- 27 Mayıs 2013
- 4.843
- 8.657
- 248
- Konu Sahibi pelinsubahar
-
Bende ekşide yazarım ve burasıyla bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Onlar benim oy verdiğim parti daha iyi seninki kötü, benim takımım çok süper, benim sevgilim harika sevişir diyor. Biz benim eşim bana yardımcı, benim kayınvalidem iyi, benim çocuğum süper akıllı diyoruz. Konularda farklılık olsa da tepkiler çok benzer. Tek fark biz genelde küfür etmiyoruz onlar ediyorlar.
canım üye burda bdv ye konu açmış yaşadığım travmadan beter oldum diyor benim rahatsız olduğum bir konuyu yaşayan birinin ağzından ekledim. ekşiden de alıntı yaptığım için ekşide ne buldum dedim.Tamam da onlarda senin benim gibi kendine gore fikirleri olan insanlar kendilerince yazip ciziyorlar. sanki yetkili mercii gibi bak ekside de yazmislar demenin amaci nedir?
Keşke cümlelerinizin başı sonu belli olsaydı da ne demek istediğinizi anlasaydım. Bunu yazanın gerçekten böyle bişey yaşadığını nereden biliyoruz? Belki sadece çamur atmak için yazdı bunu.,
onlar gibi düşünüyorsanız çok komik yerlerden bakıyorsunuz olaya .ortada ekşi sözlük yazarlarının birinin kadınlar kulubü le ilgili yaşadığı bi üzüntü var .bunu dile getirmiş. bahsetmek istediğim şeyi yaşanmış ağızdan aktardım. ama sen olayaaa nerelerden ve ne kadar neyse bakıyorsun
Ekşi Sözlüğün yarısı gelip buraya feyk konu açıyor, kalan yarısı da o feyk konuları alıp sözlüklerine yazıp "böyle gerizekalılar var orda işte" diye dalga geçiyor.
Orada denk geldiğim çoğu link böyle.
Ekşi Sözlüğün yarısı gelip buraya feyk konu açıyor, kalan yarısı da o feyk konuları alıp sözlüklerine yazıp "böyle gerizekalılar var orda işte" diye dalga geçiyor.
Orada denk geldiğim çoğu link böyle.
Efenim iki sözlükte de yazarlığım var, Ekşi'deki KK başlığında "işte böyle gerzek başlıklar açılıyor" diye erdikleri linklerin çoğu, okuyunuz, üstünden zaman geçtikten sonra kapatılmış, sahibi banlanmış vs olmuş.O tarz dalga geçme amaçlı başlıklar genelde inciden çıkar. Ekşide tamam boş insanlar da olabilir ama o kadar boş insan yok.
Iyidr isteyen istedigi yerden bakar herkes ayni yonden bakmak zorunda mi? Benim de cok sinirimi bozan yorumlar yapiliyor daha az once halamin oglu konusunda camdan atiyordum kendimi kaderde varsa olur yazisini okuyunca. Simdi o arkadasin bakis acisini benimle ayni yone cevirmek icin boynunu kirmam gerek.,
onlar gibi düşünüyorsanız çok komik yerlerden bakıyorsunuz olaya .ortada ekşi sözlük yazarlarının birinin kadınlar kulubü le ilgili yaşadığı bi üzüntü var .bunu dile getirmiş. bahsetmek istediğim şeyi yaşanmış ağızdan aktardım. ama sen olayaaa nerelerden ve ne kadar neyse bakıyorsun
Konu ne bilmiyoruz ki, ekşi yazarının da doğru söyleyip söylemediğini bilmiyoruz. Absürd bir konu açıldıysa mümkündür burda onları yaşamış olması.Kimse ekşi çok elit, kk tü kaka demiyor ki. Eksisözlükten alıntı olduğu bir kenara bırakırsak ben orda alıntılanan fikirlere katıldım aslında. Buraya cidden travma yaşayıp konu açan birini kovmaktan beter ettiysek üzüldüm.
Efenim iki sözlükte de yazarlığım var, Ekşi'deki KK başlığında "işte böyle gerzek başlıklar açılıyor" diye erdikleri linklerin çoğu, okuyunuz, üstünden zaman geçtikten sonra kapatılmış, sahibi banlanmış vs olmuş.
Ekşi'yi bu kadar abartmayınız, iyi zamanları birkaç yıl geride kaldı.
canım üye burda bdv ye konu açmış yaşadığım travmadan beter oldum diyor benim rahatsız olduğum bir konuyu yaşayan birinin ağzından ekledim. ekşiden de alıntı yaptığım için ekşide ne buldum dedim.
Konu ne bilmiyoruz ki, ekşi yazarının da doğru söyleyip söylemediğini bilmiyoruz. Absürd bir konu açıldıysa mümkündür burda onları yaşamış olması.
hayır canım haklısın tabi densizGenç kızımız erkek arkadaşıyla sorunu var,bende bişiler dedim yanlış dedim hatalısın dedim.
Verdiği cevap neydi biliyormusunuz.
Allah senin çocuğunun başına versin dedi..
Ne yaparsın şimdi bunu söyleyin hadi..
Kesinlikle bilemeyiz. Ama ekşide bunu yazanın kim olduğunu, buraya nasıl bir konu açtığını da bilmiyoruz sorun burda. O ekşide onu yazmış ama burda kim bilir ne yazmış da bu kadar üzerine gidilmiş...Sephora ona kalırsa kimin doğru söylediğinden eminiz ki? Burda aylarca bir kızın hayal dünyasını dinledi insanlar, inandı, arkadaş oldu. İnternette kimin doğru söylediğini bilemeyiz.
birşey yazmaya gerek yok direk sizin avadar resminizi koyacaksınız :))))))) çok şey anlatıyorGenç kızımız erkek arkadaşıyla sorunu var,bende bişiler dedim yanlış dedim hatalısın dedim.
Verdiği cevap neydi biliyormusunuz.
Allah senin çocuğunun başına versin dedi..
Ne yaparsın şimdi bunu söyleyin hadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?