ilk önce besmene çekip cevaplamaya başlıyorum kaydirigubbakcemile3
inş sonunu getirebilirim :Saruboceq:
1. resim: evet canikoo halının kenarında yeşil şerit var yani oda duvarla uyumlu ortası hazır onuda sandalye ve tv sehpasında ki sepetlere uydurduk. parmız olunca ikeada birde hasıran mükemmel bir avize beğendik onu alıcaz inşallah tasarruf
evet canımmmmopuyorumnanaktan sana yazarken tamda lap top sehpasının durduğu üçlü koltuğun köesiinde oturuyorum. tam ordan yazıyorum şu anda sana:kedi: bağdaş kurmuş şekilde kaydirigubbakcemile3
2. resim : evet sepetlerden birinde film cdlerimiz var. birinde not tutmak için not defteri ve kalem var. diğerindede aylık faturaları koyuyorum... a.s ama dağınık değil içleri gelince kontrol edersin :)))))
tv müzik setinin üstünde duruyor. 37 ekran zaten. allah nasip ederse ocak 15 de günümüzden aldığımız parayla alcaz tvmizi
3. resim: evet tasarruflu ampül bu
tablo ikeadan tatlişkom .
hee sepet türü hasır şeyleri biz takımlaştırdık uydurduk birbirine made by burcu :lepi:
evet perdemle ranner aynı kumaştan örtüyü hediye yaptı perdecia.s ucundaki püskülümsü şeyide ilerde soracaksn ben burda cevaplıyım. onuda perde süsleri vardı ama bir bütün halinde satılıyordu adama yalvar yakar bu bana çok uyacak diyerekten 2 tane söktürüp ucuna taktırdım :roflol:
koltukların metal ayağıyla sandalyelerin metal ayaklarındaki uymuda kaçırmamış olman zaten göz zevkini gösteriyor arkadaşımın Şeniz
4. resim: kek deil okızım süsss... sadece yemek masasının üstündeki aksesularlara 150 tl verdim beee:dilcikar: kekmiş :roflol:
5. resim: tablo çok ünlü bir ressamın resmiymiş. sonradan nette araştırdık. adam genelde zaten nü çalışıyormuş. esasen tablonun tamamı bu değil ama ikea kendince beğendiği bir kısmını almış arkasındakiler balık değilde böyle hayal masalımsı bir şeyler yaratmaya çalışmış sanki ressam arkadaşımız hihoyyyt
6.resim:[ runnarın ucundaki püskülü cevapladım. aksesuarlarımıda cevapladım geçiyorum
7.resim: o bibloları kardeşim aldı canım cucum. bir yerde beğenmiştim geçen yıl başı hediyesi olarak almıştı. geçen yıl yani.
renkler müthiş uydu
8.resim: o kafesli şey mumluk. böyle yakından bir sürü tavuzkuşu tüyü bir araya gelmişde kafes oluşturmuş gibi o. üstündeki tavus kuşu tüyleri tabloda senin balık sandığın yuvarlaklarla çok uydu. birde üstüne mudodan aldığımız çerçevelerdeki yuvarlaklarda gelince hepsi harika bir uyum içinde oldu...
klimanın yanında gözüken evet tesisatını öyle kapaklı bir kaba koydular çok daha
estetik oldu boru gözükmesindense..
o ıstpıstın altındaki tavla canım oda serhata nikah kıydığımız gün aldığım tavla. üstünde mısır firavın resmi var. kenarınada şöyle yazdırdım. her zaman aşk kazanacak: yanındaki bibloda bir kocaman aydedenin üstünde yatan peri kızı. kanatlarıda var. onuda bana çıkmaya başladığımız ilk yıl başında sevgilim almıştı a.s
9. resim: çerçeveleri bende çok beğenerek aldım canımm çok içime sindi gerçekten 0 iki çerçeve 88 tl
içime oturmuştu ama geçti şimdi :roflol:
sap olayınıda anlamak için yzını 3 kere okuyup üç kerede resme baktım öyle çözdüm. yuh dedim bu kadarda göz olmaz ki insanda nasıl bir bakış açıcı akannehir lolipop ve sapı gibi olmuş harbiden
10. resim: şarap getir anasını satim. köpek öldüren möldüren içeriz biz tanımayız :roflol: ama şimdi 5 tane şişe var orda dolu aldık şekerim hıhh:dilcikar:
11. resim: canım mobilyamla aynı renkte zigonda. beyaz değil açık meşe. beyaza oldukça yakın. üstündeki çerçeve mavi değilde turkuaz. oda serhata hediye ettiğim br çerçeveydi bekar evinden getirdi. normalde renleri odaya uymuyordu. sonra biri o yeşil küreyle yeşil mumun durduğu tabağı lmış ev hediyesi. bir sabah uyandım zınk diye aklıma geldi. aldım üçünü getirdim salona. anaa baktım çok yakıştı. dedimki şu tabağın içinede yeşil mum aldık mı uyumu sağlarız salonla. sonrada mum aldık işte. kürenin içinde öyle garip bir şekil var kaydirigubbakcemile3
12. resim: aa bak burda tv nin görünüyor işte. ilk resimde açıklamasını yapmıştım ya. yerimseniben
ikinci katta piramitler var evet. serhatın mısıra göreve giden bir şefi getirmişti. mısıra gitmeyi çok istiyorum ben o yüzden severek koydum pramitleri en alt kattada kahveli mumlarım var iki tarafta
13. resim : kızım 2 tane balkonum var bir taneside yatak odasındakaydirigubbakcemile3 1 metrekarede olsa ben iyicene kurutuyorum camın önünü siliyorum demirleri siliyorum ohooooo
evet sağdaki saksıdaki biber ama adı tatlişko şekerim üzülüyor malum dikkatli hitap et :dilcikar: karşıdakide sivri yani fesleğen. evet iki rarafında kalp var saksının :kedi:
örtüyü ütüleyip koymuştum ama her gün orda yemek yiyorduk yazın. serhat katlayıp koltuğa koyuyordu masayı kurarken onda öyle olmuştu... affet:
gelince inşallahh orda oturup dedikodu yapıcaz senleee boll boll opuyorumnanaktan
14. resim: mutfak cpenceresindeki yıldız neyi simgeliyor bilmiyorum.
biz d.bakırdayken serhat beni izyarete gelmişti bunu çok beğenmiştik almıştık onda duruyordu. içi açılıyor mum konuluyor. çok hoş bir şey... orayada çok yakıştı... normalde biz mutfakta yiyoruz yemeğimizi. ama içeri bir şey servis yapacağımda. mesela misafir geldiğinde ben geçiyorum mutfağa serhat fincanları veriyor ben dolduruyorum. kaydirigubbakcemile3iyi oluyor kolay oluyor... a.s
15. resim: evet o mumları yakıyorum. hatta gelen herkesde bunu sotuyor. ama yandıkları içlerine bakınca belli. bazen hafta sonları makarna şarap yaparken yakıyoruz öyle mis miss oturuyoruz. bazende anlarsın yaaa:jeyyar:
16. resim: musluğun ucundakni babişkom almıştı kızım sana çeyiz aldım diyekaydirigubbakcemile3 güya suyu tasarruflu akıtıyormuş.bilmiyorum 40 tl su faturası geliyor :roflol: ayy mutfakımı çok seviyorum o yüzdende beğenmene ayrıca sevindim. :kedi:
evet dolapların altını temizleme açısından yüksek olması çok çokk iyi.
17. resim : evet mamişlerimi bu mutfakta icra ediyorum işteeeeopuyorumnanaktan
18.resim: burda migrosta bulursam ben alıp yollıyım arkidişime :kedi:
19.resim: tezgah güzel ama ne bileyim mermere dökersin çamaşır suyunu bembeyazz olur. bu ova ova bir hal oluyorum temiz oldumu bir şey beb değil. kirli oldumuda bir şey belli değil... kaydirigubbakcemile3
21.resim: bütün halılarım yeşil değil uzun kilim rengarenk mutfaktaki kırmızıı yatak odasındaki kırmızıınaniknanik
evet birde gömme dolap var orda nasıl inanılmaz dağınıklık topluyor iyiki yapmışlar o dolabı
22.resim: japon avize kullanışlı ben çok sevyorum bir sıkıntısı yok şimdilik :roflol:
vazonun üstünde khve bir şey yok. kendi üstü o enk. ağız kısmı böyle dalgalanmış gibi duruyor ve kahve değil siyahyerimseniben nişan tepsimle takım almıştık. siyah beyaz bkırmızı bir oturma odası yapabilseydik şayet odamız yemedi yapamadık yapsaydık onları kullanacaktık dekorda. kısmet böyleymiş a.s
23.resim: kocam yeşili çok seviyor diye evi döşerken bol bol kullandım bende kırmızıyı severim. iki renkte uydu bence birbirine
yatak örtüsü evet yataşın yerimseniben
24.resim: evet biz kendimizi çok severizkaydirigubbakcemile3 daha olsa yer heryere koycaz resmimizi kaydirigubbakcemile3
o gülü ilk ayımızda getirmişti kuruttum orda duruyor. ,işte gecelerde kocam zoroluk yapıyor :roflol:
evet soldaki kar yağdı kavanozları gibi içindede resmimiz varkaydirigubbakcemile3
25.resim: kumbarada şu anda 55 tl miz var :kedi: atıyoruz yani içine bozukluklarımızı
26. resim: kaydirigubbakcemile3 onlarda biziz aynı dimi
27. resim: pink panter nişan çiçeğimde vardı bilmiyorum hatırlıyormusun? balonlarla birliktehani? hatırladın mı sen o zaman varmıydın? yoksan yeniden ekliyim nişan halimi o halimide bilmeni isterim
28.resim: evet o başka balkon giyinme odasından da yatak odasından da ggirişi var. a.s yatak odasındaki sürgülü kapı. üstündeki sarı tül tamamen aksesuar amaçlı
ama tülün altındada mekanizmalı stor var dikkat edersen o yüzden akşamları indiriyoruz onu ve görünmüyoruzz:jeyyar:
29.resim: siyah koltuğun üstündeki yeşil yatık sertın bana evlenme teklif edeceği 14 şubat gecesi için benim ona işlediğim yastık. kendi alfabemizle seni sevyorum yazıyr. altındada kalp var içindede burcuyla serhat var ellerindede balon var onuda sana maille atarım
koltuğun altındaki ipler kendi ipleri bağlı onlar koltuğun kol kumaşı çıkıp yıkanabiliyor onlara aşağıdan bağlaması için
30. resim: dolabımız özel yapım falan değil hazır aldık yatak odasının takımı işte. sadece yatak başlığını beğenmedğimizden almadık iyikide almamışız yoksa ayak ucunda geçmeye yer almayacaktı
31.resim: bu kutular şöyleki. en üstteki ortak anı kutumuz. çıkmaya başladığımızdan beri biriktirdiğimiz herşeyy.. sinama biletinden serhatı uğurlarken kullandığım sümüklü peçeteye kadr aklına ne gelirse. çok özel şeyler ama :asigim:
diğer kutularda biri serhatın resimleri diğeri benim resimlerim
32.resim: sol taraf yani önden bakınca sol yani kapıya taraf benimki . sağ taraf serhatınki. kapıya uzak tarafı ona verdim (duymasın) ortada raflar var kendi tarafına olan yer onun benim tarafa olan yer benim. ama en alt iki raf nevresim falan.
33.resim: kızım başka nereye monte etseydik tuvalet kağıtlığını. sifonun üstünde duruyordu allhım almak sıkıntı oluyordu. musluğun ordanda çekip alablmek için kondüsyyon gerekiyordu bizde en yakın yere yapıştıdık
34. resm: hepsi takım yavrum
35.resim: sabunlukda takıma ait. hatta ben almak istememiştim. bviz hep sıvı sabun kullanıyoruz demiştim. kociş istedi bunu hep çok şeker hemde ben kullanıyorum katı sabun dedi iyi dedim
36. resim :çamaşır makinasının üstündeki anneciğimin el emeği :asigim: hazır değil
37.resim: evet kelebek iyi durdu orda yaa altın sarısıda çok hoş parlıyor
38.resim: işte yatak başı almaya alan kalmayınca bizde böyle bir şey düşündük yaptık iyi oldu...
fredle vlma olnlar aynen gelin arabamızdan hatıra
39.resim: evet fred çok fenaaaaa:)))
40.resim: evet o serhatın yazdığı yazı. kaldırmadım normalde oraya çerçeveyi asacaktık anaa bir baktık iyi dudu yerde asmaktan vazgeçtik. yazıda orda kaldı. resim iyi oldu gerçekten diyimi.. ay diğerine çerçeve alamadık daha diğer resimde kocamannn üçlü koltuğun üstüne asıcaz...
41. resim çok cüceliz dimi :))))))))))
42.resim: evet içine mum konuyor ve ışık saçıyor o yıldız
ayy öldüm bittim hayatımm...
söylediğin beğendğin herşey için çok teşekkür ederim
ama benim daha büyük bir hayalim var
bir gün koluna girip evimi gerçektende gezdirmek.
senin şakalarına maruz kalmak :roflol:inşallah gerçek olur bu hayalimiz
serhata çıkardığın dilide göstericem :)))))
yerleri parke yapmama sebebimi bir kendi evimiz değil iki burası çok sıcak parke mrke dayanılmaz
üçç şaka yaptığını biliyorum şakacı şeyyyyyyy
ayy allahım bitirdim inanamıyorum
öff sinir oldum 130 tane smilet kullanmışım 50 tane hakkım varmış sile silee bir hal oldummm