adlin&esra&burcuhayal tesekkur ederim :))
Merhaba adlin, sanirim goz kapagin biraz dusuk ozaman, ayni sorun bendede var. Ben smokey eyes yaparak cozuyorum bu sorunu. Bende cok fazla renkli far kullanamiyorum, bunu renkli eyeliner kullanarak cozuyorum veya renkli dipliner. Gozlerini daha belirgin yapmak icin, ve dusuk goz kapagini kamufle etmek icin anlatacagim teknigi kullana bilirsin.
Goz kapagina, tam kiprik ustune acik renkte bir far sur, mesela beyaz. Ben mat renkler kullanmayi tercih ediyorum, ama istersen highlight da yapa bilirsin, bu sekilde sadece goz kapaginin ortasina sur. Goz cukuruna koyu renkte bir far sur yari yuvarlak seklinde. Kaslarini iyicene yukari kaldirarak ve yuzunu hafiften arkaya dogru yaslayarak goz cukurunu belirgin hale getire bilirsin. Bu belirgin olan yere yuvarlak kucuk firca ile koyu fari sur. Burda bir cizgi belirlenmesi lazim, bu cizgi yukariya dogru acilmasi lazim, ama alt goz kapagina yayilmamasi lazim. Sonra ince bir eyeliner sur gozunun ustune kucuk bir kuyrukla ve kirpiklerini kivir ve uzun ve dolgun gozukmesi icin bir kac kat mascara sur canim.
Ornek:
Eki Görüntüle 464839
Eki Görüntüle 464840
Eki Görüntüle 464841
Beyaz yerine goz kapaginda kahverengi:
Eki Görüntüle 464833
ve bu video ya keisnlikle bak, bu makyaj SUUUUUUUUPEEEEEEEEEER:
[video=youtube;8xU1tkMQctc]http://www.youtube.com/watch?v=8xU1tkMQctc[/video]