Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok akilli cok bilmis ve cok fenalar yaArkadaşlar merhaba kova burcu olan veya tanıyan var mı şimdi bir çok kişi burça gore gruplandirmayin diyecek ama ben fikir alıyorum,kova erkeği nasıl olur nelerden hoşlanır nasıl bayanlardan kendim ile uyumunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir miii
Ya bütün burclar mi cok akilli cok bilmis anasinin gozu ?cok akilli cok bilmis ve cok fenalar ya![]()
Ne tip kadınlardan hoşlanırKovayım.
Bugları veriyorum:
Saygısını kazandığınız anda avucunuza düşer.
(Hayranlık uyandırmalısınız, sevgi fedakarlık filan olmaz)
Bilgili ve konuya hakim insana bayılır, hayranlık duyar.
Gizeminizi daima koruyun, sizi çözdüğü an heyecanı biter.
Bi de çok ilgilenip darlamayın, hafakanlar basar.
ben yengecim fazla kafam basmaz cok aglarim duygusal yaklasirim kovalar oyle degil inatlar ..adimlarini mantiken atarlar :)Ya bütün burclar mi cok akilli cok bilmis anasinin gozu ?hic aptal salak pislik bi burc yok mu ?
![]()
Ne tip kadınlardan hoşlanır
senn burcun onmli anlasip anlasamaycaginiz ..Arkadaşlar merhaba kova burcu olan veya tanıyan var mı şimdi bir çok kişi burça gore gruplandirmayin diyecek ama ben fikir alıyorum,kova erkeği nasıl olur nelerden hoşlanır nasıl bayanlardan kendim ile uyumunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir miii
Yay bendesenn burcun onmli anlasip anlasamaycaginiz ..
Ne tip kadınlardan hoşlanır
anlasitsirsiniz hemde cok iyi .. mesela ben anlasamiyomYay bende
Görüntü olarak bahsettim benYokuspokus üstteki yorumunda zeki dedi,
Siz de tekrar sordunuz,
Hiç bulaşmayın bu adama,
Değil ikiletmek cümle bitmeden sonunu bilmelisiniz.
Size kötü bir şey demiyorum,sadece zehir gibi kafadakilere hayran olurlar,çekicilikten daha ziyade.
Tam Türkçe'si zeka onları cezbeder bir kadında ilk etapta.
İşte tam da onu diyorum,görüntü ikinci planda diye anlatmaya çalışsam da neyse,Görüntü olarak bahsettim ben
İkizler kadınından hoşlaşırlarNe tip kadınlardan hoşlanır
Görüntü olarak bahsettim ben
İşte tam da onu diyorum,görüntü ikinci planda diye anlatmaya çalışsam da neyse,
Kesin tip yok kafalarında,
Çok zeki kadın onlara çekici geliyor diyor ve sözüYokuspokus a bırakıyorum
![]()