Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

ben 15.04.1992/03:30(bursa), sevgilim 24.06.1992/05:00(elazığ) ve mükemmel anlaşıyoruz diyebilirim, oturup tatlı tatlı başbaşa kaldık mı sohbet ediyoruz sussak bile sıkılmıyoruz, çok fedakardır, sevgi doludur, siniri kötüdür ama benden daha çok alttan alır. bir de yengeç erkeğine güvenmeyin derler(ayrı yuva kurarlarmış, ne eşinden ne metresinden vazgeçermiş) ama ben konduramıyorum. harika bir insan...

Son düzenleme:

18/07/1995 -izmir saat 11:00 yengec burcuyum. Erkek arkadasim 19/08/1987- bursa saatini bilmiyorum ama oda aslan burcu. Genel olarak ben cok ilgiliyim oda ilgilendigini soyluyor ama pek fazla gosteremiyor. Ikimizde cok kiskanciz yorumlarmisiniz ??

Ben 31.01.1987 saat gece 00:00 ila 01.00 arası Aydın doğumluyum. Kova burcuyum. Hesaplamalarıma göre yükselenim akrep...

Eşim 21.04.1978 de Isparta doğumlu. Boğa burcu. Doğum saatini, dolayısıyla yükselenini de bilmiyorum.

Ben sevgimi daha çok belli ederim. Sürekli sevdiğimi söyler ve öperim. Eşim daha soğuktur bu konuda. Ev ortamında da hep onun sözü geçsin ister. Herşey onun istediği gibi olsun ister. Tartışma anında benim de bağırmama tahammül edemez. Ona göre ben susup onu dinlemeliyim. Alttan alan hep ben olurum...

Lutfen banada bakar mısınız genelde ben inatciyimdir sevgilim alttan almaya çalışır onun 23.04.1990 Aydın benimde 06.11.1994 bende istanbul dogum saatim de bes bucuk olmasi lazım onunkini Bilmiuorum o boğa ben akrep şimdiden cokkkk tesekkur ederim yorumunuzu bekliyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Onun tarzi nasil mesela? Yani aslan burcu dediniz ya özelliklerni bilmiorm die soruorm tarzi neymis sevglmin merak ettm

___dega___

Ben 23.04.1984 boğa burcuyum. saat: 17:00 istanbul
Eşim 18.12.1982 yay burcu saat: 00:30 istanbul

Atrolojide boğa ve yay burçları ilişki olarak en uyumsuz burç yazar. Evlilik düşünülemez yay burcu çok çapkın ve özgürlüğüne düşkündür der. Boğa burcu çok sabittir ve sadıktır der öyle de zaten. Çapkınlık hariç

Eşim gezmeyi çok sever ben ise evde zaman geçirmeyi severim.
Görünüşte çok zıttız ama evliliğimiz çok iyi ilerliyor bu nasıl oluyor birbirimizden çok mu ödün veriyoruz acaba? :44:

Sevgilim yok da eskisini yazabilirim. Ben 06.12.1992, o 10.11.1991 hic anlasamazdik ben cok ilgisizdim yani bildigin odundum oysa tam tersimdi. Aslinda birsuru sey var da hepsini yazamam. ama şunu soylim bu sadece tarihlerle olacak is degil.Cunku o muhtemelen cevresinden sevgi ilgi gorerek buyudu hep ilgi beklemesinden bunu cikardim ve gordugu sevgiyi de yansitabiliyo sonra hayatindan sayisz kisi gectigi icin deneyimli de bense kolumdan tutulup disari atilan biriydim pek sevilen biri degildim hafife alinan biriydim e tabi simdi de sevgimi belli edemiyorum vs sorunlu biri olup ciktim:)

Çok şükür öyle bir oğlak değil benimki..

walla benmki çok etksinde kalıyor aslında iyi kalpli sadık biri ama anasının kafası ile hareket ettiğini hissettiğimde gördüğümde deliye dönüyorum eşimn tüm iyi yanları bitiyor gözmde bi de çok işkolik geleceği çok düşünür ihtiyar gibi hareket eder, ben ona benjamin derim

Ya aslında ben astrolije meraklıydım,yıldızlar burçlar vs..
İlişkilerimde de önemliydi..
İlk önce burcunu sorardım karşımdakine..
Eşimin oğlak burcu olduğunu öğrendiğim de ııyyyykkk yapmıştım,çünkü hiç anlaşamam oğlaklarla.
Evlendik,karşımda oğlakla alakası olmayan bir adam çıktı..
Anneci hiç değil..Çok rahat,amannnn üç günlük dünya diyen,sürekli seyahat etmek isteyen,eğlenceli falan bir adam çıktı karşıma.
Yani tam beni kafadan..
Bilemiyorum ama sanırım burçlar yanıltıyor gibi geldi bana..

Şimdi oğlak burçlarımı anneye çok düşkün oluyor?

O zaman benimki aslan görünümlü oğlak Yükselenini saatini bilmediği için bilmiyordum,kesin oğlak üstü oğlak...

Arkadaşın araştırması ne aşamada bende onu merak ettim.Bu burç uyumları yorumları doğrumuymuş değilmiymiş :44:

Benim= 17.07.1990 saat 21.30 sıraları Edirne

Eşimin=08.03.1979 saatini bilmiyorum İstanbul Bebek

ilişkimizde hep alttan alan üzerime düşen odur.

eee bende aslan burcuyum aileye cok düşkünüm.... .
eşim yay uzaktan yakından aile ile ilgisi yok.
bende açıkcası pek ınanmıyorum

17.05.1984 benim doğum yılım İstabul Ümraniye 3,4 gibi doğmuşum..Eşim 16.03.1983 Trabzon da doğmuşş
Ama anlaşamıyoruz fikirlerimiz inanılmaz tezat
Oğlumda 25.11.2013 te dogu 17.05 İstanbul onlada anlaşamıyoz

Yorumlarınızı bizlerle de paylaşacak mısınız?

Ben 13.10.1983 saat 04:05
Nişanlım 02.03.1984 saatini bilmiyorum
Baskın karakter nişanlımdır ama benimde cadılığımın tuttuğu zamanlarda çok oluyor.
Genelde birbirimizden bişeyler öğrenerek geçer günlerimiz.
Sabrı öğreniyoruz en çok.

Ben 15.07.1990 saat 6:45 tam bir yengeç burcu insanıyım
Nişanlım 07.02.1984 saatini bilmiyorum tipik bir kovadır

Sorsanız hep ben ne dersem o olur hep o fedakarlık yapar ben hiç bişey yapmam. Aslında tam tersi ama anlatamazsın dinlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…