Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Onlar eleştirdi mi he he dicen geçicen kuzu sonrası tamam

Kova erkeği şey muhabbeti yapmıyor mu ya "en zeki benim en iyisi benim"
Ahahah yapıyor sürekli laf sokusuyoruz bu yüzden ama cddi cddi asker arkadasına bagladım az öv bana kendini almıcam olumm seni dedm

Ayy bizim okulda bı müzikci vardı. İki lafından biri para. Sorsan latif doganla iş tutuyor
. paraszlk ürkütücü bsey onlar için ama hep bseyler içinde cabalarlar azimliler kariyer önemli mesela.. hedefleri neyse ulasana kadr yani düşe kalkada olsa

. paraszlk ürkütücü bsey onlar için ama hep bseyler içinde cabalarlar azimliler kariyer önemli mesela.. hedefleri neyse ulasana kadr yani düşe kalkada olsa
Aynen canım düğünlere gidip iyi para kazanıyormuş. Latif doğan diye güldüydüm oysa ki,

Aynen canım düğünlere gidip iyi para kazanıyormuş. Latif doğan diye güldüydüm oysa ki,
Ahaha düğünlerde az para mı veriyolar sanıyosun istediği musa eroğlu olmaksa o yolda katif doğanda olur petek dinçözde ama sonuca bakıyo o oraya focuslu onu demsk istedim

Başak zannediyordum ama oğlakmışım ben :/ Ondan sonra bir araştırma aldı beni

Benim kiz oglak burcu. Gozlemlerimi yazcam, bakalim tutacak mi.
Kendisi eger isterse sevgisini gösterir ve kendini sevdirir ama istemezse asla temas etmez. Canlari isterse sicak yanlarini gösteriyorlar.
Biraz sinirlilik var
Bide sanki yalniz kalmayi seviyo gibiler. Kendi kendilerine yetebiliyolar.
Duzen sevdiklerini düşünüyorum. Hayatin her alaninda yani. Uyku, yemek, hep belli bir rutin icinde oluyor

Ayy en uzun ilişkimin burcu oğlaktı bu arada .. ama burctan bagımsz patolojk bi vakaydı o bence ama cohh cimriydi onu biliyom

Ay evet evet ben bu Düzen delisiyim. İlerde kızına ajanda alabilirsin nasıl sevinir biliyo musun
Buzlar kraliçesi diye boşuna demiyolar kuzu öyleyiz biraz. Sevdirirsek yani, yoksa cıkks
Sinirlilik kesinlikle doğru, yalnız kalmakta. Kendimle vakit geçirmeye bayılırım.
Senin kız güzel bir meslek sahibi olabilir birde cio diyolar genelde tanımlarken
İnatçı olcak hatun hazırlıklı ol ama mantıklıdır, mantığına uyarsa çok inat etmez.
Kızın = ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…