burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Haa aklıma geldi bi de bi arkadaş var her konuda isstisnasız bikaç popüler üye dışında herkese mi çemkirilir? Sürekli bağırma çağırma eğitme halinde, bi konusuna farklı görüşlerde yorum yapılmış ona da çemkirmiş; arkadaş farklı yorumu kaldıramıyosan farklılık yapıp yorum da yapmycaksın. Ben mesela farklı görüşlere ses etmiyorum, teşekkür edip geçiyorum çok seslilik olur diye ama; bu kişi gibiler kendi doğrularını o kadar mutlak kabul etmiş ki farklı görüşleri tersleyip yok sayıyolar. E biz evliya mıyız da seni çekiyoruz, en doğru sen değilsin ki?

b enim de merak ettiğim bir durum var.bir üye kocasıyla ilgili konu açıyor verip veriştiriyor ve diğer üyeler de adama demediğini bırakmıyor,aşağılıyor.eee sonra konu sahibi kocasıyla yaşamaya devam ediyor hiç mi aklına gelmiyor burada yazılanlar.kocam hakkında onca olumsuz laf edilse ben soğurum her halde.o nedenle kocam hakkında kimseyi konuşturmam

ekşi sözlükten bir alıntı yaptım mesela
takvimler aralık 2008'i gösteriyordu. tarihi çok iyi hatırlıyorum, çünkü travmatik bir olay yaşamıştım. netten yana yakıla beni motive edecek hemcinslerimin olduğu bir kadın forumu ararken karşılaştım bu absürd oluşumla. hemen üye oldum ve yaşadığım travmayı anlattığım bir başlık açtım forumda. beklentim, beni anlayacak, sakinleştirecek ve yönlendirecek bir kaç mesajdı. ama ne kelime..

ne dinsizliğim kaldı ne trollüğüm. "maşaallah üye olur olmaz başlık açma butonunu bulmuşsunuz, ben 2 hafta da başarmıştım" diyen teknoloji fakiri kadınlar mı ararsın, "böyle bir olay yaşayan, bunları internette yazmaz" diyerek anormal bir durumda olan beni, normal davranışlar göstermemekle suçlayanlar mı ararsın, "siz ilgi çekmeye çalışan biri olduğunuz için üyeliğinizi banlıyorum" diyen editör mü ararsın, ne ararsan var.. beni iyileştirecek mesajlar beklerken, yaşadığım travmanın gerçek olduğuna inandırmak zorunda kaldığım bir pozisyonda buldum kendimi.. bir tanesi, içlerinden sadece bir tanesi özelden bana "buradaki kadınların çoğu ev hanımı ve eğitimsiz. yaşadığın olaya çok üzüldüm, sana yardım etmek istiyorum" gibi içten bir mesaj yazmıştı. sadece bir tanesi!

ben o travmayı unuttum. bana o travmayı yaşatanı da unuttum.
ama seni hiç unutmadım kadınlar kulübü.
kadın kadının düşmanıdır* atasözünü bana öğretmeni hiç unutmadım.

yarattığınız o toz pembe dünya o kadar leş ki, ne zaman bir şeyler googlelasam karşıma çıktığınızda hissettiğim tek şey midemdeki tarifi imkansız ekşime..

ALINTIDIR

Ben en çok ahlak ve namus bekçilerine kızıyorum. Bir de sadece kadınların bekçisi olanlar varki erkeklere her şey normal kadına gelince tütata. Hatta erkeğin doymuşunu arayanlar var bide bunların arasında taö şenlik. Hayır doymuşu nasıl oluyor onu da anlamadım margarin mi bu

yarım saatten fazla takılırsanız kocanızı boşamanızla sonuçlanabilecek bir site.

kadının biri dertleşmek istemiş kocam ev işlerine yardım etmiyor diye başlık açmış, yorumlardan bazıları şu şekilde;

-"ben bu konuda cok sanslı bir kadınım esim yaptıgım her işte bana yardım eder"
-"kocam anlayışla karşılar, ve ben ev hanımıyım"
-"allahım sana şükürler olsun, kocamı başımda taşısam az gelir"
-"canım benim eşim her zaman yardım eder çalışırken de çalışmazken de
-"ev işi için kendimi kasamam, iş de yaptığım pek söylenemez.yardımcı bayan alıyorum.eşim de sen neden iş yapmıyorsun,şunu yapmıyorsun,bunu yapmıyorsun ,demez."
-"benim kocacımm böyle seyleri sorun etmez ütüsünü kendi yapar...ben suan için çalışmıyorum ama yinede haftalık temizliğimizi birlikte yaparız evi bile süpürür"

yorumların yüzde 90' ı bu şekilde devam ediyor. allah' ın bir kulu da dememiş ki olabilir sıkıntı yapma filan, kadın dertleşmek istiyor neticede, beni çatladın demiyor ki...

o değil de şimdi ben sıkıntı yaptım, bugüne kadar kocam iyidir diyordum kendi kendime. ne var ki türk erkeklerinin neredeyse her allahın günü kadınlarını katlettiği haberlerinin hepsi yalanmış, herkesin kocası birer sevgi kelebeğiymiş.
buda ekşi sözlükten ALINTIDIR

Ben boyle durumlari okudukca, gordukce anne babama tesekkur ediyorum. Bana aile sevgisi kazandiracak bu site :))) yasanan travmalar.. olaylar olaylar.. ne cabuk yikiliyorlar ya

Ekşi sözlük alıntıları yapınca, konunuzun haklılığı konusunda onay mı almış oluyorsunuz? O başlıkta kadınlar kulübünü yerden yere vuran bir sürü girdi var. Eğer onlar gibi düşünüyorsanız burda işiniz ne?

ekşiciler kendilerine baksınlar,argodan küfürden başka şey bilmiyorlar.akılları sadece bel altına çalışıyor.
üstelik sözde sevmiyorlar burayı ama takipten de vaz geçmiyorlar
canım ekşicileri tutuğumdan değil .kastettiğim şeyleri dile getirdiği için alıntı yaptım.

hayır canım bak yine hemen başka bi yerden bakıyosun suçlamalar falan .demek istediğimi şeyleri dile getirdikleri için alıntı yaptım

ekşiciler kendilerine baksınlar,argodan küfürden başka şey bilmiyorlar.akılları sadece bel altına çalışıyor.
üstelik sözde sevmiyorlar burayı ama takipten de vaz geçmiyorlar

Ben hem ekşide hem burda yazarım. Bazı haksız yorumlar oluyor ama yukarda alıntılananlara katılmamak mümkün mü?

Ben şundan rahatsızim
İğneleyici aşağılayıcı tepeden bakarcasina yorum yazıp
konu Sahibi doğal olarak tepki verince
herkes seni desteklemek zorunda mi diyorlar
mesele desteklemek değil ki meselexuslup

bak mesela bir konu açtım bdv bölümüyle ilgili hemen sataşmaya çalışmalar çemkirmeler böyle olunca haklımı oluyorsun demeler.
ben hepimizi ilgilendirecek bir konuda rahatsızlığımı belirttim.

Kezban diyenlerden alıntı yapmamış ki. Yaptığı alıntılar aslında zamanında buraya da üye olmuş insanların serzenişleri. Çok ters bir şey görmedim.

Bir kac gun once bayan arkadas evlenemedim 30ageldim falan diye uzuluyor konu acmis .ona bir baskasi ne kadarda meraklisin evlenmeye yaziyor.bunu yazaninda durumu malum.tabi bende gereken cevabi verdim.3gun uzaklastirma yedim

Diger yandan cok bunaldigim bir olay yasadim.konu actim cok daraldiginizda nasil icinizi ferahlatirsiniz diye burda kendini nimet sanan sahsiyet kalkar gobek atarim yazmis.laf ola beri gele.bunada sen gobek atmaya devam et terbiyesiz gibi bisey yazdim yine atildim.
burada cogumuz karaktersiziz.

Öfff bu temada açılan 2015526565. konuyu açtığınız için sizi tebrik ediyorum.
Böyle ortaya laf atıp anlayan anlasın mantığıyla neyi düzeltmeyi umuyorsunuz?
Eğer bir amacınız yoksa da neden konu açıyorsunuz?
Ayrıca üye olmadan şu kuralları bir okuyun gözünüzü seveyim, üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Varsa bir öneriniz yöneticilere pm aracılığı ile bildirin. Böyle ortaya yayın yaparak hiç de iyi niyet belirtisi göstermiyorsunuz ne yazık ki.
Sonra ceza alınca da haksız yere ceza aldım oluyor işte.

Ben hem ekşide hem burda yazarım. Bazı haksız yorumlar oluyor ama yukarda alıntılananlara katılmamak mümkün mü?
Bende ekşide yazarım ve burasıyla bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Onlar benim oy verdiğim parti daha iyi seninki kötü, benim takımım çok süper, benim sevgilim harika sevişir diyor. Biz benim eşim bana yardımcı, benim kayınvalidem iyi, benim çocuğum süper akıllı diyoruz. Konularda farklılık olsa da tepkiler çok benzer. Tek fark biz genelde küfür etmiyoruz onlar ediyorlar.

hayır canım bak yine hemen başka bi yerden bakıyosun suçlamalar falan .demek istediğimi şeyleri dile getirdikleri için alıntı yaptım
Tamam da onlarda senin benim gibi kendine gore fikirleri olan insanlar kendilerince yazip ciziyorlar. sanki yetkili mercii gibi bak ekside de yazmislar demenin amaci nedir?

Kk da gordugum en akli basinda yazilarsan birisi tebrik ediyorum. Bi de benimkini dinle sen. Kv ile ilgili ona karsi mesafeliyim yazmistim bi yorumumda. Bunun ustune ne deseler begenirsin. Vayy mesafeli olmakla mi ovunuyorsun senn ben hic mesafeli degilim sicacigiz kv ile cokta mutluyum dedi ya tuhafin birisi

,
onlar gibi düşünüyorsanız çok komik yerlerden bakıyorsunuz olaya .ortada ekşi sözlük yazarlarının birinin kadınlar kulubü le ilgili yaşadığı bi üzüntü var .bunu dile getirmiş. bahsetmek istediğim şeyi yaşanmış ağızdan aktardım. ama sen olayaaa nerelerden ve ne kadar neyse bakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…