Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

tam yasanilasi bir ev allah mutluluk huzur versin
merak ettim yatak ortunuzu nerden aldiniz tam tarzim sade ve kullanisliopuyorumnanaktan

evinizde sizin gibi tatli olmus, o kadar civil civil bi ciftsiniz ki (benim görüsüm) bu evinizede yansimis.
Güle güle oturun zemuszemus

evinize bayıldımm gerçekten çok şirin:)
en çok da tuzluklarınızı, vilmayla fredi :))) çok beğendimm tam benlik yaa süper :lepi:
bir de koridora koyduğunuz resim muhteşem olmuş Allah nazarlardan saklasın
güle güle oturun iyi günlerde...

çok hoş sadece ama şık ...banyo takımına bayıldım birde tablo müthişdi ..Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin cnm.

Allah mutluluğunu daim etsin harika herşey muhteşem inşallah bende senin kadar mutlu olurum evlenince düğün fotoğraflarında harikaydı herzaman böyle kalın süpersinizopuyorumnanaktan

mutfağına birde tablona bayıldımmmm..tablonu nereden aldın cnm o tarz satan yerler arıyorum..

slm canim..seni tanimiyorum ama..actigin topiklerden hatirliyorum..
Nikahiniz,Dügününüz o kadar guzelki resimlerde bile ne kadar icten bakiyosunuz birbirinize
Allah mutlulugunuzu daim etsin hic bozmasin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Evinizde mahsallahh kutu gibi cok güzel..Sade ve sk gercekten cok begendim..
Mutlulugunuz hic bozulmasinŞenizŞeniz

Canımmmmmmmm tesedüf üzeri gördüm evini ama çok beğendim, Rabbim ağız tadı ile iyigünlerde oturmayı nasip etsin inş. a.s.

o yuvarlak kırmızı halının markası nedir?(paspas)
kırmızı mutfak aletlerinin markası nedir?
sabunluk var ya kırmızı onu belli bi yerden mi aldın ?banyonunkiler koçtaş sanırım

bide çakmaktaş vilma ıkılısıne bayıldım nerden aldın canım cok guzell olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canımmm :1hugnları internetten aldım tatlım ama sanırım oyuncakçılarda da vardır.

evin çok hoş cıvıl cıvıl güle güle otur
çok teşekkür ederim canım :kedi:

çok şık ve sade gülerek huzurla oturun

amin en büyük duam bu benimde bol gülücüklü huzurlu bir yuva :Saruboceq:

çok sade,şık,sıcacık bir yuvanız var ALLAH bir yastıkta kocatmak nasip etsin sizi ............

teşekkür ederim canım :1hug: amin inşallahhhh

tam yasanilasi bir ev allah mutluluk huzur versin
merak ettim yatak ortunuzu nerden aldiniz tam tarzim sade ve kullanisliopuyorumnanaktan
yatak örtümü yataştan aldım canım :1hug:

Rabiim huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin canım

aminn sağol tatlım :1hug:

evinizde sizin gibi tatli olmus, o kadar civil civil bi ciftsiniz ki (benim görüsüm) bu evinizede yansimis.
Güle güle oturun zemuszemus
ayy utandım resmen :kedi: çok teşekkür ediyorum canım bakan gözlerine sağlık:1hug:

çok şeker bir ewin war mutluluklar
çok sağol tatlım Şeniz

çok hoş sadece ama şık ...banyo takımına bayıldım birde tablo müthişdi ..Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin cnm.
tablomuzu beğenmene çok sevindim canımm opuyorumnanaktan

Allah mutluluğunu daim etsin harika herşey muhteşem inşallah bende senin kadar mutlu olurum evlenince düğün fotoğraflarında harikaydı herzaman böyle kalın süpersinizopuyorumnanaktan

:kedi: aminnn mutluluk dileyen mutluluk bulsun misli misli hemdee opuyorumnanaktan

mutfağına birde tablona bayıldımmmm..tablonu nereden aldın cnm o tarz satan yerler arıyorum..

canım ikeadan aldık kaydirigubbakcemile3

ahh canım yaa teşekkür ederim :1hug:
Aşk yuvası burası hakılısın ondan herhalde her yerin aşk kokması opuyorumnanaktan
en küçük şeyler bile aşkla alındı bu eve opuyorumnanaktan
ve gözxlerimizxdeki aşkı görebildiysen ne mutlu bize canım :1hug:

güle güle oturun eviniz çok güzel
:1hug:teşekkürlerr

Canımmmmmmmm tesedüf üzeri gördüm evini ama çok beğendim, Rabbim ağız tadı ile iyigünlerde oturmayı nasip etsin inş. a.s.

sağol adaşımmmmmmmŞeniz

çok şeker bir eviniz var.güle güle oturun.
teşekkürler canımm Şeniz

İyi günlerde oturun, çok şirin olmuş, değişikliklerde süper olmuş
beğenemne sevindim kuzucum :1hug:

Şeniz

o yuvarlak kırmızı halının markası nedir?(paspas)
kırmızı mutfak aletlerinin markası nedir?
sabunluk var ya kırmızı onu belli bi yerden mi aldın ?banyonunkiler koçtaş sanırım

yuvarlak kırmızı halı ikea canım.
kırmızı mutfak aletlerim bosch marka.
mutfaktaki sabunluğun belli markası yok kocaelide 3a diye bir yerel maşazadan aldım
banyodakiler prima nova marka ben internetten aldım ama şimdi koçtaş tepe home gibi mağazalarda da satılıyor bu marka :1hug:

teşekkür ederim canımm. beğendikletini yazmışsın çok mutlu ettin benii Şeniz

Yerlere halı serin halı ayacıklarınız üşür.sempatiksalakcinni

canım herhalde konunun başını okumadın. Burası Marmaris mart ayındayız denize girmeye başladık diyim sen anla. Ne halısı kuzucum elimden gelse kilimleride kaldırcamda ev cıbıl kalıyor iyice kaydirigubbakcemile3 halı feci kokuyor ağır geliyor burda maleseff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…