Benim 16.10.87 dogum saati 10:30
Esim 18.11.86 dogum saati bilmiyorum o daha ilgili yukseleni basak
merhaba
ben 19.06.1989 sevgilim 04.06.1981
tamamen bakis acimiz, gecmisimiz ayni.huysuzluk yapmazsam anlasiriz. ben hircin, dengesiz fazla sevmeyi beceremeyen biriyim. o sakin tutarli alttan alan bana duskun taraf.
inanmiyorum ben de burclara. sadece kotu ozelliklerimi burcumun ustune atmakta yararlaniyorum. umarim arastirmana faydam olmustur.
merhaba eşimin tarihi 16.06.1979
benim tarihim 27.07.1988 saatim sabah 5 - 6 arası
arkamdan her türlü gizli işi çevirip sonra elime ayağıma kapanan bir adam..
11.03.83 saat gece 12 1 gibi doğmuşum. Burcum balik Yükselenim yay. Eşim 13.06.84 doğar doğmaz saatini kayinpederim not etmiş ben de internetten baktım kova çıkmıştı yükselen ama saati hatırlamıyorum.
Cok cok iyi anlasilir uz maşallah. Hatta bence birbirimiz için yaratilmisiz. Ikimizde rahat insanlariz. Evden çok az çıkarız çünkü birlikte çok eğleniyoruz. Saatlerce konusup geyik yapabiliriz Birbirimizi sikmayiz. Mesela ben kitap okuyacaksam başka odaya kaçarim ya da o oyun oynuyor ben tv izliyorsam o başka odaya kaçar. Normalde İkizlerle balık çok anlasamazmis ama biz anlasilir uz çünkü ikimizde Burcum uzun özelliklerini tam tasimiyor uz sanırım. Ben balığım ama öyle çok ağlak çok romantik falan değilim. O ikizler ama çok tutarlıdir yanar döner değildir ve yalan söylemez burç özelliklerinde bahsedildigi gibi
merhabanişanlım 29.08.1986 başak burcu. ben 14.03.1986 balık burcuyum. ben burcumun tüm özelliklerini taşırım. nişanlım da tanıdığım kadarı ile öyle. mükemmelliyetçi, titiz.. ben çok fevriyimdir. o ise tam tersi daha oturaklı. beni sakinleştiren hep o olur.. başak ve balık anlaşması zor çdtler fakat biz maşallah çok iyi anlaşırız
eşim; 9 hazıran 1984 saat 24:00 ü geçerken..
ben; 26 mayıs 1982 saat 04:00 cıvarı..
ıkımızde ıkızleriz..ortada gosterılcek bı ılgı varsa eşim gösterir..
edılcek bı tartışma varsa eşim eder..
söylencek söz varsa,eşim söyler..
küsmek gerekiyorsa,eşim küser..
herseyı o yapar..
ama ona sorsan hep benım ıstedıklerım olur..
Benim 14.06.1977 doğum saatim 08:37
Onun 01.01.1975 doğum saatini tam bilmiyorum yılbaşı gecesi 12 den sonra diyorlar ama geceymiş sabaha çok vardı diye anlatılıyor
Fazla asabidir, fevridir aniden parlar, o anlarda sakin kalabilirsem çözebiliyoruz sorunu, kalamazsam uzun bir kavgaya dönüşüyor, haddinden fazla inatçıdır ama sonra anlar hatasını, kendince özür dileme yolları vardır, bizim bildiğimiz anlamda özür dilemez asla. Bende fazla sevgi arsızıyımdır, ilgi isterim sürekli negatif yönüm budur. Ama anlaşmakta çok ciddi sorunlar yaşamıyoruz. Hayat görüşlerimiz, inançlarımız birbirini tutar.
lütfenn biizim burcumuzada bakınnn.eşim balık.13 mart 1989 dogumlu.ben 09.03.1990 dogumluyum.lütfeenn cook merak ettim iğilenirseniz sevinirim.bizim biraz hobilerimiz düşüncelerimiz farklı amaa...
01.09.1987 ben doğum saatım sanah 05:20 civarı
19.12.1983 eşim onunkini bilmiyorum ama gündüz diye söylemişti kv
ben başak burcuyum
eşim yay
ben biraz daha baskıcıyım ve biraz daha mantıklı hareket ederim
o ani kararlar verir aniden parlar aniden geçer sonra pişman olur
anlaşırız genelde
ben sevgimi daha çok belli ederim
o daha ağır abi ayaklarındadır
dışarıda özellikle çok agresif ve sinirli sanırlar eşimi
ama dışa dönük değildir arap atı gibi sonra dan acılır
Bizim de haritamıza bakarmısın sörrr
Ben 03.12.1980
Eşim 31.12.1978
Bir yay kadını olarak oğlakla bu kadar uyumlu olabileceğimi düşünmezdim açıkcası,demekki burçlarla ilgili değil diye düşünüyorum artık..
Ben : 25. 04 . 1993 Ben Boğa Burcuyum
O :11. 10 . 1990 O Başak Burcu..
İlişkimiz de ben biraz pasif kalan tarafım. Baskın taraf ben değilim o..
Ben 02.11.1991 sabah saat 10
Sevgilim 11.02.1990 gece yarisindan sonra saat 2 civari diye hatirliyorum ama olmayada bilir
Ben akrep kadiniyim sevdicekte kova erkegi...
Kavga durumu fln olunca genelde cok zitlasiriz...
kavga ederken muhattap olmamayi tercih ediyor ilk basta
ben ise hic susmuyorumm ustune cok giderim
ortam biraz sakinlesince o yapar arayi...
olgundur genelde mantiklidir oturur guzel guzel anlatir derdini toparlar durumu
ama rest cekersem cok kalbini kirarsam burnundan kil aldirmaz.. cok pis trip atar.
ben daha boyle bir parlarim bir sonerim havasindayim...
Sevgiye gelirsek ikimizde dibine kadar hissetiriyoruz sevdigimizi
kavga gurultu yokkenn pitircik pitircik dolaniyoruz etrafta ask bocukleri gibi
ama kavgalar fenaaaaaa
Sevgilim yok da eskisini yazabilirim. Ben 06.12.1992, o 10.11.1991 hic anlasamazdik ben cok ilgisizdim yani bildigin odundum oysa tam tersimdi. Aslinda birsuru sey var da hepsini yazamam. ama şunu soylim bu sadece tarihlerle olacak is degil.Cunku o muhtemelen cevresinden sevgi ilgi gorerek buyudu hep ilgi beklemesinden bunu cikardim ve gordugu sevgiyi de yansitabiliyo sonra hayatindan sayisz kisi gectigi icin deneyimli de bense kolumdan tutulup disari atilan biriydim pek sevilen biri degildim hafife alinan biriydim e tabi simdi de sevgimi belli edemiyorum vs sorunlu biri olup ciktim:)
Ben 13.10.1983 saat 04:05
Nişanlım 02.03.1984 saatini bilmiyorum
Baskın karakter nişanlımdır ama benimde cadılığımın tuttuğu zamanlarda çok oluyor.
Genelde birbirimizden bişeyler öğrenerek geçer günlerimiz.
Sabrı öğreniyoruz en çok.
Ben 15.07.1990 saat 6:45 tam bir yengeç burcu insanıyım
Nişanlım 07.02.1984 saatini bilmiyorum tipik bir kovadır
Sorsanız hep ben ne dersem o olur hep o fedakarlık yapar ben hiç bişey yapmam. Aslında tam tersi ama anlatamazsın dinlemez
Ben 16 aralık 82 Yay. 09.00 Kadıköy / İstanbul
Eşim 1 Haziran 83 İkizler 08.00?Kadıköy / İstanbul (Aynı hastane:)
Oldukça uyumlu bir birlikteliğimiz var. Oldukça iyi bir eştir. Sadıktır, ev işlerine yardım eder, benden hiç bir iş beklemez, sevgiye oldukça aç, sürekli ilgi bekler. Evlilik olayını çok sever, hayatında yaptığı en iyi şey diye bahseder. Genelde o benim üzerime düşer. Bir ikizler erkeğine yakışmıyor ama durum böyle.
Kendimi yorumlayamayacağım
slm cnm
benim dogum tarihim:
13-mayis-1990 dogum yerim musul sabah 8
esim:
11-mayis-1977 dogum yeri bagdat saati bilmiyorum
cok merak ediyorum simdiden tesekkurler ikimiz iyi anlasiriz ama ikimizde cok kotu inatciyiz
ikimizde birbirimizin ustune dusuyoruz yerine gore degisiyo
eşim 10 mayıs 1974 hatay
ben 13 temmuz 1980 mersin akşam 10 civarı
iyi anlaşırız ama yorumunuzu da merak ettim açıkçası
ben 15.04.1992/03:30(bursa), sevgilim 24.06.1992/05:00(elazığ) ve mükemmel anlaşıyoruz diyebilirim, oturup tatlı tatlı başbaşa kaldık mı sohbet ediyoruz sussak bile sıkılmıyoruz, çok fedakardır, sevgi doludur, siniri kötüdür ama benden daha çok alttan alır. bir de yengeç erkeğine güvenmeyin derler(ayrı yuva kurarlarmış, ne eşinden ne metresinden vazgeçermiş) ama ben konduramıyorum. harika bir insan...
18/07/1995 -izmir saat 11:00 yengec burcuyum. Erkek arkadasim 19/08/1987- bursa saatini bilmiyorum ama oda aslan burcu. Genel olarak ben cok ilgiliyim oda ilgilendigini soyluyor ama pek fazla gosteremiyor. Ikimizde cok kiskancizyorumlarmisiniz ??
Ben 31.01.1987 saat gece 00:00 ila 01.00 arası Aydın doğumluyum. Kova burcuyum. Hesaplamalarıma göre yükselenim akrep...
Eşim 21.04.1978 de Isparta doğumlu. Boğa burcu. Doğum saatini, dolayısıyla yükselenini de bilmiyorum.
Ben sevgimi daha çok belli ederim. Sürekli sevdiğimi söyler ve öperim. Eşim daha soğuktur bu konuda. Ev ortamında da hep onun sözü geçsin ister. Herşey onun istediği gibi olsun ister. Tartışma anında benim de bağırmama tahammül edemez. Ona göre ben susup onu dinlemeliyim. Alttan alan hep ben olurum...
Üzmek istemem canım hem yüzde yüz doğru diyemem ama haritaya baktığımızda sen bu adamın beklentilerinin hiçbirine uyumlu
bir harita çıkartmıyorsun.
O daha gösterişli bir aşk yaşamak istiyor senin daha duygusal ihtiyaçların var ama sevgilin maddi anlamda çok cömert biri olmalı.
Lutfen banada bakar mısınız genelde ben inatciyimdir sevgilim alttan almaya çalışır onun 23.04.1990 Aydın benimde 06.11.1994 bende istanbul dogum saatim de bes bucuk olmasi lazım onunkini Bilmiuorum o boğa ben akrep şimdiden cokkkk tesekkur ederim yorumunuzu bekliyorum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 23.04.1984 boğa burcuyum. saat: 17:00 istanbul
Eşim 18.12.1982 yay burcu saat: 00:30 istanbul
Atrolojide boğa ve yay burçları ilişki olarak en uyumsuz burç yazar. Evlilik düşünülemez yay burcu çok çapkın ve özgürlüğüne düşkündür der. Boğa burcu çok sabittir ve sadıktır der öyle de zaten. Çapkınlık hariç
Eşim gezmeyi çok sever ben ise evde zaman geçirmeyi severim.
Görünüşte çok zıttız ama evliliğimiz çok iyi ilerliyor bu nasıl oluyor birbirimizden çok mu ödün veriyoruz acaba? :44:
Benim= 17.07.1990 saat 21.30 sıraları Edirne
Eşimin=08.03.1979 saatini bilmiyorum İstanbul Bebek
ilişkimizde hep alttan alan üzerime düşen odur.
17.05.1984 benim doğum yılım İstabul Ümraniye 3,4 gibi doğmuşum..Eşim 16.03.1983 Trabzon da doğmuşş
Ama anlaşamıyoruz fikirlerimiz inanılmaz tezat
Oğlumda 25.11.2013 te dogu 17.05 İstanbul onlada anlaşamıyoz
Benim 09 06 1988 ikizler burcu izmir dogumlu aksamustu 18:00 18:30 arasi dogmusum yukselenim yay
Esimin 09 02 1987 kova burcu izmir dogumlu dogum saatini ve yukselen burcunu bilmiyorum.
Ben 16.10.1987 dogum saayi 10:30 istanbulDoğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.
merhaba cnm
ben 18 haziran 1984 ikizlersaati bilmiyorum manisada doğdum.
eşim 24 ağustos 1986 sanırım başak burcu saati bilmiyorum manisa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?