Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

daha önce yorum yaptım mı hatırlamıyorum tekrar baktım yazayım dedim...çok sade çok hoş tarzına yakışır bir ev olmuş burcucum.yatak odası perden çok hoşuma gitti.aksesuarların mutfagın çok hoş.nü tablo da öyle.huzurla mutlulukla oturun inşallah kocacıgınla yuvanızda...

canım evin çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar diliyorum.. Salondaki yemek masanı, takımını ve şu mutfaktaki yıldız şeklindeki süsünü nerden aldın acaba bayıldım :sm_cool:

ayy masallah ne guzel evleriniz var , ben derdim vardan baska yere bakmamisim iki gundur neler kesvetdim kklarda :dance:

Ahh canım benim...
her şeyi ama herşeyii en ince ayrıntısına kadar yazdığın tek tek yorumladığın için çok çok teşekkür ederim.... Bitanesin vallahi.. Senin ncelerken nasıl özenle incelediğini çok iyi biliyorum. Şeniz ve hafızanada hayranım biliyorsun. evet burdaki ilk arkadaşın olabilirim ama sen sıcak kanlılığınla herkesi tavladın sonradan Şeniz canım tatlım inş herşey seninde gönlüne göre olacak fıstıkım...
Bende seni çok seviyorum :asigim:

kaydirigubbakcemile5 demek sende bendensin fıstıkçım. Bende göz yoran şeyleri hiç sevmiuorum kullanım kolaylığı ve zariflik birincil koşul olunca böyle ir ev çıktı meydana. tabi imkan dahilinde... Şeniz
çok teşekkürler şekercim :1hug:

canım biliyormusun serhatın bir arkadaşıda eve geldiğinde tıpkı bu kelimeyi kullandı. 'Sakinleştirici' demek aynı izlenimi yapıyor evisimiz insanlarda :1rolleyes: doğru tespitin için bir öpücük sana Şeniz

fotolarin ayri gzell evin ayri guzel sen ayri guzelsina.s.masallahhhhhh

ayyyy :kedi: çok teşekkür ederimmm Şeniz

Canım br tanem bu tatlı yorumun için çokkk teşekkür ediyorummm :1hug:
İnşaallahh bebişlerim koşuşturacak bu evde ama çok çalışmamız lazım daha :jeyyar: aaa yanlış anladın yani para kazanmamız lazım onlara gelecek yapmak için deek istemiştim kaydirigubbakcemile3

Evin çok sade ya bayıldım tıkış tıkış doldurmamışsın. İncib noncu doldurmamışsın çok tarz olmuş gerçekten. Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin.

hi hiii opuyorumnanaktan beğenmene sevindim canımmm Şeniz evet fazlalık hiç bir şey yok. ne gerekiyorsa onu aldım fazlasına gözz dikmedim kaydirigubbakcemile3

seni tanıdığım kadarıyla evine tam tarzını yansıtmışsın canım...çok hoş olmuş.güle güle oturun...............

kaydirigubbakcemile5 heh benimde tamda duymak istediğim buydu Şeniz çok teşekkür ederim. a.s.

Canım evine bayıldım, gereksiz hiç bir şeyin yok ortalarda..
Objelerin falan çok güzel, iç açaçı, ferah bir ev, süperrr ya..

çok güzel bir evin olmuş canım
güle güle oturun inş.

teşekkür ederimmm :1hug:

canım ufoyu yatak odasında kullamak için aldık. 150 tl ye aldım. hemde taksştle vee çok memnunum. hem klasik vantilatörlerden daha şık hemde onun gibi çarpmıyor. biz burası çok sıcak olduğundan geceleri hep onunla uyuduk yazın. diyelim soğuk mu oldu kumandası var yerinden bile kalkmadan kapatabiliyorsun. üç farklı kademesinde çalıştırabiliyorsun. biz çok memnunuz. ama çokk sıcaklarda gündüzleri yetmiyor söyliyim. salona mecbur klima taktırdık ama marmarste yaşadığımı düşürsek normal bile kaydirigubbakcemile3
yatak başına stecerımızı aldık yağıştırdık çokda şeker bir şey olduuu...
iyiki başlık almamışım ayak ucunu çok daraltacaktı böyle geçecek mesafemiz var en azından... a.s en kısa zamanda ekliycem onuda çekip. hele bir şu bayramı atlatalım opuyorumnanaktan
cnm cok sırınn evın gule gule oturrr

çok teşekkürler tatlım... :1hug:

Burcucum hersey çok özenle seçilmiş gozukuyor. oldukca modern cizgilerde baktikca insanin içi açılıyor.. Aydınlık ve sicak bi yaşam alanı oluşturmussunuz ben çok beğendim arkadaşim güle güle sağlık ve huzur içinde oturun canımm benim

Allah öncelikle sana mutluluk versin o evde canımm

evin rengarenk ve cok tatlıı biraz senin kişiligini yansıtmıs gibime geldi yanii :))

:1hug:
Bayıldım evin çok güzel, Allah gülle güle oturmayı nasip etsin...

amin canım teşekkür ederimmm:1hug:
2 ay oldu bile inanamıyor insan :1rolleyes:

çok güzel olmuş evin rabbim ağız tadıyla oturmanı nasip etsin canım

teşekkür ederim kuzumm inşallah güzel günler seneler bekliyordur bizi :1hug:

canım çok güzel bir evin var..Allah güle güle yaşamanızı nasip etsinopuyorumnanaktan.

amin teşekkür ederimmma.s.

oyy kuzum benim yaaa:1hug: yerim ben senii Şeniz
beğenmene gerçekten çok sevindim tatlımmm Şeniz

canım evin çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar diliyorum.. Salondaki yemek masanı, takımını ve şu mutfaktaki yıldız şeklindeki süsünü nerden aldın acaba bayıldım :sm_cool:
yıldız şeklinde ki süsü diyarbakırdan aldım kuzum.
salondaki masamı konsolu ve küçük mini vitrini ipek mobilyadan aldım şekercimmmŞeniz
sandalyeler ikeayerimseniben

ayy masallah ne guzel evleriniz var , ben derdim vardan baska yere bakmamisim iki gundur neler kesvetdim kklarda :dance:

ilk üye olunca illaki 1 ay falan bir derdim vara abone oluyorsun sonra hafiften psikopata bağlıyor bunalım takılıyorsun. sonra etrafındakiler kızıyor yeni şeyler eşfediyorsun bir derdim varada daha az gidiyorsun :roflol: 1. aşamayı atlatmışsın :roflol:

Evinizi çok beğendim
Sade , ve çok güzel
Güle güle oturun..

çokk teşekkür ederimmmmŞeniz

çok şık ve zarifalkisalkisalkis

teşekkür ederimm :kedi:

azracımm :1hug:
çok sağoll balım. evet amacımızda oydu zaten demekki amacımıza uygun bir yer aratmışız... :1rolleyes: şimdi memleketteyim ama inan evim burnumda tütüyorrr

Harika olmuş ellerinize sağlık güle güle oturun sevgiyle

amin amin aminnn :Saruboceq:

Allah öncelikle sana mutluluk versin o evde canımm

evin rengarenk ve cok tatlıı biraz senin kişiligini yansıtmıs gibime geldi yanii :))

evet kaydirigubbakcemile5 evet bencede tam benim kişiliğimi yansıtan sade ve modern bir ev oldu :1rolleyes:

Cok sirin bir ev olmus.Icinde genc insanlarin yasadigi cok belli.Cok begendim.Güle güle oturun.

diymi dinamizim var evisimizde opuyorumnanaktan

İnşallah yakında yeni fotolarla karşınızda olucam. Çünkü evimde bir kaç küçük değişiklik oldu. onları yeniden ekliycem... opuyorumnanaktan
Ama tabni önce evisimize dönmem lazım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…