Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Benim 09 06 1988 ikizler burcu izmir dogumlu aksamustu 18:00 18:30 arasi dogmusum yukselenim yay
Esimin 09 02 1987 kova burcu izmir dogumlu dogum saatini ve yukselen burcunu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Benim 16.10.87 dogum saati 10:30
Esim 18.11.86 dogum saati bilmiyorum o daha ilgili yukseleni basak

merhaba eşimin tarihi 16.06.1979
benim tarihim 27.07.1988 saatim sabah 5 - 6 arası
arkamdan her türlü gizli işi çevirip sonra elime ayağıma kapanan bir adam..

lütfenn biizim burcumuzada bakınnn.eşim balık.13 mart 1989 dogumlu.ben 09.03.1990 dogumluyum.lütfeenn cook merak ettim iğilenirseniz sevinirim.bizim biraz hobilerimiz düşüncelerimiz farklı amaa...

Ben 03.12.1980
Eşim 31.12.1978
Bir yay kadını olarak oğlakla bu kadar uyumlu olabileceğimi düşünmezdim açıkcası,demekki burçlarla ilgili değil diye düşünüyorum artık..

Ben : 25. 04 . 1993 Ben Boğa Burcuyum
O :11. 10 . 1990 O Başak Burcu..

İlişkimiz de ben biraz pasif kalan tarafım. Baskın taraf ben değilim o..

Doğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.

Haritanızda biraz uyumsuzluk var.
Sen daha soğuk bir insansın sanırım sizinki zıtlıkların çekimi gibi.
Senin haritanda çok oğlak var bu arada onu fark ettim sen daha mantıkçı bir insansın yay olmana rağmen.
Onda yengeç varken sende oğlak, senin burcun yay iken onunki ikizler oldukça zıt.

Canım haritanız çok uyumlu senin marsın onun ay burcuyla birleşmiş yani duygusal açıdan tatmin ettiğini düşünüyorum.
Venüsleriniz de kavuşum halinde aşktan beklentileriniz ve yaşayışınız birbirine uyuyor.
Gördüğüm kadarıyla iletişiminiz de iyi ama sanırım sen daha özgürlükçü düşünüyorsun, o da biraz fazla ketum.
İnadınız da ikinizin merkür yani iletişim gezegeninizin boğa olmasından kaynaklanıyor.

eşim 10 mayıs 1974 hatay
ben 13 temmuz 1980 mersin akşam 10 civarı

iyi anlaşırız ama yorumunuzu da merak ettim açıkçası

Haritanızda zaten en baştan yengeç boğa uyumu var yengeçle boğa birlikteliği, evliliği çok görüyorum.
Haritanız uyumlu ama ay burçlarınıza bakarak onun çok öz güvenli olduğunu görüyorum sen biraz daha mesafeli ve maddi açıdan tutumlu olabilirsin.
O her şeyi çok iyi bildiğini iddia eden bir tipe benziyor ama genel olarak uyumlusunuz.

Onun haritası daha duygusal ve şefkat arayan bir tipi gösteriyor, senin haritan daha inatçı, tuttuğunu koparmayı seven, istediği şeyin üstüne giden birini gösteriyor.
İletişim sorununuz olabilir harita çok uyumlu gözükmüyor ama sen onun evlenmek istediği eş modelsin.

18/07/1995 -izmir saat 11:00 yengec burcuyum. Erkek arkadasim 19/08/1987- bursa saatini bilmiyorum ama oda aslan burcu. Genel olarak ben cok ilgiliyim oda ilgilendigini soyluyor ama pek fazla gosteremiyor. Ikimizde cok kiskanciz yorumlarmisiniz ??

Üzmek istemem canım hem yüzde yüz doğru diyemem ama haritaya baktığımızda sen bu adamın beklentilerinin hiçbirine uyumlu
bir harita çıkartmıyorsun.
O daha gösterişli bir aşk yaşamak istiyor senin daha duygusal ihtiyaçların var ama sevgilin maddi anlamda çok cömert biri olmalı.

Ben 23.06.1995 İzmit
Sevgilim 27.01.1995 Elazığ

İkimiz de birbirimize çok düşkünüzdür, ben biraz daha sakin kalan tarafım ama sürekli o bana ilgi gösterir ben de ona. Hep arar sorarız birbirimizi merak ederiz. Yani ikimiz de eşitiz sevgi/ilgi konusunda. Hayatın en güzel hediyesi o bana , bana da bir yorum atıverin bari merak ettim şimdi

Son düzenleme:

Sen kurban durumunda fedakar değilsin zaten kova ağırlıklı bir haritan var.
Teknolojik aletlere ilgili olmalısın.
İletişimle çözebilirsiniz tüm sorununuzu bu konuda anlaşıyorsunuz ama genel olarak beklentileriniz bir değil.
İkinizin de ay burcunda çok duygusal bir burç yok yani çok duygusal düşünmüyorsunuz.
O kovsan da gitmeyen, evine kocasına düşkün, nerede ne konuşacağını bilen, sadece baş başayken cilveli olan ve genel olarak ağırbaşlı partnerlere çekim duyuyor.

Yok uzulmem ben ona gore daha duygusalim dogru ama oda sikayetci degil bu durumdan

O duygusal ve baskın olmayan partnerleri seviyor.
Aşkı duygusal ve romantik yaşamak, sözünün geçmesini istiyor sanırım.
İletişim sorununuz olabilir o daha sessiz sakin biri, sen çok fazla kıskanç ve üsteleyici olabilirsin.
O da duygularını zor belli eden bir tip olmalı.
Zıtlıkların çekimi gibi duruyor ama öyle özel bir çekim göremedim haritada.

Canım iletişiminiz uyumlu ama o daha disiplinli, parasal bakımdan tutucu olabilir.
O ilişkide daha ağırbaşlı ciddi, bakımlı, düzenli ve sert partnerleri tercih ediyor.
Senin partnerden beklentin daha çok akrep özelliklerinde ama oğlak da akrep kadar sert bir burç olduğundan sanırım seni çekti.
Uyumsuz bir tablo yok ama özel bir çekim göremedim.

merhaba cnm
ben 18 haziran 1984 ikizlersaati bilmiyorum manisada doğdum.
eşim 24 ağustos 1986 sanırım başak burcu saati bilmiyorum manisa .

Son düzenleme:
Benim= 17.07.1990 saat 21.30 sıraları Edirne

Eşimin=08.03.1979 saatini bilmiyorum İstanbul Bebek

ilişkimizde hep alttan alan üzerime düşen odur.

İlk dikkatimi çeken onun ay burcu senin güneşinle kavuşmuş bu demek oluyor ki sen onun aradığı ruh eşisin.
İletişiminiz de uyumlu.
Çok uyumlu bir harita gözüküyor, o tam olarak sana hitap etmese de duygusal olarak senin istediğin karşılığı veriyor.

Genel olarak baktığımda çiftlerin hep iletişimleri uyumlu, sizin haritada da uyumlu.
Ama duygusal olarak birbirinizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsunuz gibi gözüküyor.
O daha enerjik, çocuksu ama belli etmiyor olabilir, sen daha olgun gözüküyorsun.

Benim 09 06 1988 ikizler burcu izmir dogumlu aksamustu 18:00 18:30 arasi dogmusum yukselenim yay
Esimin 09 02 1987 kova burcu izmir dogumlu dogum saatini ve yukselen burcunu bilmiyorum.

Yine bir ay güneş çekimi var sen onun ruh eşi gözüküyorsun ama o hem güvenilir hem eğlenceli bir sevgili-eş istiyor.
Maddi bakımdan tutumlu kadınlardan hoşlanıyor olmalı.
Baktığımda karakter olarak bazen değişkenlik gösterebilir, senin aradığın ruh eşi olduğunu düşünebilir ama bazen güven problemi duyuyor gibi gözüküyor.
İletişiminiz problemli sanırım sen daha rahat, o da sessiz biri gibi duruyor çekim var ama uyum sıkıntılı.

konunuz çok dikkatimi çekti...
rica etsem

ben 09.06.1984 ikizler ordu 11.30
eşim 24.05.1980 ikizler nevşehir 9.30

yorumlarsanız cok memnun olurum.....nasıl anlastıgımızı sormussunuz o benım eş ruhum tek kelımeyle:)

burclara ınanırım ayrıca şimdiden teşekkürler....

merhaba cnm
eşim 24 ağustos 1986 sanırım başak burcu saati bilmiyorum manisa cnm bana bakmadın ?

merhaba cnm
eşim 24 ağustos 1986 sanırım başak burcu saati bilmiyorum manisa .

Canım haritada özel bir çekim yok ama çok uyumsuz da değil.
Aşkı romantik yaşamayı seven birine benziyor, güzelliğe düşkün olabilir.
Kavuşum çok yok haritanızda ama birbirine iyi açılı gezegenler var.
O biraz fazla eleştirici olabilir, sen de fazla rahat olabilirsin ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…