- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yaşında erkek çocuk ve sizde 6 yaşında. bu iş nasıl olur. kafam almadı.![]()
evet tabii eminim...6-7 yaşlarımdı.en fazla 8 olabilir..
o kadar zaman geçtiki hayal gibi hatırlıyorum şuan..
Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.
Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.
6 yaşımdayken ne olduğumu ne yaptığımı dahi hatırlamıyorum ama bu yaşanılanlar demekki hep içinizde kalmış keşke unutmuş olsaydınız. Çünkü korktuğunuza değecek birşey yoktur ortada diğer hanımlarında dediği gibi kuzeninizden gelen o yolla olan birşey size zarar vermez ama başka türlü ne bileyim bir cisimdi neydi belki o zaman dertlenilebilir organa ve etrafına zarar verilmiş diye ama şu durumda sıkıntı yapmazına gerek yok bence rahat olun. Yani ulaşmaz bile oraya. İçinizdeki seste ne biçim bir sesmiş. duymayın onu. Bu kadar sıkıntı çekeceğinize istiyorsanız bence gereksiz ama doktora görünün bir kere çekin o sıkıntıyı bitsin. Bu psikolojiyi de atmak için bence ilgili yerlere başvurun.
Panik hapma canım, 6-7 yaşında erkek çocuğun penisi kızlık bozacak kadar gelişmemiştir. Mesle bekaret değil senin bu durumu içinde çok büyütmüş olman. Bir uzmandan yardım al.
Pek sevgili çok bilmiş yorumcu arkadaşlarım. 6-7 yaş cinsel kimliğin, kadın erkek kavramının oturduğu, karşı cinsin en çok merak edildiği yaştır. Hemen hemen her çocuk buna benzer bir şeyler yaşar. Çoğu bu kadar ileri gitmez sadece, bilmediği için. Muhtemelen siz de yaşadınız ve hatırlamıyorsunuz.
benim oğlum da o yaşta.O yaşta erkek çocukta sertleşme olmaz ki ,korkmayın kesinlikle.
canım kızlık zarında hiç bişi yoktur korkma..
senin yapacağın şey jinekolog değil,kesinlikle bir psikoloğa gitmek..
eminim faydasını görürsün..
o zaman korkmaya gerek yok sürtünem falan olmuştur diye düşünüyorum en fazla.
ya korkudan tedirginlikten mantıklı düşünemiyor olabilirsiniz ama hani 24 yaşındasınız ve 6-7 yaşında bir erkek çocuğu neyi sertleşip te neyi nereye sokacak Allah aşkına? böyle amiyane konuştum ama azıcık rahatlayıp, mantıklı düşünürseniz durumu anlarsınız. kuzeninizin elinde başka bir cisim yoktu ise ve sizinle aynı yaşlarda ise hiçbişi olmamıştır zannımca, sevgilinize de bunları anlatıp, adamı kıllandırmayın bence.
ama zaten evleneceksiniz, gidip muayene olmakta fayda var. normal muayeneye gideceksiniz, ekstra bişi sölemenize gerek yok.
yorum için teşekkür ederim.
Bazen bende çok yersiz bi korku yaşadığımı hissediyorum.öyle düşünüyorum...ve kendim yeniyorum bu durumu.başarılıda oluyorum çocuktun sen bunu bilerek yapmadın diyorum.
Ama aslı sıkıntım sizcede bu erkek arkadaşıma haksızlıkmı?
yani ben onu kandırmışmı oluyorum..
O yaşta ereksiyon gerceklesmez bildigim.kadariyla ve bence bisi olmamistir ve eminimki bukadarini hatirliyorsaniz kanamaniz olsa ikinizde cok korkardiniz ve aklinizda kalirdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Illa o yaşta nasıl olur demeyin çocuklar evcilik oynarken bile bu tür şeyler yapıyorlar...doktora gidersen öğrenebilirsin ama birsey olduğunu sanmıyorum o yaşta erkek çocuğunun penisi sertleşmez.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
yok hayır asla cisim yada başka bişey yoktu...çocukça bana pipisini gösterirken oldu bütün bunlar.
İnşallah dediğiniz gibidir o yaşta çocukta sertleşme yada tam bi ilişkiye girme olmuyordur.inşallah..bu banada mantıklı geliyor.
Muayene olmayada gidicem yalnız ben bişey demesem bekar olduğumdan alttan muayene yapmadılar hiç..
bu isteğe bağlımı?
Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.
Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.