• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

sorumsuz. bu erkeklerin derdi ne acaba. söylesene yahu ne sıkıntın var, ondan sonra engelleyeceksen yine engelle. çocuk çocuk hareketler.. acaba bir sevgilisi daha mı var orada? başka neden olabilir ki :KK64:bi halt olmaz bundan. umursama, kendi bilir. sevgili dediğin böyle bi şey değil. hepinizi bekar kadınlar yapacağımmm :confused:

Geleceğe yönelik konuşmalar var mıydı aranızda, planlar vs?

Herkes okurken evliliğe giden bir ilişkide ortada bırakan bir adam görüyor doğal olarak...

Ama herkes aynı şeyi yaşamıyor ya da düşünmüyor...

Bahsettiğimiz adam düzenli yurt dışına giden, flörtöz, mavi boncuk dağıttığını düşündüğünüz ama konduramadığınız biri olabilir mi?

"Öyle biri olsa görüşmezdim" demeyin, ne hikayeler okuyoruz adamlar aleni aldatıyor da ihtimal vermiyor hayatlarındaki kızlar...

Sizinle etkinliklere katılmış, kendince güzel ve kaliteli zaman geçirmiş...

Ardından da hediyeleriyle teşekkür etmiş, vedalaşmış gibi geldi bana.

Böyle okuyunca sinir bozucu ama "kapatmam lazım, görüşürüz" demiş, her yerden engelleyince siz de böyle olduğunu anlar ve kabullenirsiniz diye düşünmüş...
sık seyahatte bulunmaz bu ilk yurt dısı deneyimiydi..mavı boncuk yanı belki ama ben bunu sezmedim normalde sezerim 2 ayda ne evlilige giden bir ilişki olabilir ki?..5 yıl cıkmama ragmen evlenmedim..onemli olan sebepsiz gidiş sadece istemiyorum demesi bile onun delikanlılıgını gosterirdi..yapmadı..

ben onu yediremiyorum zaten..hiçbir kadın yediremez aslında..cok sacma cunku erkeklerin mantıkları calısmadıgı için...hadi karsıma cıkıp soyleyemiyorsun ara...en olmadı onuda beceremezsen bitti yaz msj at..

Bir sekilde bu adama ulasilip sövülmeli! Bu erkekler kendilerini ne zannediyorlar yahu aklim fikrim almiyor. Hic erkegin olmadigi ladinlara ait bir koy vardi,isi gucu birakip oraya yerlesecegim o olacak. Tovbe yarabbim ya. Sizin icin gercekten uzuldum ve sevgilinize cok sinirlendim. Mutlaka bir konusma gececektir aranizda,okkali cumlelerle basin tekmeyi insallah.

msj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..:KK43:
Başka bir tlf. dan mesaj atın. Çok kötü bir durum bu, bitirmiş mi bilmiyorum ama böyle olur mu? Aklıma memleketinde başka biri olduğu o yüzden konuşamadığı geliyor. Yarın bir gün dönerde saçma sapan bahanelerle kendini savunursa lütfen kanmayın. Hiç bir sebep sizi ordan burdan engellemesini, meşgule almasını ve sizi aramamasını hafifletmez.

Bir sekilde bu adama ulasilip sövülmeli! Bu erkekler kendilerini ne zannediyorlar yahu aklim fikrim almiyor. Hic erkegin olmadigi ladinlara ait bir koy vardi,isi gucu birakip oraya yerlesecegim o olacak. Tovbe yarabbim ya. Sizin icin gercekten uzuldum ve sevgilinize cok sinirlendim. Mutlaka bir konusma gececektir aranizda,okkali cumlelerle basin tekmeyi insallah.
inşallah..su anda tek istedigim bu..

Yeni birini bulmustur ve bunu yuzune soyleyecek cesareti de yoktur. Seni durup dururken engelleyen birini takma. :KK49:

sık seyahatte bulunmaz bu ilk yurt dısı deneyimiydi..mavı boncuk yanı belki ama ben bunu sezmedim normalde sezerim 2 ayda ne evlilige giden bir ilişki olabilir ki?..5 yıl cıkmama ragmen evlenmedim..onemli olan sebepsiz gidiş sadece istemiyorum demesi bile onun delikanlılıgını gosterirdi..yapmadı..

Siz ya da karşı tarafın ciddiyetini göstermesi için ikinci ayda evlilik hayali kurması gerekmiyor zaten.

Ama geleceğe dair planlar, beklentiler dökülür konuşmalara sırası geldikçe...

Tabii öyle bir niyet varsa...

Eğer böyle bir şey olmadıysa yazdığım gibi sizinle farklı etkinliklerde bulunmuş, iyi vakit geçirmiş.

Ona göre bu kadarı yeterliymiş ama bunu size söylemek yerine hediyeler vermiş, hatıra bırakmış.

Ve her yerden engelleyerek anlamanızı ve kabullenmenizi beklemiş.

Yani ona göre sebepsiz değil, bu kadarmış ve bitmiş, 2 ay değil 2 yıl da olsa bitirecekmiş...

Siz de sorgulamayın ya da hesap sormayın diye iletişim yollarını kapatmış.

Demek ki o belli dönemleri farklı kızlarla geçirerek hayatını güzelleştirme derdinde...

Ulaşılabilir numaralardan sizi engellemesinin başka makul açıklaması olduğunu düşünen varsa yazar.

Siz ya da karşı tarafın ciddiyetini göstermesi için ikinci ayda evlilik hayali kurması gerekmiyor zaten.

Ama geleceğe dair planlar, beklentiler dökülür konuşmalara sırası geldikçe...

Tabii öyle bir niyet varsa...

Eğer böyle bir şey olmadıysa yazdığım gibi sizinle farklı etkinliklerde bulunmuş, iyi vakit geçirmiş.

Ona göre bu kadarı yeterliymiş ama bunu size söylemek yerine hediyeler vermiş, hatıra bırakmış.

Ve her yerden engelleyerek anlamanızı ve kabullenmenizi beklemiş.

Yani ona göre sebepsiz değil, bu kadarmış ve bitmiş, 2 ay değil 2 yıl da olsa bitirecekmiş...

Siz de sorgulamayın ya da hesap sormayın diye iletişim yollarını kapatmış.

Demek ki o belli dönemleri farklı kızlarla geçirerek hayatını güzelleştirme derdinde...

Ulaşılabilir numaralardan sizi engellemesinin başka makul açıklaması olduğunu düşünen varsa yazar.
benim skıntım içimdekini kusup kusmamak kızıyorum cunku yaptıgı buyuk saçmalık..cok buyuk..illaki su sebepten istemiyorum durumu değil demek istedigim ben yapamıyorum bitti demesi gerekirdi..en olmadı msj atsın..normal bir insan bunu yapar

benim skıntım içimdekini kusup kusmamak kızıyorum cunku yaptıgı buyuk saçmalık..cok buyuk..illaki su sebepten istemiyorum durumu değil demek istedigim ben yapamıyorum bitti demesi gerekirdi..en olmadı msj atsın..normal bir insan bunu yapar

O normal biri degil ama...
:KK12:

Yeni birini bulmustur ve bunu yuzune soyleyecek cesareti de yoktur. Seni durup dururken engelleyen birini takma. :KK49:
yanı cogu fikir ona ulaşmamam yonunde..istesem bunu cok rahat yapar iş yerinden yine ulaşırım ama....biryerleride kalkacak ben daha cok sınır olucam diye de korkuyorum

Yaşadığı şeye saygı duysaydı sizin istediğiniz şekilde bitirirdi...

O tatlı bir flört, güzel bir macera yaşamış kendince...

Ve siz "bitti demedi" diye kızıyorsunuz ya...

Ona sorsanız, "Beni hatırlatması için hediyelerle vedalaştım" diyecek...

Yani o kendini şu anda dünyanın en ince, zarif adamı sanıyor.

Sizin şu halinizi görse "ne kadar abarttın" diyecek zaten görmemek için iletişim yollarını kapatmış.

Kendi doğrularınızla haklısınız.

Ama bir ilişkinin başlaması, sorumluluğu ve bitişi ikiniz için aynı şeyi ifade etmiyor maalesef...

O nedenle ne o sizi anlayabilir ne de siz onu...

Nasıl erkektir bu... İnsan ayrılacaksa bile olmuyor güzelim herkes kendi yoluna der çeker gider... Resmen bildiğin ıssız adamın rolune kaptırmış kendini... Issız adam bile daha delikanlıydı... Senin yerinde olsam bende zor tutardım kendimi... Bütün içimdeki kini dökmek isterdim.. Biraz bekle bakalım... Zamanı gelince bütün içindekileri dökersin... Korkuyorum artık bu erkeklerden.. Biz onlar gibi kaçmıyoruz... Bittiyse bitti deyip çekip gidiyoruzz... Delikanlı olması gereken aslında kadınlar.. Erkeklerin bir çoğu korkak valla...

Yaşadığı şeye saygı duysaydı sizin istediğiniz şekilde bitirirdi...

O tatlı bir flört, güzel bir macera yaşamış kendince...

Ve siz "bitti demedi" diye kızıyorsunuz ya...

Ona sorsanız, "Beni hatırlatması için hediyelerle vedalaştım" diyecek...

Yani o kendini şu anda dünyanın en ince, zarif adamı sanıyor.

Sizin şu halinizi görse "ne kadar abarttın" diyecek zaten görmemek için iletişim yollarını kapatmış.

Kendi doğrularınızla haklısınız.

Ama bir ilişkinin başlaması, sorumluluğu ve bitişi ikiniz için aynı şeyi ifade etmiyor maalesef...

O nedenle ne o sizi anlayabilir ne de siz onu...
sizin asıl dusunceniz nedir peki şu durumda ulaşmamam en dogrusu mu?yanı zaten hiçbir beklentim yok su yapmış oldugu şeyden sonra ancak içimde biriken seyler oldu 2 günde amacın neydi?mertce msj atamadınmı v.s ..

Nasıl erkektir bu... İnsan ayrılacaksa bile olmuyor güzelim herkes kendi yoluna der çeker gider... Resmen bildiğin ıssız adamın rolune kaptırmış kendini... Issız adam bile daha delikanlıydı... Senin yerinde olsam bende zor tutardım kendimi... Bütün içimdeki kini dökmek isterdim.. Biraz bekle bakalım... Zamanı gelince bütün içindekileri dökersin... Korkuyorum artık bu erkeklerden.. Biz onlar gibi kaçmıyoruz... Bittiyse bitti deyip çekip gidiyoruzz... Delikanlı olması gereken aslında kadınlar.. Erkeklerin bir çoğu korkak valla...
hepsi parazit akılları asagıda oldugu için..

Back
X