burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Hep kaciriyorum söyle konulari yaaa...[/QUOTE]

cinselliğe taşındı dün

kişisel almayın lütfen. ben de oğlum olsa sünnet düğünü yapmayı gerrçekten istemiyorum, yapmam da. benim demek istediğim üslup. mesela derdi olan kişi "sünnette oynarken şöle oldu, eşim de şöle dedi" diyor biri ordan "amaaan ne sünneti yaaa..." olay sünnet değil ki he ama derse ki "sünnet düğünü için kredi çektik zorda kaldık" o zaman tabi ki " e ne gerek vardı sünnete" diyor insan. sizin beni anladığınızı sanıyorum yoksa tabakalaşmalardan nefret ederim.

Hep kaciriyorum söyle konulari yaaa...[/QUOTE]

Bu konuda çok haklısınız bazı konularda konu sahibi kendi kendisiyle dalga geçiyor resmen. Öyle bir anlatıyor ki her bir şeyi biliyor fakat bir tek hamile kalınıp kalınmayacağını bilmiyor.

Üslup konusunda katılıyorum. Açıkçası aynı şeyi düşündüğüm insanlar bile bazen bunu öyle ifade ediyorlar ki ben utanıyorum onlar yerine. Aaa senin kocan öyle mi yapıyor benim ki hiç öyle yapmaz diyenlere ise ayrı şaşıyorum. İnsan en azından nazara inanmaz mı diyorum.

Ama -kocaman bir ama var- kocası psikolojik ve fiziksel şiddetin dibini yapan kadınlara ben de soruyorum önceden nasıldı? Önceden de böyleydi ama düzelir sandım diyince ben de anlam veremiyorum. Çünkü ben böyle bir dert okuduğumda baya üzülüyorum konu sahibi için, haliyle göz göre göre kendini ateşe atmış olması ayrı üzüyor. Daha da acısı başka bir canı bu ortama atması. Bütün olumsuzluklara rağmen bir çocuk olması. O çocuk için çok üzülüyorum ben. Şiddet, huzursuzluk, aşağılama her şey varken çocuk bu ortamda nasıl büyür diye soruyor insan ister istemez. Düğün dernek altın olaylarında ben de benzer tepkiler veriyorum. Amaç bunlara takılmayın, mutluluğunuza bakın demek. Bunda da bir beis görmüyorum. Üsluba dikkat edildiği sürece bence insanlar çeşit çeşit yorum yapabilir.

Hep kaciriyorum söyle konulari yaaa...

Bu konuda çok haklısınız bazı konularda konu sahibi kendi kendisiyle dalga geçiyor resmen. Öyle bir anlatıyor ki her bir şeyi biliyor fakat bir tek hamile kalınıp kalınmayacağını bilmiyor.[/QUOTE]

böyle konular bizle dalga geçildiği gibi kendine saygısını da kaybeden kişiler bence

ee bu konular açılınca da insanız hemen dalıp yazıyoruz

hahahahaaa 25 senelik evliyim ve 2 oğlum var.herkes yap 3. belki kızın olur dediler.ben de kazara olursa doğururum ama bile isteye yapamam demiştim.o kaza da hiç olmadı.her halde biz işi bilmiyoruz

Hep kaciriyorum söyle konulari yaaa...

Bu konuda çok haklısınız bazı konularda konu sahibi kendi kendisiyle dalga geçiyor resmen. Öyle bir anlatıyor ki her bir şeyi biliyor fakat bir tek hamile kalınıp kalınmayacağını bilmiyor.[/QUOTE]
Geçen hamileyim ne zaman adet olucam gibi bişey sormuştu biri. Hamileyken regl olunmayacağını bilmeyecek kadar dünyadan kopuk bir insan düşünün. Sonra sert cevap veriyoruz diye kızıyorsunuz. Söylemedim o konuda ama içimden " be kızım daha hiç bir şey bilmeden ne diye evlendin sen, annen de mi anlatmadı bir şey " demek geçti ama demedim. Niye, kırılmasın diye... Ama bazen tutamıyorum kendimi..

D
Bu konuda çok haklısınız bazı konularda konu sahibi kendi kendisiyle dalga geçiyor resmen. Öyle bir anlatıyor ki her bir şeyi biliyor fakat bir tek hamile kalınıp kalınmayacağını bilmiyor.

böyle konular bizle dalga geçildiği gibi kendine saygısını da kaybeden kişiler bence

ee bu konular açılınca da insanız hemen dalıp yazıyoruz
[/QUOTE]

O konuya bende yorum yapmıştım ama tabii nasıl ciddi yorum yapalım ki, belli konu sahibinin bizimle dalga geçtiği? Önceden hani bir iki tane böyle konu açıldığında belki bilmiyordur diye düşünmüştüm ama bu tip konular çoğalınca ve konuların anlatım tarzı değiştikçe her şeyi bilip onu bilmemesinin olamayacağını düşünmeye başlıyor insan zamanla.

hahahahaaa 25 senelik evliyim ve 2 oğlum var.herkes yap 3. belki kızın olur dediler.ben de kazara olursa doğururum ama bile isteye yapamam demiştim.o kaza da hiç olmadı.her halde biz işi bilmiyoruz
Ayni durum bizdede var, iki oglum var yap ücüncüyü kiz olsun diyorlar, aynisini bende diYorum, sanirim bizdede o kaza hic ollmiycak hic, beceremiyoruz, yanlis acidamiyiz aceb

Geçen hamileyim ne zaman adet olucam gibi bişey sormuştu biri. Hamileyken regl olunmayacağını bilmeyecek kadar dünyadan kopuk bir insan düşünün. Sonra sert cevap veriyoruz diye kızıyorsunuz. Söylemedim o konuda ama içimden " be kızım daha hiç bir şey bilmeden ne diye evlendin sen, annen de mi anlatmadı bir şey " demek geçti ama demedim. Niye, kırılmasın diye... Ama bazen tutamıyorum kenBdimi..[/QUOTE]

Sert cevap verilmesine kızmıyoruz bu içinizden geçen şey hakaret, aşağılama ya da dalga içermiyor ki neden kızalım ya da kızsınlar. Ama sende dedin kırılmasın diye söylemedim, işte bir kısmımız kırılmasın diye düşünüp aklımızdan geçenlerin hepsini yazıya dökmüyoruz.

Geçen hamileyim ne zaman adet olucam gibi bişey sormuştu biri. Hamileyken regl olunmayacağını bilmeyecek kadar dünyadan kopuk bir insan düşünün. Sonra sert cevap veriyoruz diye kızıyorsunuz. Söylemedim o konuda ama içimden " be kızım daha hiç bir şey bilmeden ne diye evlendin sen, annen de mi anlatmadı bir şey " demek geçti ama demedim. Niye, kırılmasın diye... Ama bazen tutamıyorum kendimi..[/QUOTE]

bu tarz konular kıssadan hisse durumun da yahu googleye yaz dimi kimse sana bir şey demediyse buraya yazana kadar

daha beteri zevk suyu elime bulaştı hamilemiyim diye soranlar oldu yahu

daha nasıl alttan alalım yada ne yazalım

eşini şikayet eden birisine bir çok üye yorum yapıyor herkes kendi hayatından birşeyler sunuyor kimi kendi eşiyle karşılaştırıyor benim ki böyle değil diye

belki şükrediyor nerden biliyoruz...

yada yazdığım gibi durumunu anlıyorum tarzı bir yorum yapıyor.

ha hakaret varsa kible gitsin

Benim de sinir olduğum bikaç şey var açıkçası yaa,

Mesela hep gündeme gelen cinsellikle ilgili konu açılınca ahlaksız yaftası yenmesi; bu birinin iç dünyasında öyle karşılık bulabilir öyle yetişmiş birini burda iki cümleyle değiştiremeyiz mesela, ama bunu dışa vurması da kavgadan başka işe yaramıyo, şahsen o tür konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü evlilik dışı ilişkiyi ben de tasvip etmiyorum hayat görüşü olarak, e bi yerde saygı duyup susuyorum.

Fakaaatt tersi durumlarda da aynı sıkıntıları görüyorum ben. Kızlık zarı olsun, ilk gece olsun, ya da evlilikle ilgili cinsellik sıkıntıları olsun; hemen bi cahil az gelişmiş damgası, hemen ezik kadın algısı.. Böyle konularda tek mesele gerçekten çevre değil. Daha yazarım aslında da kafamı toparlayamıyorum.

Sözün özü, bence yorum yaparken kendi şartlarımızda değil eğer yapabiliyosak bireyin şartlarına göre düşünüp cevaplamamız gerekir, işkevsellik de böyle artar.

Bi de derdi olan insana of yaa bu ne çok uzun demek de manasız.

valla konu uzunsa ben diyorum çok uzun diye neden mi?

çünkü konuya giriyor arkadaş.nokta yok satır başı yok hele birde harflari eksik yazıyorsa zaten o konu ölüyor bende

asıl anlatması gereken şey iki cümle ama o kadar ayrıntı veriyor ki konunun aslından çok ayrıntıya takılıp kalıyorum...

ayrıca cinselliği nasıl yaşar sa yaşasın kendi seçimi ama ayrılık olunca vay ben onla yattım şunu şunu yaptım deyip yaptığının arkasında durmamasına kızıyorum

ayrılmasan yine yapıcaktın diyorum ne diyeyim evet bazen sert yazıyorum ama konu zaten onu gerektiriyor bazı durumlar da

Bende konuyu açarken sanki her şeyi biliyormuşuz gibi beni bilen bilir diye başlayan konu sahiplerini, istediği yorumu alamayınca konuyu çevirmek için farklı olaylar anlatanları, sinirle buraya gelip, kocasına ağzına geleni sayıp, boşan deyince saldıranları sevmiyorum.

Buraya konu açan kadınların çoğunun isteği sen haklısın, boşanma kocasız kalınca başına iş gelir, aldatılmayan dayak yemeyen kadın mı var cümlelerini duymak. Hayatlarına yön vermek zor geliyor. Teselli vermek zorunda değil hiç kimse.

Size fazlasıyla katılıyorum .hele bitane kültürlü ablamiz var akıllara zarar

Erkek arkadaşıyla aynı evde yaşamis şiddet görmüş kıza yazilanlari gördünüz mü? Çocuğu iyice mutsuz ettiler
görmedim canım ama tahmin edebiliyorum

:)))))
canım aynı fikirde olsunlar demiyorum. mesela bana altın takmadılar bana hediye yapmadılar diye dertleniyor konu sahibi amaaa ne biçim adet bunlar saçmalama diyenler oluyor. ama onun yanında boşver bi altın için kendini üzmeye değmez diyenlere bayılıyorum.
Birde herseyi namus günah konusuna baglayıp kınayan ayıplayan tipler var sankikendi hicbirhalt yemiyomus gibi dörtdörtlük
aynen
konu sahibi zaten zor durumda çemkirmeye gelen tipler ezdikçe ezenler falan
İyi bari kavga tartışma çıkmadan 6 sayfa yorum yazılmış..
Ben burası epey karışır sanmıştım.. gelişme var
:)))))))))))))))))
insanların fikrini değiştirmeketen bahsetmiyorum .konu sahibine çemkirenlerden onun kendini egolarının konu sahibi üstünden tatmin edenlerden bahsediyorum

Konu sahibinin de işine gelmeyen yorumlar yaptık heralde gitti. Beğenmedi bizi..

aslında benimde aklıma gelmişti böyle bişey de konu açmaya gerek görmedim.
geyikçiler ve nispetçiler sinir bozucu evet.
bir de herkese kızan bi tayfa var
evet

evet konu sahibini suçlayanlar beter edenler açtığına pişman edenler

hayır canım bu tarz bişeyi kastetmedim.kocasıyla sıkıntısını anlatıyor .aa benim kocişim hiç böyle yapmaz ne ayıp cık cık bu tarz yorumları kastettim.
bu tarz biyi kastettim bende .sünnette şu oldu diyor aa ne sünneti kadın sana sünnet düğünü yapayımmı yapmıyımmı diye sormuyorki

canım yukardada bahsettim altın konusunda senin gibi düşünüyorum bende öyle yazıyorum. konu sahibi buna dertleniyor çıkıyor ordan biri amaan böyle şeylermi kaldı hani deski altın para için huzrunu bozma eyvallah

ha bazı tipler var kocasından şiddet görüyor kocası düzelcek gibi değil boşan bu adamdan adam olmaz diyor çogu bayannn
aaaa kocamı seviyorum ama
böyle deli eden konu sahipleride var masef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…