Burcucumm ile modaya dair hersey

teşekkür ederim canım yorumun için evet o elbise doğru hatırlıyorsun:)
saçımı iri dalgalı yaptırmayı düşünüyorum.çok fazla makyaj yapan biri değilim ama makyajımı kendim yapacağım.çünkü kuaförler çok abartıyorlar.
ayakkabı konusunda da kararsızım aslında ya bu resimdekini yada burnu kapalı bir ayakkabı platformlu ikisinden birini tercih edeceğim.resmini bulabilirsem paylaşıcam birazdan:)

bence iri dalga yerine balerin topuzu tarzında sıkı toplanmış bir saç daha hoş duracaktır.elbisenin üst kısmı şeritli olduğu için dalga hem daha karmaşık gösterir hemde alaturka bi hava verir.

bence iri dalga yerine balerin topuzu tarzında sıkı toplanmış bir saç daha hoş duracaktır.elbisenin üst kısmı şeritli olduğu için dalga hem daha karmaşık gösterir hemde alaturka bi hava verir.

Hmm buna katiliyorum!! Veya arkaya dogru simsiki bir at kuyrugu da yaptira bilirsin tatlim.
Bu arada ayakkabilar hakkinda kararsiz kaldim, ilk resimdeki ayakkabinin platform olmamasini begendim, fakat kafes modeli oldugu icin goz yora bilir cunku elbisenin ust kismida ayni sekilde. Diger ayakkabininda sade olmasi hosuma gitti fakat platform topuklu olmasini elbiseye cok fazla yakistiramadim. Ama sececek olsam yinede platformlu olani derim !

Kizlar beni daha yakindan takip etmek icin veya daha kolay ulasmak icin faceten ekleye bilirsiniz. Orada 24/7 aktifim diye bilirim :P
www.facebook.com/burcuderee

Yeni kombinasyonum, ve blogumada uzun sure sonra yine bir paylasimda bulunduk, yine hergun paylasimlarda bulunmaya ozen gosterecegiz.
Bloguma goz atmayi unutmayin!!!!!!!!!!

chocolatevanillabt.blogspot.com

$14.webp $16.webp

Son düzenleme:
Beni ve tarzimi biraz tanimaniz icin, gunluk yaptigim kombinasyonlari ve internette gordugum kombinasyonlardan bir kac tanesini paylasmak istiyorum. Umarim tarzim hakkinda biraz fikir edinirsiniz.

Giydiklerim:

Untitled-3-3.jpg
Untitled-2-2.jpg
Untitled-1-4.jpg

Begendiklerim:

Untitled-6.jpg
Untitled-5-1.jpg
Untitled-4-1.jpg
Canım burdaki turunçu trenç kotu nerden aldın bide o japon havalı elbise yi enrden aldın ?

Kizlar beni daha yakindan takip etmek icin veya daha kolay ulasmak icin faceten ekleye bilirsiniz. Orada 24/7 aktifim diye bilirim :P
www.facebook.com/burcuderee

Yeni kombinasyonum, ve blogumada uzun sure sonra yine bir paylasimda bulunduk, yine hergun paylasimlarda bulunmaya ozen gosterecegiz.
Bloguma goz atmayi unutmayin!!!!!!!!!!

chocolatevanillabt.blogspot.com

Eki Görüntüle 536424 Eki Görüntüle 536425
kombine bayıldım bunun gibi ayakkabım var çok hoş duruyor.. bu arada nerde yaşıyorusun =

Canım burdaki turunçu trenç kotu nerden aldın bide o japon havalı elbise yi enrden aldın ?

kombine bayıldım bunun gibi ayakkabım var çok hoş duruyor.. bu arada nerde yaşıyorusun =

Tesekkur ederim tatlim, hollandada yasiyorum.

Turuncu trenckot Karen Millen dan, japon havali Kimono da H&M den canim.

:16:

Bu arada kk hatunlari nekadar guzeller, tas gibisiniz kizlar !!
Beni facebookta ekleyen uyleremizin resimlerine goz attim, hepinizde birbirinizden guzelsiniz, masallahh !! <3 <3

$2012-10-20 21.12.23.webp :60: $2012-10-20 21.13.30.webp burcu anıl olmuş bunun altına Siyah tulum uzun yada uuzn siyah Elbise altına sarı topuklu gidermi ssence bu saçalar? hiç alışık değilim bu saça :31:

teşekkür ederim canım yorumun için evet o elbise doğru hatırlıyorsun:)
saçımı iri dalgalı yaptırmayı düşünüyorum.çok fazla makyaj yapan biri değilim ama makyajımı kendim yapacağım.çünkü kuaförler çok abartıyorlar.
ayakkabı konusunda da kararsızım aslında ya bu resimdekini yada burnu kapalı bir ayakkabı platformlu ikisinden birini tercih edeceğim.resmini bulabilirsem paylaşıcam birazdan:)

Bence nude tonlarında bir stiletto harika olur bu elbiseyle :16:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Sanirim topigimi facebooka tasidim haha, butun herkez oradan yaziyor, burasi biraz sessiz kaldi :(
Herneyse, sIk sIk giremiyorum kadinlarkulubune, blogumada bir sure yazamadim. Hayatimi alt ustu ettim, ve bu durumdan cok memnunum diye bilirim :P
Egitimimi degistirmeye karar verdim, ekonomi okuyorum uni de fakat hic ilgimi cekmiyor diye bilirim, bu yuzden bu senelik egitimimi durdurmayi ve sene Moda uzerine okumaya karar verdim. Artik kalbimin sesini dinleme zamani diye dusunuyorum.

Gecen gunlerde boyleydim :)
$d.webp $f.webp

Daha fazla resim icin: Chocolate & Vanilla: This world is but a canvas to our imagination.

Ekimde yaptigim alisverislerimi de buradan gore bilirsiniz: Chocolate & Vanilla: Shoplog October with Vanilla

Merhaba kizlar,

Sanirim topigimi facebooka tasidim haha, butun herkez oradan yaziyor, burasi biraz sessiz kaldi :(
Herneyse, sIk sIk giremiyorum kadinlarkulubune, blogumada bir sure yazamadim. Hayatimi alt ustu ettim, ve bu durumdan cok memnunum diye bilirim :P
Egitimimi degistirmeye karar verdim, ekonomi okuyorum uni de fakat hic ilgimi cekmiyor diye bilirim, bu yuzden bu senelik egitimimi durdurmayi ve sene Moda uzerine okumaya karar verdim. Artik kalbimin sesini dinleme zamani diye dusunuyorum.

Gecen gunlerde boyleydim :)
Eki Görüntüle 544264 Eki Görüntüle 544265

Daha fazla resim icin: Chocolate & Vanilla: This world is but a canvas to our imagination.

Ekimde yaptigim alisverislerimi de buradan gore bilirsiniz: Chocolate & Vanilla: Shoplog October with Vanilla

bu harika olmus ya cok begendim tarzın ve fizigin goz doldurucu:21:

Back
X