- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Ay kız bu akşam beni çok şımarttınız ben hiç bilmiyodum böyle tutturduğumu
Çok teşekkür ederim zaten N Nickyokkk sevdiğim bir üye diye yorumlamadan çıkmadım
Senichemist0 ve @Borellus80 sevdiğim için hissedip tam tutturdum bence
Bu sefer gözümden yaş geldi
Hiç özel bseyim kalmadı fena ifşa oldum yeminleYaaa ahshah patladim hahahahah aynisi ya aynisi
Kız erkeği ve kadını ayrı yengeç in kadın çok etmez ama erkek var ya erkek Allah Allah diyorum
Manipüle olursun görünce bile...
Çok şükür karşıma çıkmadı. chemist duymasın su grubuyla anlaşamıyorum akrep dışında.Balik erkegi cok daha kötü
Ikisinide denedim. Balik erkeginin daha korkunc olduguna karar verdim
Kova erkeğine rastlarsanız arkanıza bakmadan topuk.
Su grubu olan benim.hahaha chemist ikizlerÇok şükür karşıma çıkmadı. chemist duymasın su grubuyla anlaşamıyorum akrep dışında.
Ayy ben artkn 12 burcun erkeğiylede anlasamıorm bu araÇok şükür karşıma çıkmadı. chemist duymasın su grubuyla anlaşamıyorum akrep dışında.
Yok yok ex eşi akrepti de ondan dedimEee erkek kalmadi hepsini eledik
Su grubu olan benim.hahaha chemist ikizler
Akrep su ve benm ex cınım ondan dediEee erkek kalmadi hepsini eledik
Su grubu olan benim.hahaha chemist ikizler
Yok yok ex eşi akrepti de ondan dedim
Yengeç kadınları candır
Onlar eleştirdi mi he he dicen geçicen kuzuBaşak erkeğini sevin bacılar onlardan size zarar gelmez
Ayy ben artkn 12 burcun erkeğiylede anlasamıorm bu arakova bi şahsiyet var kapımı acmaya calısan ama hiç ckmiyo asler arkadası muhabbeti yapıyom sırf muhabbetnden keyf alıyorum diye
Yazıklar olsun kız sabahtan beridir yorumluyor sormak şimdi mi aklına geldiHiii simdi anladim
Senin burcun neydi? Yazdiysan kacirdim o kismi
He yaa biizi donumuza kadar soydu cırılcıplak etti bi tc miz kaldı bilmediği.. kendi hc bahsetmediHiii simdi anladim
Senin burcun neydi? Yazdiysan kacirdim o kismi
Başak erkeğini sevin bacılar onlardan size zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?