Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

evinizde tıpkı aşkınız gibi mükemmel cnm.(nişan ve düğün fotolarınız çok güzel yansıtıyor)evini çok güzel döşemişsin.çok zevkli,derli toplu pırıl pırıl.inşallah bebişlerin oluncada bu şekilde kalır:))ama sen onlarlada bu işlerin altından rahatlıkla kalkarsın.bende o intibayı bıraktın.temiz,derli toplu insanları çok beğenirim.number one

vayy burcuözgeye misafir oldum :)).. evlilik nasıl gidiyoo?? Ordaki lojmanlar böle yeni mi yaa herşey mis gibi süper, yoksa lojmanda oturmuyo musunuz? cıvıl cıvıl rengarenk ve bi o kadar da sade ve uyumlu bi ev cnm ağız tadıyla oturun inş.. opuyorumnanaktan

güle güle otur canımm

teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan

güzel bi kombinasyon olmuş ama süper güle güle oturun tekrar canım :1hug:

çok teşekkürler miniş evimi beğenmene sevindim canım Şeniz

yok güzelim böyle lojman nerdeeeeekaydirigubbakcemile3
bu dışarda canım yaa lojmanlkar çok uzak merkeze bizde merkezde tuttuk evi. gerçi ev gibi ev bulmak zor oluyor geneli yazlık tipinde ama benim içim ısındı evisime :kedi:

herşey çok güzel vede içaçıcı uyumlu maşallah inşallah hep böyle mutlu vede huzurla oturmayı nasip etsin rabbim birde çocuk odası yapmayı nasip etsin tek eksik onu gördüm şahsen

çoook şirin adaşım pekçok eşyanı bende beğenmiştim :)))) hatta birkaçını almışım. allah ağzının tadını bozmasın. huzurla mutlukla kal canım

gercekten sıcacık bir ev.kareler bakarken içim ısındı.
sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun canım...
bir ömür mutluluklar.....

[
herşey çok güzel vede içaçıcı uyumlu maşallah inşallah hep böyle mutlu vede huzurla oturmayı nasip etsin rabbim birde çocuk odası yapmayı nasip etsin tek eksik onu gördüm şahsen

ayyy canım yaaa ne güzel söylemişsin..
evet ilerde o misafir yatak odamız inşallah bebek odası olur :1rolleyes:
gerçek bir aile olmak için bebekle onurlandırır bizi yüce rabbim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım Şeniz

çoook şirin adaşım pekçok eşyanı bende beğenmiştim :)))) hatta birkaçını almışım. allah ağzının tadını bozmasın. huzurla mutlukla kal canım
adaşşş opuyorumnanaktan
demek zevklerimizde aynı Şeniz
sende mutlu günlerde kullan kuzucum teşekkür ederim... Şeniz

zevklisiniz..yatak örtüsüne bayıdım..nerden aldınızı sorabilir miyim.*

canım zemuszemus yatak örtümü yataşdan aldım kuzucum Şeniz
beğenmene çok sevindimm Şeniz

Sade ve şık.. Güle Güle oturun cnm

çok teşekkür ederim tatlımm :1hug:

gercekten sıcacık bir ev.kareler bakarken içim ısındı.
sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun canım...
bir ömür mutluluklar.....

çokk sağoll kuzucum
bir evi ev yapan içindeki insanlardır..
Huzurdur Neşedir Mutluluktur...
Bunu yansıta bildiysek ne mutlu banaopuyorumnanaktan

çok elite harika bi ev tertemiz sade ve şık ve harika :)
güle güle otur allah nazarladan saklasın...

çok sade ve tatlı bi ev olmuş, en tatlısı da banyo ayrıntılarıda çok güzel dizayn etmişsin Allah bi ömür mutlu oturmayı nasip etsin yuvanızda :asigim:

ay bu arada konuya yaptığın harika etiketlemeyi de es geçemicim kaydirigubbakcemile3

sade çok şirin çok sıcak ve cici bi ev.o evden huzur eksik olmasın hiç inş:)

çooooook ferahh

çok elite harika bi ev tertemiz sade ve şık ve harika :)
güle güle otur allah nazarladan saklasın...

çok sade ve tatlı bi ev olmuş, en tatlısı da banyo ayrıntılarıda çok güzel dizayn etmişsin Allah bi ömür mutlu oturmayı nasip etsin yuvanızda :asigim:

sade çok şirin çok sıcak ve cici bi ev.o evden huzur eksik olmasın hiç inş:)

Kızlarrrr çok teşekkür ediyorummmmopuyorumnanaktan
Bu gün baba evinde ki ziyaretim son buluyor ve evime geri dönüyorum.
Yeni yaptığım eklemeler var onlarında fotosunu buraya ekliycem ve güncelleme yapıcam yapıcam inşallah en kısa zamanda...zemuszemus
beni, takip etmeye devam edin anacımmmmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

çok güzel canım bayılıyorum rengarenk evlere allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…