Burç uyumu

Ben yeni üyeyim bilmiyorum detaylarını
niye yalan soyluyorsunuz daha 4 saat once ayni konuyu astroloji bolumune acmissiniz cevap gelmeyince gelip buraya yazmissiniz. gayet de biliyorsunuz neyi nereye yazacaginizi.

Şu burçlar üzerinden insan tahlili yapmaktan ne zaman vazgecilecek ki ?
Adamda kişilik yoksa 12 burcun hangisine mensup olursa olsun Faso fiso..
Başaramadık denmiyor da burclarimiz uyuşmadığı için ayrıldık deniyor şimdilerde.
Millete bahane lazım.

Kovaları fazla mantıksal buluyorum ikizleri fazla dengesiz( terazilere derler bir de ikizlerin yanında teraziler halt etmiş)
Boğalara bayılırım. Venüsün yöneticisi olduğu burç. Teraziler gibi estetik ve zariftiler.
Genellemiyorum bu burçları tabiki çoğunluk olarak ele alınabilir.

Eklentiler

• 258E6677-EB03-444E-829D-1B8F74694C82.webp
    56 KB · Görüntüleme: 63
  • DFCE1184-5201-45CA-B617-FFFFC4A6EC1B.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 92D42DBD-BC19-45D1-B107-044A1816E9A6.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 68
Bir boğa kadını olarak kova erkekleriyle hiç anlaşamıyorum ne arkadaş olarak ne flört olarak. Bence boğa ve kova hiç uyumlu burçlar değil. Şimdi ayrılabilirsiniz sevgilinizden, ben böyle dedim çünkü.

Ahaha kudra ya :))

Ben karisik sevmiyorum ya. Takim olsun dedim, kocayi aslan aldim, cocugu da aslan burcu dogurdum. Hatta dogum gunleri sasmasin dedim babasinin dogum gununde dogurdum. Evde 2 dogum gunu olan, ayni burctan 3 kisiyiz. Misss.

Ne o oyle serpme kahvalti gibi degisik degisik burclar ayni evin icinde. Hic hoslasmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…