Kizlar uzun zamandir girmiyordum yorumlarinizi gorunce cooooooook mutlu oldum, sizleri seviyorummm !! <3 Guzel yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederimm !
Daha onceki sayfalarda ki sorulari yanitlayamicam kusuruma bakmayin lutfen, cogu soru yaz ile ilgiliydi, fakat ben yazana kadar yaz bitti

Sorularinizi tekrardan yazarsaniz cok mutlu olurum ve cevaplarim. Bu arada geri kadinlarkulubune donme zamani geldigini dusunuyorum, cok fazla aksattim :)))
Bugun yeni camera aldim, artik videolarimda goruntu daha kaliteli olacak insallah ve herseyimin resmini paylasa bilecegim. Beni takip etmeye devam edin xx
çok tatlısın gerçekten.çok bilgilendirici olmuş.. tarzına bayıldım.. kişisel bakım için keske bu kadar zaman ayırabilsem.. videolarda önerdiğin markaları türkiyede bulabilecekmiyiz? bundan emin olamadım..
Tesekkur ederim canimmm. Kisisel bakimi onemli, bir sure yapinca zaten bir aliskanlik haline geliyor. Her aksam dislerimizi fircalamak gibi, veya disari cikmadan uzerimi degistirmek gibi buda bir aliskanlik olur :)
Paylastigim urunlerin cogu turkiyede bulunur diye dusunuyorum, hepsi uluslararasi markalar. Kendim turkiyede yasamadigim icin emin degilim ama :26:
Rica etsem odanin resimlerini paylasirmisin canim
En yakinn zamandaaa !!
saçlarını nemlendrmek için neler yapıyorsun:26:
Maske ve sac bakim urunleri kullaniyorum canim. Zeytinyagi maskesini denemeni tercih ederim, ve bir onceki sayfada paylastigim video da kullandigim bir kac urun ornek verdim.
burcucummm sana ne kadar teşekkür etsem az olur sanırım.az önce banyo yaptım banyodan önce saçlarıma zeytinyağı maskesi yapmıştım.banyodan çıkınca da videodakiler geldi aklıma dedim bi yapayım.saçımı çok fazla havluyla kurutmadım ilk önce dediğin gibi fön makineni üstten saçlarıma tutarak kuruttum sonrada pratik fönümü çektim ve sonuç mükemmel.Artık düzleştiriciyle saçlarımı yakmama gerek yok. bu hem daha güzel saçı hacimli gösteriyor hemde çok çabuk 5 dakmı aldı.saçlarım yumuşacık ipeksi mükemmeller.. :)
Tekrar teşekkürler ne diyeyim.
Cooook sevindimm gercekten ! Burdaki paylastiklarimi okuyanlar deneyenler ve memnun kalanlarin oldugunu gormek cok guzel.

ya bir bende mi olmadi bu?? aynen videodaki gibi yaptim ama benim saclarim kaardi igrenc oldu
Canim kullandigin sampuan ve fon cok onemli, ozellikle dustan sonra kullandigin urunlerde. Bazi sampuanlar saclarimi sertlestiriyor, loreal elseve mesela, bunu kullandigimda sac kremi kullanmak zorunda hissediyorum kendimi yoksa saclarim hic hos durmuyor. Wella pro series sampuanlari denemeni tercih ederim, ve iyi bir fon kullanmani