• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burcucumm ile modaya dair hersey

elie saab hem gelınlıkte hem de abıye de gercekten cok basarılı ama dedıgın gıbı fazla uçuk :)

bı tane ruyalarımın gelınlıgı olan bı tasarımı var gormussundur belkı ''aglaya'' modelı

fıyatını sordugum da soyle kalmıstım valla :53:

Amsterdam a gitmistim bende orasi genelde hep soguk oluyor zaten.Heleki ben Kasim da gittim. Hic unutmam ARTIS zoo da ellerim titreye titreye soguktan olerek hayvanat bahcesini dolasmistim. COk guzel gunlerim gecti, cok guzel ayakkabilar aldim. Cok eglendim o gunleri hic unutmuyorum , belki yazin gene gelirim ucuz ucak bileti otel bulabilirsem. Cok ozledim ama cok oyle boyle degil.

Neguzel, ama gelirsen birdaha yazin gelmeni tavsiye etmem canim. Yazin bende turkiyede veya baska sicak bir ulkede gunesin tadini cikar, burasi hep soguk cunku :(

elie saab hem gelınlıkte hem de abıye de gercekten cok basarılı ama dedıgın gıbı fazla uçuk :)

bı tane ruyalarımın gelınlıgı olan bı tasarımı var gormussundur belkı ''aglaya'' modelı

fıyatını sordugum da soyle kalmıstım valla :53:

aa sashamia inanmazsin ama agliya modeli dedigin gibi benimde ruyalarimin gelinligi, cok zarif bir tasarim gercekten mukemmel!!!

Mukemmel bencede, maalesef kim kardashianin giydigi elbisenin markasini bilmiyorum, ama dun nette bakarken tesadufen bir degisini gordum, resimdeki beyaz elbise zaten. Arasinda cok fark yok.

buradan baka bilirsin canim:
Ropa :: Vestidos :: Vestidos de Noche :: 'Sass' White Crystal Embellished Bandage Bodycon Dress - Celeb Boutique - Celebrity Style At High Street Prices!

Benim canim cooooook tesekkur ederimm :)

Cok tesekkur ederim tatlim herzaman beklerimm :)

Bir konu hakkinda daha fazla bilgi isterseniz kizlar, mesela sac makyaj kiyafet herzaman bana mesaj ata bilirsiniz veya buraya yaza bilirsiniz. Hakkinda bir parca yazmaya calisirim. Ozellikle sac hakkinda sorulariniz varsa, istediginizi sora bilirsiniz, nisanlim kuafor bilgi alip burada paylasirim :):16::16:

Saçlarınıza bayıldım maşallah... benim saçlarım fazla işlem görmekten hacmini kaybetti.bir çok ürün kullanmama rağmen hala çok kuru ve cansız :( şekil vermekte de zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Saçlarınıza bayıldım maşallah... benim saçlarım fazla işlem görmekten hacmini kaybetti.bir çok ürün kullanmama rağmen hala çok kuru ve cansız :( şekil vermekte de zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

merhaba adlin,

Tesekkur ederim oncelikle. Bir kac sayfa geride paylastigim sac maskesini yapmani tercih ederim. Kuru saclara ideal, haftada 1-2 defa yaparsan saclarin kendine gelir biraz.
Veya sac bakim kuru yapman lazim, bende bir sure yaptim ve etkisi oldu, saclarim suan daha canli duruyor. Ben bioblasin kurunu kullandim canim :)

Ve saclarinin uclarini 2-3 ayda bir kestir canim, cunku sac uclari kiriksa yukariya dogru sac tellerin kirilir ve daha fazla yipranir.

merhaba adlin,

Tesekkur ederim oncelikle. Bir kac sayfa geride paylastigim sac maskesini yapmani tercih ederim. Kuru saclara ideal, haftada 1-2 defa yaparsan saclarin kendine gelir biraz.
Veya sac bakim kuru yapman lazim, bende bir sure yaptim ve etkisi oldu, saclarim suan daha canli duruyor. Ben bioblasin kurunu kullandim canim :)

Ve saclarinin uclarini 2-3 ayda bir kestir canim, cunku sac uclari kiriksa yukariya dogru sac tellerin kirilir ve daha fazla yipranir.

Saç maskesi denedim etkisi olmadı birazda sabırsızım galiba :) evet düzenli kırıkları aldırıyorum bioblasin deniyeceğim umarım etkili olur teşekkürederim.

Saç maskesi denedim etkisi olmadı birazda sabırsızım galiba :) evet düzenli kırıkları aldırıyorum bioblasin deniyeceğim umarım etkili olur teşekkürederim.

Canim 1 kullanimda cok cabuk etkisini gostermez ztn, bir sure duzenli kullanmalisin, bu bioblas icinde gecerli.

Canim 1 kullanimda cok cabuk etkisini gostermez ztn, bir sure duzenli kullanmalisin, bu bioblas icinde gecerli.

Deniyeceğim tekrar teşekkürederim.Sayfaları inceliyorum bilgi paylaşımların ve görsel paylaşımların harika takip edilmeye değer bencede blog açmalısın.

canım ya ben bu aralar Maybelline affinitone foundation 24h fondoten almayı düşünüyorum nasıl sence bir fikrin var mı ?:18:[h=1]
[/h]

canım ya ben bu aralar Maybelline affinitone foundation 24h fondoten almayı düşünüyorum nasıl sence bir fikrin var mı ?:18:[h=1]
[/h]

Bu fondeteni ablam kullandi kisa bir sure, iyi bir fondoten, guzel kapatiyor ve kalici, tavsiye ederim canim. ama rengini cok iyi sec, yoksa turuncu bir gorunum vere biliyor bu fondeten

Son düzenleme:
Bu fondeteni ablam kullandi kisa bir sure, iyi bir fondoten, guzel kapatiyor ve kalici, tavsiye ederim canim. ama rengini cok iyi sec, yoksa turuncu bir gorunum vere biliyor bu fondeten
ten rengime göre fondoten seçmekte zorlanıyorum parfümeride denediğim zaman ten rengime göre eve gittiğimde de bakıyorum ruh gibi :25:

ten rengime göre fondoten seçmekte zorlanıyorum parfümeride denediğim zaman ten rengime göre eve gittiğimde de bakıyorum ruh gibi :25:

Parfumeri de renkler farkli gosterir, daha guzel daha hos durur, cunku daha guzel bir effekt vere bilmek icin urunlerine ozel lambalar kullaniliyor, bu sekilde cunku mesela farlar daha isiltili gozukuyor, fondotenler daha bir dogal duruyor isik altinda. Parfumeride fondoten denediginde, elinde ayna ile disari cik, disarida bak canim, dogru renkmi diye. Yanilma icerideki goruntuden.

Ve canim fondotenin rengi cok aciksa ustune bir ton veya bir kac ton koyu pudra sur, ve allik :) fondotenin rengi kamufle olur biraz.
Ben fondotenimi, mesela concealerimi bilerek daha acik bir tonda kullaniyorum

Son düzenleme:
burcucum ben de bırsey danısacaktım sana ;

şu celine cantalarını cok begendım ama cok pahalı :(

sen hiç çakmasını gordun mu tatlım ?

Eklentiler

• $celine mdl.webp
    $celine mdl.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $283728_254000208047227_626026557_n.webp
    $283728_254000208047227_626026557_n.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $mıranda-1 (1).webp
    $mıranda-1 (1).webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 77
Burcucum kendini tanıttığın yazının altındaki fotoda saçlarını kendinmi yaptın?
Eğer kendin yaptıysan nasıl yaptığını anlatırmısın:)
Sen yapmadıysanda nişanlına böyle bir dalga yapmanın püf noktası nedir sorabilirmisin:)
Saçlarım çok sönük ve yıpranık şekil bazen alır bazen almaz canı isterse yani:)
Ama ne yaparsam yapayım hep bozulur...
Düzleştirirsem kısa bi süre sonra düzlüğü gider..
Dalga yaparsam ( ki hiç bir zaman istediğim gibi dalga yapamadım...) hemen söner ve yine bozulur....
Kabarık dursun isterim krepe atarım yine krepeler bozulur...Saçlarımı öyle didik didik ederim ki yaparken eyvah bunlar nasıl açılcak derim ama sonra bi bakmışım krepe kalmamış:/
Bunlara bi çözüm varmı acaba yada önerebileceğin teknikler ürünler vs artık ne olursa :)

aa sashamia inanmazsin ama agliya modeli dedigin gibi benimde ruyalarimin gelinligi, cok zarif bir tasarim gercekten mukemmel!!!

Sadece mükemmel değil ahhh aglaya rüya gibi gelinliğim oyle olsun istemiştim ama dikimi bitince baya değişik bişey oldu :S :31:

$_MG_6448.webp

Burcucum ve o gelinliği mutlaka giymelisin eminim aglaya sana çok yakışacak

Eklentiler

• $_MG_6839.webp
    $_MG_6839.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 82
Burcucum kendini tanıttığın yazının altındaki fotoda saçlarını kendinmi yaptın?
Eğer kendin yaptıysan nasıl yaptığını anlatırmısın:)
Sen yapmadıysanda nişanlına böyle bir dalga yapmanın püf noktası nedir sorabilirmisin:)
Saçlarım çok sönük ve yıpranık şekil bazen alır bazen almaz canı isterse yani:)
Ama ne yaparsam yapayım hep bozulur...
Düzleştirirsem kısa bi süre sonra düzlüğü gider..
Dalga yaparsam ( ki hiç bir zaman istediğim gibi dalga yapamadım...) hemen söner ve yine bozulur....
Kabarık dursun isterim krepe atarım yine krepeler bozulur...Saçlarımı öyle didik didik ederim ki yaparken eyvah bunlar nasıl açılcak derim ama sonra bi bakmışım krepe kalmamış:/
Bunlara bi çözüm varmı acaba yada önerebileceğin teknikler ürünler vs artık ne olursa :)

Kendim yaptim canim, dalgalarimi herzaman kendim yapiyorum. En kisa zamanda paylasicam, nasil video cekmeliyim tam cozemedim, hep yarim cekiyor. Cozdugumde hemen cekicem :)
nasil krepe yaptigimi, duzlestirdigimi ve dalgalar yaptigimi paylasicam canim senin icin :) Normalde dalgalarim bende 2-3 gun duruyor, ama su son 1-2 aydir hemen sonuyorlar, sanirim havadaki nemden :(

Sadece mükemmel değil ahhh aglaya rüya gibi gelinliğim oyle olsun istemiştim ama dikimi bitince baya değişik bişey oldu :S :31:

Eki Görüntüle 460931

Burcucum ve o gelinliği mutlaka giymelisin eminim aglaya sana çok yakışacak

Canim yinede guzel olmus :)
Ins bir gun evlenirsem denerim =D

Merhaba kizlar su son zamanlardir sacimi degistirmek istiyorum, farkli bir hava katmak istiyorum :) Aklimda birsey var simdilik, sacimi koyu kahverengi boyatmak istiyorum, ve 2 ayri renkte balyaj attirmak istiyorum, koyukirmizi ve sari. Bakalim nasil olacak :)

Istedigim renk:
$15.webp

sizlerle bir kac sac stilleri ve renkleri paylasmak istiyorum, hosuma gidenlerden :)
$16.webp $25.webp $46.webp $47.webp $48.webp $51.webp $54.webp $95b084ae21a177ac4e0a55e7f1f42a9f.webp $391168567_5_OK5m.webp $1292889961_5_KHef.webp $amazing-hairstyle-different-braids-bun-blonde-colored-purple-pink-maron-french-braid-flower-...webp $amazing-hairstyle-different-braids-bun-blonde-colored-purple-pink-maron-french-braid-flower-...webp $beyonce-long-brown-hair.webp $brownhairhighlightd66-2_thumb.webp $curly-faux-bob.webp $iStock_000009390718XSmall.webp $jessica-alba-hairstyle-3.webp Eki Görüntüle 460984 $prom-updos-black-hairstyle1.webp $Romantic_bridal_wedding_updo_with_light_curls.webp $tumblr_lmp3rbvrEG1qd12c3o1_500_large.webp $tumblr_ln52bv8rC41qkwk6ko1_400_large.webp $Tyra_Banks_Black_Hair_styles_trends_2010.webp $uzun saç_18.webp $uzun saç_128.webp $wedding-updo.webp $1_617aa9b1ed02c20d92fca97a3affc2d0c_64eb8f4fa305b21c78c28721c9759499.webp $1-favori-sac-modelleri.webp

Ve bu senenin sac trendlerinden biri, ombre saclar. Sac renginin uclara dogru baska renk almasi yani.
$74.webp $75.webp

Son düzenleme:
tatlı kız ben seni niye daha önce görmemişim. şimdi benim sorum. benim 5 aylık bir bebeğim var, haliyle her zaman saçlarımı yapmam ya da evden kuaföre gitmem mümkün değil, bebeğimi kimseye bırakamıyorum.

kuaförlerde brezilya fönünden bahsediyorlar, 6 ay kalıcı ve ne yapacağım kararsızlığı ve zaman kaybı olmayacak eğer yaptırırsam. sen ya da çevrende bunu deneyen var mı, tavsiye eder misin

Back
X