• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

Telefonu kapalı olsa hadi ailesiyle ilgili bir durum mu var dersiniz ama sizi engellemiş olmasının hiç bir açıklaması olamaz. Sizde mesaj atmak istiyorsanız başka numaradan mesaj atın zaten sevgilisi yada eşi varsa görme ihtimali çok yüksek ki o zamanda sessiz kalacağını sanmıorm bayanın. En azından ikinizde böle bir adamdan kurtulmuş hemde olay andınlamış olur. Ve lütfen öldüm haberim yoktu kedim seni engellemiş dese bile barışmayın lütfen ki hayal güçleri çok yüksek oluyo çoğu erkeklerin bir şekilde kendilerini affettirebiliyorlar.
sanırım haklisiniz oldukça iyi bir hayal gücü varmıs demekki...cok saçma su yaptıgı coook...bide yanıma geldi konustuk v.s. aynı gun..ailesinin yanında da konusurduk rahatca..insan ben geldim ve biraz kafamı dınlıcem yazama bir sure ya da konuşmayalım dese canımı yesin ama yok...

Aslinda biz de erkeklere böyle yapmaliyiz ki felekleri sassin. Ben galiba artik hep kötü davranicam erkeklere baska türlüsünü hak etmiyolar cünkü
ya hersey mukemmel giderken ne tartısma ne farklı bısey...yanı kendilerine macera aramayı seviyor bizim turk erkekleri..sanırım bende bir yabancıyla hayatımı surdurmek istiyorum artık :KK60:

bende yaşamıştım bu durumu
meğer nişanlıymış , bir hafta her gün aradım açmadı hep meşgule attı sonunda aramayı bıraktım bir kaç gün sonra tekrar aradım ben başına bir şey geldi zannettim, telefonu bir bayan açtı ben eşiyim dedi , bende sevgilisiyim dedim :D
meğer nişanlıymış , memlekete gidince de nikah yapmışlar tayin için ..

Eski sevgilin falan bi işler katıştırmış olabilir mi? Çok kızmıştır ondan engellemiştir falan. Yani kızacağı bişey olmuş olabilir mi? Başka bişey gelmedi aklıma. Nişanlı bir kız vardı bir kaç ay önce. Onun da nişanlısı böyle sessizce gitmişti. Eski sevgili yüzündendi.

Peki yeniden is yerinize gelme karsilasma gibi bir şey olabilirmi? İs maksatli karsilasma olasiliginiz varmi?

sanırım haklisiniz oldukça iyi bir hayal gücü varmıs demekki...cok saçma su yaptıgı coook...bide yanıma geldi konustuk v.s. aynı gun..ailesinin yanında da konusurduk rahatca..insan ben geldim ve biraz kafamı dınlıcem yazama bir sure ya da konuşmayalım dese canımı yesin ama yok...

Sanırım oraya gitti eskilerden biriyle karşılaştı yada yeni biriyle tanıştı ve olayın gazıyla da sizi engelledi geçti. Ama bu yaşadığınız şehre geri döndüğünde aklı başına gelmicek anlamını taşımıyor :) onu g.t etme şekli de sizin hayal gücünüze kalmış oluyor :) çok şanslısınız herkesin hayırsız kısmeti bu kadar kısa sürede ve bu kadar belirgin kendini belli etmiyor. Üzülmekte haklısınız aklınız onda da olabilir insan yedi kat el yapsa üzülür merak eder çünkü. Ama olayın sizin suçunuz değil onun yapım hatası olmasından kaynaklı olduğunu unutmayın.
Not. Bana hala evli yada başka sevgilisi var gibi geliyor:( yada eskiden çok sevdigi kızla barıştılar bi anda bir sürü yalan saydı o kızada ve işini garantiye almak istediği için sizi engelledi. Bekleyin bakalım.

Aradığında falan sonucu bize söyler misiniz ne olmuş çok merak ettim :)

Sanırım oraya gitti eskilerden biriyle karşılaştı yada yeni biriyle tanıştı ve olayın gazıyla da sizi engelledi geçti. Ama bu yaşadığınız şehre geri döndüğünde aklı başına gelmicek anlamını taşımıyor :) onu g.t etme şekli de sizin hayal gücünüze kalmış oluyor :) çok şanslısınız herkesin hayırsız kısmeti bu kadar kısa sürede ve bu kadar belirgin kendini belli etmiyor. Üzülmekte haklısınız aklınız onda da olabilir insan yedi kat el yapsa üzülür merak eder çünkü. Ama olayın sizin suçunuz değil onun yapım hatası olmasından kaynaklı olduğunu unutmayın.
Not. Bana hala evli yada başka sevgilisi var gibi geliyor:KK43: yada eskiden çok sevdigi kızla barıştılar bi anda bir sürü yalan saydı o kızada ve işini garantiye almak istediği için sizi engelledi. Bekleyin bakalım.
balık ya da yengeç mı bu çocuk[ aralık 25 ne oluyordu? ben terazıyım

kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce

Geleceğe yönelik konuşmalar var mıydı aranızda, planlar vs?

Herkes okurken evliliğe giden bir ilişkide ortada bırakan bir adam görüyor doğal olarak...

Ama herkes aynı şeyi yaşamıyor ya da düşünmüyor...

Bahsettiğimiz adam düzenli yurt dışına giden, flörtöz, mavi boncuk dağıttığını düşündüğünüz ama konduramadığınız biri olabilir mi?

"Öyle biri olsa görüşmezdim" demeyin, ne hikayeler okuyoruz adamlar aleni aldatıyor da ihtimal vermiyor hayatlarındaki kızlar...

Sizinle etkinliklere katılmış, kendince güzel ve kaliteli zaman geçirmiş...

Ardından da hediyeleriyle teşekkür etmiş, vedalaşmış gibi geldi bana.

Böyle okuyunca sinir bozucu ama "kapatmam lazım, görüşürüz" demiş, her yerden engelleyince siz de böyle olduğunu anlar ve kabullenirsiniz diye düşünmüş...

karaktersiz adamin teki oldugunu belli etmis ... sizde onu bi guzel , karakterine uygun sekilde tekmeyi basarsiniz ...

Orda birini buldu sanirim.. Aldatan insan yanibasinda da yapar ama gözden uzak olunca boyle mi oluyor genelde?..

Back
X