- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Prası gitmesin diye acıkmamanın yollarını arıyodur. Bide şu var seninde para harcamana karısıyo harcamanı istemiyo oyle bi cimrilik
İlgilenmeden önceydi kuzu zaten çok uymadı bana. He he dedim geçtim ben ne bilim eskiden yükselen var alçalan var ay var merkür varYaa ahaha buna guldum valla kusira bakmaburclarla bu kadar ilgilenirken nasil boyle oldu
Hayır evlenmeyecektide yani cebimiz bir olamayacaktı neyin derdiSanki kendi cebinden cikiyo ne karisiyon demi
Hadi hadi kirli çıkı seni.
Ay evet evet ben buDüzen delisiyim. İlerde kızına ajanda alabilirsin nasıl sevinir biliyo musun
Buzlar kraliçesi diye boşuna demiyolar kuzu öyleyiz biraz. Sevdirirsek yani, yoksa cıkks
Sinirlilik kesinlikle doğru, yalnız kalmakta. Kendimle vakit geçirmeye bayılırım.
Senin kız güzel bir meslek sahibi olabilir birde cio diyolar genelde tanımlarken
İnatçı olcak hatun hazırlıklı ol ama mantıklıdır, mantığına uyarsa çok inat etmez.
Kızın = ben
İlgilenmeden önceydi kuzu zaten çok uymadı bana. He he dedim geçtim ben ne bilim eskiden yükselen var alçalan var ay var merkür varMeğerse neler varmış. Araştırınca inandım
Onun psikolojisi bozuk ya. Paralarina sarilip yatsin artikHayır evlenmeyecektide yani cebimiz bir olamayacaktı neyin derdi
Ya bak işte paylaşımcı düşünceli yengeç kadını... Canım benimBenim bebegi kucagima verdiler. Anasiyim anasi. Daha 2 günlükken elini parmagimla okşadım diye kıyameti kopardı. Hala daha kendini sevdirmez, cani isterse gelir
Valla cok ilginc bi burc bence. Sevgisini gosterirken bulutların ustundesin, ofkelenince kacacak yer ariyosungri yok gibi. Ya siyah ya beyaz var
Ayy sevindim basari konusundaplastik cerrah falan olsa diye hayal kuruyorum ahshah hepinize benden birer meme ahsha
Off meme en hassas noktamBenim bebegi kucagima verdiler. Anasiyim anasi. Daha 2 günlükken elini parmagimla okşadım diye kıyameti kopardı. Hala daha kendini sevdirmez, cani isterse gelir
Valla cok ilginc bi burc bence. Sevgisini gosterirken bulutların ustundesin, ofkelenince kacacak yer ariyosungri yok gibi. Ya siyah ya beyaz var
Ayy sevindim basari konusundaplastik cerrah falan olsa diye hayal kuruyorum ahshah hepinize benden birer meme ahsha
Ya bak işte paylaşımcı düşünceli yengeç kadını... Canım benim
İlerde mesafeli ama çok anneci olur kız öyle demeKızcağız "dur ana daha yeni doğdum bir gözümü açayım ya" demiş Haklı
İnşallah en güzel mevkilere gelsin istediği meslekte minnak prenses.
Oğlak bacılarım anasının dibinden ayrılmaz hepte anlatır şöyle özelliği var böyle özelliği var diye örneklendirir kendimden biliyorum
Ay evet bak o konuda haklısın ciddidir kızdırdın mı fena bir yanı var. Mantık kadını çünkü illa vardır bir bildiği napıcan
Off meme en hassas noktamama okaar bekleyemem temiz 25 senedi vaar daha
Aminnn inşallah canım benimamin insallah kuzucumhepimizin yavrulari okusun, meslek sahibi olsun, ozellikle kiz cocuklari. Tc erkeginin eline düşmesinler.
Estetik fiyatları almis basini gitmisbaktim olacak gibi degil benim bebenin gelecek planini hazirladm
O kadar emek veriyorum su saat oldu uyanigim..babasi 5.ruyasini gorurken ben mama hazirliyorum, azcik beni sevip oksasin yeter valla
Bana en mantikli gelen burclardan birisi oglak digeri terazi. Yengec, ikizler falan duygularini mantiginin onune koyuyor
çünkü bizim paramız yoohhBelki zeki olur, 4.yssinda falan okula baslar. Cikmadik candan umit kesilmez dur bakalimyoksa kendi paramizla da estetik olamicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?