Sevgilimin dogum tarihi 22.09.1988 benimki ise 05.12.1992 ben ist dogdum o ise bilmiorm ama buyk ihtimal orduda.. benjm dogum saatim sabah 4 5 siralari da onunkini blmiormm
Cokiyi anlasiyoruz yeri gelior arkds oluyoruz yeri gelior sirdas, dost, kanka ve sevgli oluorz.. ikimizde kiskanciz asiri ama guven duygusundan hic ole gereksiz kiskanclik ve kavga olmadi cok skur anlayisliyz birbirimize. Ama baskin karakter olarak o oluyor onun sozu gecer o daha cok ustume duser ama sıkmadan tbii. Ama yeri gelir ben bise derim direk kbul eder yani benim solediklerimde gecerli oluyor sadece o baskin deil ama erkek oldgnu hissetmeyi sevdigi icn bende onh hissettiriyormsoliceklerm bu kdr :) sebebni sorblirmiym bunlar neyi gosteriyor mesela?
___dega___
Ben 03.12.1980Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
eşim; 9 hazıran 1984 saat 24:00 ü geçerken..
ben; 26 mayıs 1982 saat 04:00 cıvarı..
ıkımızde ıkızleriz..ortada gosterılcek bı ılgı varsa eşim gösterir..
edılcek bı tartışma varsa eşim eder..
söylencek söz varsa,eşim söyler..
küsmek gerekiyorsa,eşim küser..
herseyı o yapar..
ama ona sorsan hep benım ıstedıklerım olur..
slm cnmBayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?