Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Yaa ahaha buna guldum valla kusira bakma burclarla bu kadar ilgilenirken nasil boyle oldu
İlgilenmeden önceydi kuzu zaten çok uymadı bana. He he dedim geçtim ben ne bilim eskiden yükselen var alçalan var ay var merkür var Meğerse neler varmış. Araştırınca inandım

Bu arada oğlak erkeğini sevmem ve asla anlaşamam... Erkek kız farklı oluyor Allahtan

Benim bebegi kucagima verdiler. Anasiyim anasi. Daha 2 günlükken elini parmagimla okşadım diye kıyameti kopardı. Hala daha kendini sevdirmez, cani isterse gelir
Valla cok ilginc bi burc bence. Sevgisini gosterirken bulutların ustundesin, ofkelenince kacacak yer ariyosun gri yok gibi. Ya siyah ya beyaz var
Ayy sevindim basari konusunda plastik cerrah falan olsa diye hayal kuruyorum ahshah hepinize benden birer meme ahsha

İlgilenmeden önceydi kuzu zaten çok uymadı bana. He he dedim geçtim ben ne bilim eskiden yükselen var alçalan var ay var merkür var Meğerse neler varmış. Araştırınca inandım

Bunlar yeni yeni gundeme gelmeye basladi. Ben ergenken gazeteden okurduk, hicbiri tutmazdi cidden cok karmasik. Bide sekiller ciziyolar. Iste 6.evinde ne var, 7.evinde ne var. Iyice karmaşık hale geliyo
Hayır evlenmeyecektide yani cebimiz bir olamayacaktı neyin derdi
Onun psikolojisi bozuk ya. Paralarina sarilip yatsin artik

Ya bak işte paylaşımcı düşünceli yengeç kadını... Canım benim
İlerde mesafeli ama çok anneci olur kız öyle deme Kızcağız "dur ana daha yeni doğdum bir gözümü açayım ya" demiş Haklı

İnşallah en güzel mevkilere gelsin istediği meslekte minnak prenses.
Oğlak bacılarım anasının dibinden ayrılmaz hepte anlatır şöyle özelliği var böyle özelliği var diye örneklendirir kendimden biliyorum

Ay evet bak o konuda haklısın ciddidir kızdırdın mı fena bir yanı var. Mantık kadını çünkü illa vardır bir bildiği napıcan

Off meme en hassas noktamama okaar bekleyemem temiz 25 senedi vaar daha

amin insallah kuzucum hepimizin yavrulari okusun, meslek sahibi olsun, ozellikle kiz cocuklari. Tc erkeginin eline düşmesinler.

Estetik fiyatları almis basini gitmis baktim olacak gibi degil benim bebenin gelecek planini hazirladm
O kadar emek veriyorum su saat oldu uyanigim..babasi 5.ruyasini gorurken ben mama hazirliyorum, azcik beni sevip oksasin yeter valla
Bana en mantikli gelen burclardan birisi oglak digeri terazi. Yengec, ikizler falan duygularini mantiginin onune koyuyor

Aminnn inşallah canım benim

Su grubu öyle. Duygusallar. Ama duygularında aşırılığını taşıdıkları için sevilmiyorlar(yengeç manipülasyon, akrep kindarlık gibi)

İlerde şöyle bir cümle duyarsan aklına gelince kulağımı çınlat

" (normal konuşma tonunda) Ben bu konularda genelde ciddi bir insanım ciddi yönünden bak(bir anda yükselir) AMA MESELA ANNEM BU KONUDA ÇOK DUYGUSALDIR. Sen bir şeye ihtiyacım var de elinde varsa mutlaka gelir getirir. Kimseyi boş çevirmek istemez. Dimi annem, kıyamam ya canım benim (öpücük)"

Bu çerçeve etrafında döner yorumları. Denk geldikçe illa seni katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…