- 13 Ekim 2014
- 77
- 15
- 13
- 39
- Konu Sahibi nitel_nicel
-
kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
evli değil.kendisi iş yerime sık glen biriydi sonrasında ben gittim is yerine 2 aydırda yaklasık birlikteyiz daha oncede gitti ailesinin yanına ama surekli konusurduk v.ssen o kişiyi iyi tanıyor musun, bana çok tuhaf geldi davranışları,yani orada sevgilisi falan olmasın yada evli
kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
evli değil.kendisi iş yerime sık glen biriydi sonrasında ben gittim is yerine 2 aydırda yaklasık birlikteyiz daha oncede gitti ailesinin yanına ama surekli konusurduk v.s
evli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.Yok artık
Hakikaten, memleketinde evli filan mı acaba?
msj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..yani yaptıkları çok saçma,eski sevgilisiyle barışmışda olabilir,engelleme normal değil,bu insana karşı temkinli olun derim ben
evli değil.kendisi iş yerime sık glen biriydi sonrasında ben gittim is yerine 2 aydırda yaklasık birlikteyiz daha oncede gitti ailesinin yanına ama surekli konusurduk v.s
Pardon, ben mesaj atarken cevaplamışsınız zaten.evli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.
bir kez arkadaşımdan ona bahsetmiştim ailesi istemiyormus kızın sevgilisini dedim oyle sey olurmu seversem babamı tanımam demişştiAllah Allah ailesi zorla evlendiriyor mu nedir ?
Engellediğini nerden biliyorsun? Başka hattan aradığında çalıyor mu telefonuevli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.
27Yaslariniz kac?
işte iki gün 2 ay gibi birçok ihtimal var ama somut birşey yok sudur diyemiyorumBu ne ya çok garip..insanın aklına biçok ihtimal geliyo ama hiçbişey düşünemiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?