- Konu Sahibi nitel_nicel
-
aldıgı seyleri iş yerine kargo ile gonderip uzerine de cok güzel hatırlattılar..şimdi sen hatırla diyesim varbence tek kelime bile yazmayın, aramayın da. sizin ulaşımınızı engellemiş, başka yerlerden ulaşmaya çalışıp kendinizi daha fazla üzmeyin.
şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..
şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..
aldıgı seyleri iş yerine kargo ile gonderip uzerine de cok güzel hatırlattılar..şimdi sen hatırla diyesim var
ya da ses cıkmayıp bu sekilde devam ettirecek...bilemiyorum ki...sakın yapmayın, biliyorum zor ama sakin olmaya çalışıp bekleyin, elbet ses çıkacak.
Sakın sakın.... Bir şey yapmayın.. Yani sizi tinlamayan adama mesajlar kargolar saçma değil mi sizce de? Ki adamda ki egoya beni hatirla bilmem ne iyice sisirmeyin...aldıgı seyleri iş yerine kargo ile gonderip uzerine de cok güzel hatırlattılar..şimdi sen hatırla diyesim var
ha birde fotograf makinam onda profesyonel yurt dısına gidecegi için vermiştim almasın diye..diyorum ki en olmadı onu vermeye yine cabalarken konusur...ya da baskasıyla gonderir bilemiyorum inanın kotu bi durumdayımya da ses cıkmayıp bu sekilde devam ettirecek...bilemiyorum ki...
ustaca..Sanırım bir kaç kadını idare ediyor
ya da ses cıkmayıp bu sekilde devam ettirecek...bilemiyorum ki...
Tut kendini ne yap ne et tut kendini. Gör bak deli olacak.ustaca..
bende saskınım yasadıkca sasırmam diyodum ama saskınım boyle adamlarda var yani adam da denmez artık su yaptıgından sonra ama..Artık şaşırmam diyorum ama yine geliyor beni şaşırtan bir konu.
iki ay ama her an birlikteydik 5 yıl suren ilişkimde bile bu kadar cok sey yapmadım balık tutmayı ogretti tango yapmayı v.s bircok sey..Yuhh artık.. İnsan kafayı yer noldu diye.. Allahtan 2 aylıkken belli etmiş dengesizliğini. Başkasını bulmuş belli..
bende saskınım yasadıkca sasırmam diyodum ama saskınım boyle adamlarda var yani adam da denmez artık su yaptıgından sonra ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?