burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Derdi varsa güzelcene anlatır,bizlerde elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız elbette.
Daha geçen günlerde bir arkadaş eşiyle olan sorununu o kadar güzel bir üslupla anlattı ki,gelen yorumlarda öyleydi.
Kişi kendini anlaşılır şeklide ifade edebilirse gelen yorumlarda seviyeli ve düzgün olur.
Kendisine bizzat teşekkür ettim,pek denk gelmiyoruz bunlara,yada sonuna doğru konu raydan çıkabiliyor..

Kimse ekşi çok elit, kk tü kaka demiyor ki. Eksisözlükten alıntı olduğu bir kenara bırakırsak ben orda alıntılanan fikirlere katıldım aslında. Buraya cidden travma yaşayıp konu açan birini kovmaktan beter ettiysek üzüldüm.

forumlar tartışma ve bilgi edinme platformudur zaten . destek yeri değildir .sadece burası değil her forum aynıdır ... hakaret ve uslubla ilgili bir sıkıntıda varsa modlara şikayet edersiniz biter . ben bana yanlış gelen hiç bir şeyi savunmam . bana ters gelen birşeye asla destek vermem konu sahibi kim olursa olsun . kız evli adamdan hamile destek vericeğiz sen haklısın diye . yada evli olmadığı sevgilisinden hamile kalınca ya da evli bir adamın yuvasını yıkarken vs . vs .

Tamam da onlarda senin benim gibi kendine gore fikirleri olan insanlar kendilerince yazip ciziyorlar. sanki yetkili mercii gibi bak ekside de yazmislar demenin amaci nedir?
canım üye burda bdv ye konu açmış yaşadığım travmadan beter oldum diyor benim rahatsız olduğum bir konuyu yaşayan birinin ağzından ekledim. ekşiden de alıntı yaptığım için ekşide ne buldum dedim.

Keşke cümlelerinizin başı sonu belli olsaydı da ne demek istediğinizi anlasaydım. Bunu yazanın gerçekten böyle bişey yaşadığını nereden biliyoruz? Belki sadece çamur atmak için yazdı bunu.

çok gıcık, gereksizler.
başka işleri yokmuymuş.

O tarz dalga geçme amaçlı başlıklar genelde inciden çıkar. Ekşide tamam boş insanlar da olabilir ama o kadar boş insan yok.

Genç kızımız erkek arkadaşıyla sorunu var,bende bişiler dedim yanlış dedim hatalısın dedim.
Verdiği cevap neydi biliyormusunuz.
Allah senin çocuğunun başına versin dedi..
Ne yaparsın şimdi bunu söyleyin hadi..

O tarz dalga geçme amaçlı başlıklar genelde inciden çıkar. Ekşide tamam boş insanlar da olabilir ama o kadar boş insan yok.
Efenim iki sözlükte de yazarlığım var, Ekşi'deki KK başlığında "işte böyle gerzek başlıklar açılıyor" diye erdikleri linklerin çoğu, okuyunuz, üstünden zaman geçtikten sonra kapatılmış, sahibi banlanmış vs olmuş.
Ekşi'yi bu kadar abartmayınız, iyi zamanları birkaç yıl geride kaldı.

Iyidr isteyen istedigi yerden bakar herkes ayni yonden bakmak zorunda mi? Benim de cok sinirimi bozan yorumlar yapiliyor daha az once halamin oglu konusunda camdan atiyordum kendimi kaderde varsa olur yazisini okuyunca. Simdi o arkadasin bakis acisini benimle ayni yone cevirmek icin boynunu kirmam gerek.
Hakaretleri vs kibleyin olsun bitsin. Yorumlar tabi cesitli olacak. Ayy bu dert mi diye yazilan yorum da bir bakis acisi icerir. Uzulmene degmez demektir aslinda.

Konu ne bilmiyoruz ki, ekşi yazarının da doğru söyleyip söylemediğini bilmiyoruz. Absürd bir konu açıldıysa mümkündür burda onları yaşamış olması.

Ekşiyi abarttığım yok. İnciden farklı bir yere koyuyorum sadece.

Acaba o üye kim ve neler yazmis bakmak gerek... bir şeye tek tarafli bakmak doğruyu göstermez...

İnternette yazilanlarla travmaya girilmez.ki burasi destek hatti değil. Herkes sorununu yazar herkes kendi üslubuyla yanitlar.

Üslupla derdi olan "KiB" butonuna basar ve olay kapanir

Büyütmeye gerek yok bu kadar

Konu ne bilmiyoruz ki, ekşi yazarının da doğru söyleyip söylemediğini bilmiyoruz. Absürd bir konu açıldıysa mümkündür burda onları yaşamış olması.

Sephora ona kalırsa kimin doğru söylediğinden eminiz ki? Burda aylarca bir kızın hayal dünyasını dinledi insanlar, inandı, arkadaş oldu. İnternette kimin doğru söylediğini bilemeyiz.

Sephora ona kalırsa kimin doğru söylediğinden eminiz ki? Burda aylarca bir kızın hayal dünyasını dinledi insanlar, inandı, arkadaş oldu. İnternette kimin doğru söylediğini bilemeyiz.
Kesinlikle bilemeyiz. Ama ekşide bunu yazanın kim olduğunu, buraya nasıl bir konu açtığını da bilmiyoruz sorun burda. O ekşide onu yazmış ama burda kim bilir ne yazmış da bu kadar üzerine gidilmiş...

birşey yazmaya gerek yok direk sizin avadar resminizi koyacaksınız :))))))) çok şey anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…