- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
Ayhh canikom kafamı toparlayıp ancak yazabildim...
Evini en çok merak edenlerden birisi bendim biliyorsun, banyo takımını, koltuklarını nası yerleştirceğini, aksesuarlarını herşeyini herşeyini merak etmiştim. Çünkü sen benim buradaki ilk arkadaşımsın biricik adaşımsın...
Sıra geldi yorumlarıma...
--Bi kere o orjinal laptop sehbana bayıldım, itiraf edeyim ilk defa görüyorum çok hoşuma gitti.
--Nü tablon harika, çok estetik durmuş, sandalyelerle konsol la muazzam uyum sağlamış...
--Hani şu konsolun üstüne koyduğun teyzeler varya onları görünce delirdim bende çok istiyorum onlardan ama bulamıyorum istediğim gibi
--Mutfağındaki tealigtın, disko diskon, baharatlıkların, kupaların çok uyumlu çok şık olmuşlar...Kupa fikrinide çaldım heheheeee
--Fırınındaki nazar boncuğun da dikkatimden kaçmadı, o güzel sofraları hazırlayan burcişin yardımcısına nazar felam değmesin
--Salondaki balon lambandan bende de var şimdiki kendi odamda ama evime de aldım :)
--Perden de çok orjin olmuş yaaa ne kaa değişik bi hava katmış...
--Pembe panterini, Serhat'ın aldığı hediyeyi de çok beğendim...(Ne kaaa çok şey beğendim beee:)
--Kuzuuu banyo setimiz de aynı hatta benim paspasım değişik senin sayende içime sindi de aldım yoksa ağlayacaktım nerdeyse biliyon:) Ne kaaaa şık dudurmuş bizim primanovalarımız beeee:)
--Giyinme odandaki kırmızı minderleri ve paspası da eklemeden edemeyeceğim:)
Daha bir sürü yazabilirim canım işin özü evin tam Marmaris ve Burcu evi olmuş, yalın ama bir o kadar tarz ve modern...Allahım sizi hiç ayırmasın sadetinizi bozmasın, en kısa zamanda giyinme odasını çocuk odası yapmanızı nasip etsin:Saruboceq: ...AMIN
Seni seviyorum tatlişkom...(Acı biber olandan değil, en tatlısından:dilcikar:
Canım düğün fotoğraflarına bayılmıştım, şimdi evini de görmüş olduk. Ben de bir "sadesever" olarak evini çok beğendim, gereksiz şatafattan uzak, oldukça hoş görünüyor. Ama özellikle salonundaki detaylara bayıldım. Güle güle otur canım benim.
tatlım evim kalabalıktan uzak sakinleştirici
çok tatlı gerçekten bayıldım
tatlişkon da çok şekermiş kaydirigubbakcemile3
yemek odan çok güzel özellikle
mutlu mesud bi hayat sürersiniz inşallah Şeniz
fotolarin ayri gzell evin ayri guzel sen ayri guzelsina.s.masallahhhhhh
:asigim:cilgin asigim benim:asigim:
deli dolu sirin yafriiiiiiiii:jeyyar:
bide masallah hamarat taze gelinim
güle güle oturun canim benim
o yuvanizdan
ask
sevgi
huzu
butluluk
bol kazanc
ve
bereket
hic eksik olmasin insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cok güzel sade ve SIK
:jeyyar:ve ve veeeeeeeee ileridede boy boy bebecikleriniz fink atar evinizde insallah:jeyyar:
:CüvCüv:bu halinide görürüz umarim:CüvCüv:
:ecrin_bebek:ve böyle bebislerinide :ecrin_bebek:
Evin çok sade ya bayıldım tıkış tıkış doldurmamışsın. İncib noncu doldurmamışsın çok tarz olmuş gerçekten. Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin.
seni tanıdığım kadarıyla evine tam tarzını yansıtmışsın canım...çok hoş olmuş.güle güle oturun...............
Canım evine bayıldım, gereksiz hiç bir şeyin yok ortalarda..
Objelerin falan çok güzel, iç açaçı, ferah bir ev, süperrr ya..
çok güzel bir evin olmuş canım
güle güle oturun inş.
evinde güle güle otur inş burcu :)
en çok sevdiğim yönlerini yazayım mı evinin? :)
çoook sade, eşyalar tıkış pıkış değil
alanımın dar olmasını bende hiç sevmem rahat rahat dolaşayım isterim
muhteşem bikaç aksesuar eklemişsin ama cuk oturmuş bende istiyorum bu tarz değişik aksesuar yaaa
yatağında olmayan başlık dikkatimi çekti ama onun açıklamasını sen zaten baştan belirtmişsin, ama olsa çok daha güzel olurdu sanki
bu arada o ufo dikkatimi çekti, sence kullanışlı mı? bende alıcam inş ufo çünkü ben sıcakta, hayatta yatamam
Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inş
çok zevklisin gerçekten
cnm cok sırınn evın gule gule oturrr
Bayıldım evin çok güzel, Allah gülle güle oturmayı nasip etsin...
çok güzel olmuş evin rabbim ağız tadıyla oturmanı nasip etsin canım
canım çok güzel bir evin var..Allah güle güle yaşamanızı nasip etsinopuyorumnanaktan.
daha önce yorum yaptım mı hatırlamıyorum tekrar baktım yazayım dedim...çok sade çok hoş tarzına yakışır bir ev olmuş burcucum.yatak odası perden çok hoşuma gitti.aksesuarların mutfagın çok hoş.nü tablo da öyle.huzurla mutlulukla oturun inşallah kocacıgınla yuvanızda...
yıldız şeklinde ki süsü diyarbakırdan aldım kuzum.canım evin çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar diliyorum.. Salondaki yemek masanı, takımını ve şu mutfaktaki yıldız şeklindeki süsünü nerden aldın acaba bayıldım :sm_cool:
ayy masallah ne guzel evleriniz var, ben derdim vardan baska yere bakmamisim iki gundur neler kesvetdim kklarda :dance:
Evinizi çok beğendim
Sade , ve çok güzel
Güle güle oturun..
çok şık ve zarifalkisalkisalkis
Burcucum hersey çok özenle seçilmiş gozukuyor. oldukca modern cizgilerde baktikca insanin içi açılıyor.. Aydınlık ve sicak bi yaşam alanı oluşturmussunuz ben çok beğendim arkadaşim güle güle sağlık ve huzur içinde oturun canımm benim
Harika olmuş ellerinize sağlık güle güle oturun sevgiyle
Allah öncelikle sana mutluluk versin o evde canımm
evin rengarenk ve cok tatlıı biraz senin kişiligini yansıtmıs gibime geldi yanii :))
Cok sirin bir ev olmus.Icinde genc insanlarin yasadigi cok belli.Cok begendim.Güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?