Hiii simdi anladim
Senin burcun neydi? Yazdiysan kacirdim o kismi
Kova çok sinsi. Başak içi dışı birOnlar eleştirdi mi he he dicen geçicen kuzusonrası tamam
Kova erkeği şey muhabbeti yapmıyor mu ya "en zeki benim en iyisi benim"
Ahaha patladım yaHe yaa biizi donumuza kadar soydu cırılcıplak etti bi tc miz kaldı bilmediği.. kendi hc bahsetmedi
Ahahah yapıyor sürekli laf sokusuyoruz bu yüzdenOnlar eleştirdi mi he he dicen geçicen kuzusonrası tamam
Kova erkeği şey muhabbeti yapmıyor mu ya "en zeki benim en iyisi benim"
Sen biliyodun sanki ahshaYazıklar olsun kız sabahtan beridir yorumluyor sormak şimdi mi aklına geldi
Aa o nasıl oluyo? Basak Eylül ayi, oglak ocak ayiBaşak zannediyordum ama oğlakmışım ben :/ Ondan sonra bir araştırma aldı beni
Gücü = para olarak gördüklerinden aslndaOğlaklar çok merhametli ama paracilar
Ayy bizim okulda bı müzikci vardı. İki lafından biri para. Sorsan latif doganla iş tutuyorGücü = para olarak gördüklerinden aslnda
Ya ben toprak grubu olduğum için karıştırmışım isimlerini. Ay olarak bakıp unutmuşum. Oğlak hayvanını bile burçta öğrendim Allah affetsinSen biliyodun sanki ahsha
Aa o nasıl oluyo? Basak Eylül ayi, oglak ocak ayi
. paraszlk ürkütücü bsey onlar için ama hep bseyler içinde cabalarlar azimliler kariyer önemli mesela.. hedefleri neyse ulasana kadr yani düşe kalkada olsaAyy bizim okulda bı müzikci vardı. İki lafından biri para. Sorsan latif doganla iş tutuyor
Aynen canım düğünlere gidip iyi para kazanıyormuş. Latif doğan diye güldüydüm oysa ki,. paraszlk ürkütücü bsey onlar için ama hep bseyler içinde cabalarlar azimliler kariyer önemli mesela.. hedefleri neyse ulasana kadr yani düşe kalkada olsa
Ahaha düğünlerde az para mı veriyolar sanıyosunAynen canım düğünlere gidip iyi para kazanıyormuş. Latif doğan diye güldüydüm oysa ki,
Başak zannediyordum ama oğlakmışım ben :/ Ondan sonra bir araştırma aldı beni
Kenarda param olmasını seviyorum sadece paracı değilim yaaOğlaklar çok merhametli ama paracilar
Ya ben toprak grubu olduğum için karıştırmışım isimlerini. Ay olarak bakıp unutmuşum. Oğlak hayvanını bile burçta öğrendim Allah affetsinKalmamış aklımda
Hadi hadi kirli çıkı seni.Kenarda param olmasını seviyorum sadece paracı değilim yaa
O vatandas cimriligin kitabını yazmis, imza gunu yapiyodu bence hahshsAyy en uzun ilişkimin burcu oğlaktı bu arada .. ama burctan bagımsz patolojk bi vakaydı o benceama cohh cimriydi onu biliyom
Prası gitmesin diye acıkmamanın yollarını arıyodur. Bide şu var seninde para harcamana karısıyo harcamanı istemiyo oyle bi cimrilikO vatandas cimriligin kitabını yazmis, imza gunu yapiyodu bence hahshs
Ay evet evet ben buBenim kiz oglak burcu. Gozlemlerimi yazcam, bakalim tutacak mi.
Kendisi eger isterse sevgisini gösterir ve kendini sevdirir ama istemezse asla temas etmez. Canlari isterse sicak yanlarini gösteriyorlar.
Biraz sinirlilik var
Bide sanki yalniz kalmayi seviyo gibiler. Kendi kendilerine yetebiliyolar.
Duzen sevdiklerini düşünüyorum. Hayatin her alaninda yani. Uyku, yemek, hep belli bir rutin icinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?