• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda okuyan daha fazla,lütfen bi süre yorum almama izin verin.

lise öğrecisiyken yıkık bi binanın önünden geçiyordum ..deli bi hatun yanına 9-10 yaşında bi çocuğu almış ilişkiye giriyordu.....etraftaki kadınların çığlıklarından anlamıştım....yaş konusu için örnek vermek istedim

Bayanlar , arkadasi yargilamayin. Cok kucukken yasamis. Simdiki akli olsa yapar miydi. 5 yastan bahsediyoruz. Yapmayin...

6 yaşında erkek çocuk ve sizde 6 yaşında. bu iş nasıl olur. kafam almadı.:53:

Bu iş nasıl olur bende bilmiyorum hanfendi...
sadece sürtünmeydi belkide..
Burda okuyorum yazılanları çok konu var.sevgilisiyle yakınlaşıp birazı girdi yada kanama oldu olmadı konuları...
ancak benimki bu değil.hayal meyal aklımda ama emin olduğum kan görmediğim.
Çünkü ilk defa adet olduğumda kan görmüştüm..
öncesinde çocuklukta böyle bişeyi görseydim sanırım hiç unutmazdım..
böyle bişeyi yaşamasam bende şaşırırdım belki ama malesef gerçek olan çocuklar küçük yaşta cinselliği azda olsa hissedebiliyorlar..
Özellikle annelere bi sözüm var.
Lütfen kız çocuklarının uzun süre gözden kaybolmasına asla izin vermeyin..benim annem öyle ilgili değildiki hep utanırdım...
Sırf bu yüzden adet olduğumda bile söyleyememiştim.Bana bilgilendirme amaçlı hiçbişey anlatılmamıştı üstelik...

evet tabii eminim...6-7 yaşlarımdı.en fazla 8 olabilir..
o kadar zaman geçtiki hayal gibi hatırlıyorum şuan..

6 yaşımdayken ne olduğumu ne yaptığımı dahi hatırlamıyorum ama bu yaşanılanlar demekki hep içinizde kalmış keşke unutmuş olsaydınız. Çünkü korktuğunuza değecek birşey yoktur ortada diğer hanımlarında dediği gibi kuzeninizden gelen o yolla olan birşey size zarar vermez ama başka türlü ne bileyim bir cisimdi neydi belki o zaman dertlenilebilir organa ve etrafına zarar verilmiş diye ama şu durumda sıkıntı yapmazına gerek yok bence rahat olun. Yani ulaşmaz bile oraya. İçinizdeki seste ne biçim bir sesmiş. duymayın onu. Bu kadar sıkıntı çekeceğinize istiyorsanız bence gereksiz ama doktora görünün bir kere çekin o sıkıntıyı bitsin. Bu psikolojiyi de atmak için bence ilgili yerlere başvurun.

Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.

Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.

Panik hapma canım, 6-7 yaşında erkek çocuğun penisi kızlık bozacak kadar gelişmemiştir. Mesle bekaret değil senin bu durumu içinde çok büyütmüş olman. Bir uzmandan yardım al.

Pek sevgili çok bilmiş yorumcu arkadaşlarım. 6-7 yaş cinsel kimliğin, kadın erkek kavramının oturduğu, karşı cinsin en çok merak edildiği yaştır. Hemen hemen her çocuk buna benzer bir şeyler yaşar. Çoğu bu kadar ileri gitmez sadece, bilmediği için. Muhtemelen siz de yaşadınız ve hatırlamıyorsunuz.

6 yaşımdayken ne olduğumu ne yaptığımı dahi hatırlamıyorum ama bu yaşanılanlar demekki hep içinizde kalmış keşke unutmuş olsaydınız. Çünkü korktuğunuza değecek birşey yoktur ortada diğer hanımlarında dediği gibi kuzeninizden gelen o yolla olan birşey size zarar vermez ama başka türlü ne bileyim bir cisimdi neydi belki o zaman dertlenilebilir organa ve etrafına zarar verilmiş diye ama şu durumda sıkıntı yapmazına gerek yok bence rahat olun. Yani ulaşmaz bile oraya. İçinizdeki seste ne biçim bir sesmiş. duymayın onu. Bu kadar sıkıntı çekeceğinize istiyorsanız bence gereksiz ama doktora görünün bir kere çekin o sıkıntıyı bitsin. Bu psikolojiyi de atmak için bence ilgili yerlere başvurun.

yorum için teşekkür ederim.
Bazen bende çok yersiz bi korku yaşadığımı hissediyorum.öyle düşünüyorum...ve kendim yeniyorum bu durumu.başarılıda oluyorum çocuktun sen bunu bilerek yapmadın diyorum.
Ama aslı sıkıntım sizcede bu erkek arkadaşıma haksızlıkmı?
yani ben onu kandırmışmı oluyorum..

Panik hapma canım, 6-7 yaşında erkek çocuğun penisi kızlık bozacak kadar gelişmemiştir. Mesle bekaret değil senin bu durumu içinde çok büyütmüş olman. Bir uzmandan yardım al.

Pek sevgili çok bilmiş yorumcu arkadaşlarım. 6-7 yaş cinsel kimliğin, kadın erkek kavramının oturduğu, karşı cinsin en çok merak edildiği yaştır. Hemen hemen her çocuk buna benzer bir şeyler yaşar. Çoğu bu kadar ileri gitmez sadece, bilmediği için. Muhtemelen siz de yaşadınız ve hatırlamıyorsunuz.

çok teşekkür ederim evet inşallah öyle olmuştur..
içimde büyütmemin sebebi aile içindeki tabular..
cinselliğin günah sayılması gibi bir sürü korkular...

canım kızlık zarında hiç bişi yoktur korkma..
senin yapacağın şey jinekolog değil,kesinlikle bir psikoloğa gitmek..
eminim faydasını görürsün..

en mantıklı yorum bu olmuş lakin konu sahibi olanların etkisiyle mantığınızı yitirmişsiniz verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla.

6-7 yaşında bir çocuğun penisi sertleşmez mantıklı insan ilk önce bunu bir düşünür. bir diğeri doktora gidebilirsiniz doktor rapor vermese de size zarınızda zedelenme olup olmadığı söyler doktora söylemekten bile çekiniyorsunuz. hayatınızda ilk kez görüp belki de bir daha görmeyeceğiniz biri doktor. ben kızlığınıza zarar geldiğini sanmam ama kendinizi iyi hissetmek için gidin sorun rahatlayın. onlara kim bilir neler gidiyordur, sizin kızlığınızla ilgili bilgi almak istemenizin doktor için herhangi bir önem arzedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

bir diğeri yaşadığınız travma psikolojik destek olmaksızın geçmez. içimde büyütürüm diyorsunuz daha ne kadar büyüteceksiniz ki? 20 yıldır sizi esir almış bu düşünceler, kendinizi her şeye kapatmışınız. doktora gitmem psikologa gitmem...

nasıl bir ilde nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz bilemiyorum mümkünse özele gidin varsa yani. ikisi arasında hiç bir fark yok aslında da özeldeki doktorlar daha insancıl davranıyorlar genelde. devlettekilerin tersine denk gelip bir de öyle hırpalanmayın.

geçmiş olsun.

ya korkudan tedirginlikten mantıklı düşünemiyor olabilirsiniz ama hani 24 yaşındasınız ve 6-7 yaşında bir erkek çocuğu neyi sertleşip te neyi nereye sokacak Allah aşkına? böyle amiyane konuştum ama azıcık rahatlayıp, mantıklı düşünürseniz durumu anlarsınız. kuzeninizin elinde başka bir cisim yoktu ise ve sizinle aynı yaşlarda ise hiçbişi olmamıştır zannımca, sevgilinize de bunları anlatıp, adamı kıllandırmayın bence.

ama zaten evleneceksiniz, gidip muayene olmakta fayda var. normal muayeneye gideceksiniz, ekstra bişi sölemenize gerek yok.

ya korkudan tedirginlikten mantıklı düşünemiyor olabilirsiniz ama hani 24 yaşındasınız ve 6-7 yaşında bir erkek çocuğu neyi sertleşip te neyi nereye sokacak Allah aşkına? böyle amiyane konuştum ama azıcık rahatlayıp, mantıklı düşünürseniz durumu anlarsınız. kuzeninizin elinde başka bir cisim yoktu ise ve sizinle aynı yaşlarda ise hiçbişi olmamıştır zannımca, sevgilinize de bunları anlatıp, adamı kıllandırmayın bence.

ama zaten evleneceksiniz, gidip muayene olmakta fayda var. normal muayeneye gideceksiniz, ekstra bişi sölemenize gerek yok.

yok hayır asla cisim yada başka bişey yoktu...çocukça bana pipisini gösterirken oldu bütün bunlar.
İnşallah dediğiniz gibidir o yaşta çocukta sertleşme yada tam bi ilişkiye girme olmuyordur.inşallah..bu banada mantıklı geliyor.
Muayene olmayada gidicem yalnız ben bişey demesem bekar olduğumdan alttan muayene yapmadılar hiç..
bu isteğe bağlımı?

O yaşta ereksiyon gerceklesmez bildigim.kadariyla ve bence bisi olmamistir ve eminimki bukadarini hatirliyorsaniz kanamaniz olsa ikinizde cok korkardiniz ve aklinizda kalirdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yorum için teşekkür ederim.
Bazen bende çok yersiz bi korku yaşadığımı hissediyorum.öyle düşünüyorum...ve kendim yeniyorum bu durumu.başarılıda oluyorum çocuktun sen bunu bilerek yapmadın diyorum.
Ama aslı sıkıntım sizcede bu erkek arkadaşıma haksızlıkmı?
yani ben onu kandırmışmı oluyorum..

Alakası yok bence arkadaşınızla bu durumun. Çünkü daha ufakken olan birşey bilinç yok bilgi yok hiçbirşey yok. Haksızlık diye ne olabilirki? Ha yapılanlar yanlış evet o da anne baba bilgisizliği ardına düşmeme dikkat etmeme. 6 7 yaşında neyin sorumluluğu vardı üzerimizde. Tek sıkıntı işte unutmamak. Ama bunu büyütüpte daha büyük sıkıntılara girmeyin şeytan saptırmasın. Vücudunuz size emanet. Onunda hesabı sorulacak iyi yerlerde kullandın mı diye. Siz bu yaşadıklarınızdan ders alın evlenince çocuğunuz olunca bu tip davranışlardan koruyun. Bu psikolojiyi bu tecrübeyi kendi lehinize çevirin.

Son düzenleme:
O yaşta ereksiyon gerceklesmez bildigim.kadariyla ve bence bisi olmamistir ve eminimki bukadarini hatirliyorsaniz kanamaniz olsa ikinizde cok korkardiniz ve aklinizda kalirdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aynen dediğiniz gibi kanama olsa mutlaka aklımda kalırdıki hatırlamıyorum..
ilk adet olduğumda öyle korktuysam çocukken olanı mutlaka hatırlardım diyorum.öyle teselli ediyorum..

Illa o yaşta nasıl olur demeyin çocuklar evcilik oynarken bile bu tür şeyler yapıyorlar...doktora gidersen öğrenebilirsin ama birsey olduğunu sanmıyorum o yaşta erkek çocuğunun penisi sertleşmez.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Illa o yaşta nasıl olur demeyin çocuklar evcilik oynarken bile bu tür şeyler yapıyorlar...doktora gidersen öğrenebilirsin ama birsey olduğunu sanmıyorum o yaşta erkek çocuğunun penisi sertleşmez.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

6-7 yaşta nasıl öyle bişey yaşadın diye şaşıran arkadaşlara hiçbi sözüm yok.

yok hayır asla cisim yada başka bişey yoktu...çocukça bana pipisini gösterirken oldu bütün bunlar.
İnşallah dediğiniz gibidir o yaşta çocukta sertleşme yada tam bi ilişkiye girme olmuyordur.inşallah..bu banada mantıklı geliyor.
Muayene olmayada gidicem yalnız ben bişey demesem bekar olduğumdan alttan muayene yapmadılar hiç..
bu isteğe bağlımı?

bakire olduğunuzu fakat yine de bunu teyit etmek için geldiğinizi söyleyin doktora. alttan muayene derken alttan bakacak mecburen ama cinsel olarak aktif kadınlara yapıldığı gibi us'la falan bakılmaz alttan aletle. bakire olduğunuzu ve ne amaçla geldiğinizi içeri girer girmez söyleyin doktora olası bir yanlış anlaşılma yaşanmaması için.

Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.

Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.

Sen hiç millete bakma canım. Anlattığın şey çok doğal ve hiçbir tuhaflığı da yok. Özellikle 5-8 yaş arası kız çocukları da erkek çocukları da cinselliğe çok meraklı olurlar. Çünkü cinsiyet farklılığını yeni keşfetmiş olurlar. Bazen anne ve babaları arasında gördükleri en ufak şey, bazen tv'deki beş saniyelik bir görüntü ve hatta annenin geceliği gibi objeler bile bu merakı artırır ve senin yaşadığına benzer deneyimler yaşanmasına neden olur. Ve hatta yine çoğu kız çocuğu kendi aralarında birbirlerine dokunmak gibi deneylere girerler. Çoğu zaman evcilik oyunu adı altında kız kıza ya da kız erkek karı koca olunur, güya aynı yatakta uyunur ve bu sırada tensel dokunmalar olur. Tamamen çocuğun masum bir şekilde kendi cinsini ve cinselliğini keşfetmesidir. Bahsettiğin yaşta kuzeninin erkeklik organının senin kızlığını bozacak kadar uzun ve sert olması çok mümkün görünmüyor için rahat olsun. Ama tabii ki huzursuz olacaksan git muayeneni ol. Kendini suçlamaktan da vazgeç.

Back
X