- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sabah ki konunuza da yazdığım gibi en iyi koç olurSelam kızlar
Ben kova Burcuyum. Kova için boğa ve ikizler Burcu erkeği nasıl olur. Kova ikizler ve kova boğa uyumu nasıldır bilenler var mı?
Biraz daha bakarsak evli bile çıkabilir deseneElinizde boğa ve ikizler mi var?
Çok takmayın bence böyle şeyleri.
Ekleme: Senin sevgilin varmış kuzum?
Sipariş mi vereceksinizSelam kızlar
Ben kova Burcuyum. Kova için boğa ve ikizler Burcu erkeği nasıl olur. Kova ikizler ve kova boğa uyumu nasıldır bilenler var mı?
Tamamen merak için sordum.Bi ton astroloji sitesi var, oradan araştırsanıza.
"İstediğim konuyu açarım, istemeyen yazmasın" diyecekseniz, öyle bi lüks yok maalesef, BDV kurallarında boş muhabbetlerin açılmasının yasak olduğu da yazıyor.
Astrolojiye ilgili ve bu konuda epey bilgili biri olmama rağmen sinir bozucu geliyor böyle sorular.
İkizler erkeği sıkıntılı değil mi nasıl şahane anlaşıyorlarİyice rezzan kirazın köşesine döndü burası bugün.
Kova ikizler şahane anlaşır, öyle böyle değil muhteşem fevkaladenin fevkinde bir ilişki yaşarlar. Kova boğa biraz sıkıntılı, boğa sürekli sevişmek ister kova sürekli gezmek ister. Public sekste buluşabilirlerse mükemmel ilişki olur ama onun dışında zor
Hayır tabikikova ikizler daha uygun dersek onu mu seçeceksiniz boğayı eleyip
bunun yerine insanın hayat görüşüne baksak?
Ben yeni üyeyim bilmiyorum detaylarınıdaha kac kez burasi bir derdim var bolumu burada burclar icin konu acilmiyor yazacagiz ya?
Mune bakabilir misiniz
ee o zaman ? nasıl olacak pekiHayır tabiki
Valla Googleda mükemmel uyum yazıyor. Zaten ikizler erkeği sıkıntılı ne demek? Öyle birşey yok napalım ikizler Burcu ayında doğan erkekleri afaroz mu edelim:) öyle birşey yok. Başka parametreler var.İkizler erkeği sıkıntılı değil mi nasıl şahane anlaşıyorlar
Değil değil, mis gibi irkik hemen evlen.İkizler erkeği sıkıntılı değil mi nasıl şahane anlaşıyorlar
Yok canım olur mu öyle şey? Pluton tekrar gezegen olunca burçların hepsi değişti. Şu an en iyi erkek modeli ikizler erkeğinden çıkıyor. Ne biçim astrolojiyle ilgilenmek bu, hiç bişey bilmiyorsunuz.İkizler erkeği sıkıntılı değil mi nasıl şahane anlaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?