- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
niye yalan soyluyorsunuz daha 4 saat once ayni konuyu astroloji bolumune acmissiniz cevap gelmeyince gelip buraya yazmissiniz. gayet de biliyorsunuz neyi nereye yazacaginizi.Ben yeni üyeyim bilmiyorum detaylarını
Buraya manın yasak olduğunu bilmiyordumniye yalan soyluyorsunuz daha 4 saat once ayni konuyu astroloji bolumune acmissiniz cevap gelmeyince gelip buraya yazmissiniz. gayet de biliyorsunuz neyi nereye yazacaginizi.
Kocam ikizler ben balık, biz bile anlaşıyorsak ohoooİkizler erkeği sıkıntılı değil mi nasıl şahane anlaşıyorlar
Bi ton mesajın var, bir ara erkek bile sanmıştık seni nasıl yeni üye oluyorsunBen yeni üyeyim bilmiyorum detaylarını
Tabi sen yeni üyesin bilmiyorsun, bu konuları da senin yerine başkası yazdı. Hadi sana kolay gelsinBen yeni üyeyim bilmiyorum detaylarını
Şaka mısınız ya? Milyonlarca insanın kalıplara uygun davrandığını düşünüp sipariş mi vereceksiniz ona göre.Selam kızlar
Ben kova Burcuyum. Kova için boğa ve ikizler Burcu erkeği nasıl olur. Kova ikizler ve kova boğa uyumu nasıldır bilenler var mı?
Bu kritere göre ilerde oğlumun ailesinin burcuna bakan gelin kaçacak demektir aslan kv akrep kp kova oğlanMüstakbel kvnin de burcu önemli yalnız
koç aslan akrep ise flört edilen erkeği yavaşça yere bırakınız
Bak kovan yazmış elin, düşün yani çocuğu mermi yapıp vurursun gelin adayını senBu kritere göre ilerde oğlumun ailesinin burcuna bakan gelin kaçacak demektir aslan kv akrep kv kova oğlan
Ahaha kudra ya :))İyice rezzan kirazın köşesine döndü burası bugün.
Kova ikizler şahane anlaşır, öyle böyle değil muhteşem fevkaladenin fevkinde bir ilişki yaşarlar. Kova boğa biraz sıkıntılı, boğa sürekli sevişmek ister kova sürekli gezmek ister. Public sekste buluşabilirlerse mükemmel ilişki olur ama onun dışında zor
Allahın sopası yoğğğğBak kovan yazmış elin, düşün yani çocuğu mermi yapıp vurursun gelin adayını sen
Bdv kurallarını detaylı bilmiyorum. Buraya bu konuyu açmamam gerektiğini yeni öğrendimTabi sen yeni üyesin bilmiyorsun, bu konuları da senin yerine başkası yazdı. Hadi sana kolay gelsin
Jsndj söyleyince de cevap vermiyor ya da beğenmedim atıyor.Bi ton mesajın var, bir ara erkek bile sanmıştık seni nasıl yeni üye oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?