- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
bide çakmaktaş vilma ıkılısıne bayıldım nerden aldın canım cok guzell olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim canım :kedi:evin çok hoş cıvıl cıvıl güle güle otur
çok şık ve sade gülerek huzurla oturun
çok sade,şık,sıcacık bir yuvanız var ALLAH bir yastıkta kocatmak nasip etsin sizi ............
yatak örtümü yataştan aldım canım :1hug:tam yasanilasi bir ev allah mutluluk huzur versin
merak ettim yatak ortunuzu nerden aldiniz tam tarzim sade ve kullanisliopuyorumnanaktan
Rabiim huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin canım
ayy utandım resmen :kedi: çok teşekkür ediyorum canım bakan gözlerine sağlık:1hug:evinizde sizin gibi tatli olmus, o kadar civil civil bi ciftsiniz ki (benim görüsüm) bu evinizede yansimis.
Güle güle oturun zemuszemus
çok sağol tatlım Şenizçok şeker bir ewin war mutluluklar
tablomuzu beğenmene çok sevindim canımm opuyorumnanaktançok hoş sadece ama şık ...banyo takımına bayıldım birde tablo müthişdi ..Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin cnm.
Allah mutluluğunu daim etsin harika herşey muhteşem inşallah bende senin kadar mutlu olurum evlenince düğün fotoğraflarında harikaydı herzaman böyle kalın süpersinizopuyorumnanaktan
mutfağına birde tablona bayıldımmmm..tablonu nereden aldın cnm o tarz satan yerler arıyorum..
slm canim..seni tanimiyorum ama..actigin topiklerden hatirliyorum..
Nikahiniz,Dügününüz o kadar guzelki resimlerde bile ne kadar icten bakiyosunuz birbirinize
Allah mutlulugunuzu daim etsin hic bozmasin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Evinizde mahsallahh kutu gibi cok güzel..Sade ve sk gercekten cok begendim..
Mutlulugunuz hic bozulmasinŞenizŞeniz
:1hug:teşekkürlerrgüle güle oturun eviniz çok güzel
Canımmmmmmmm tesedüf üzeri gördüm evini ama çok beğendim, Rabbim ağız tadı ile iyigünlerde oturmayı nasip etsin inş. a.s.
teşekkürler canımm Şenizçok şeker bir eviniz var.güle güle oturun.
beğenemne sevindim kuzucum :1hug:İyi günlerde oturun, çok şirin olmuş, değişikliklerde süper olmuş
Şeniz
o yuvarlak kırmızı halının markası nedir?(paspas)
kırmızı mutfak aletlerinin markası nedir?
sabunluk var ya kırmızı onu belli bi yerden mi aldın ?banyonunkiler koçtaş sanırım
evinize bayıldımm gerçekten çok şirin:)
en çok da tuzluklarınızı, vilmayla fredi :))) çok beğendimm tam benlik yaa süper :lepi:
bir de koridora koyduğunuz resim muhteşem olmuş Allah nazarlardan saklasın
güle güle oturun iyi günlerde...
Yerlere halı serin halı ayacıklarınız üşür.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?