- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle teşekkür ederim :)
Canım bu ikinizin haritasına baktığımda neden birbirinizi çektiğinizi öğrenmem için gerekli bilgilerdi.
Mesela onun venüsü aslan bu demek oluyor ki aşkı yaşama tarzı, beklentileri, aradığı sevgili aslan burcunun tarzında.
Onun satürnü senin güneş burcun yani yayla birleşmiş bu senin daha fazla fedakar olduğunu gösteriyor.
Yani bunun gibi :))
kocası anacı oğlak olanlar beri gelsin
Çok şükür öyle bir oğlak değil benimki..
Ya aslında ben astrolije meraklıydım,yıldızlar burçlar vs..walla benmki çok etksinde kalıyor aslında iyi kalpli sadık biri ama anasının kafası ile hareket ettiğini hissettiğimde gördüğümde deliye dönüyorum eşimn tüm iyi yanları bitiyor gözmde bi de çok işkolik geleceği çok düşünür ihtiyar gibi hareket eder, ben ona benjamin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?