Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

Ya gerçek olamazsınız ne zevk alıyorsunuz bu saatte milleti üzmekten, huzursuz etmekten?

Ergen misiniz? Sosyal deney mi bu?

Konu gerçek olsa soracağım kafanıza çok mu darbe yediniz? Bayağı yanmış yani.

Elini kaldırsa şiddettir ya. Böyle şiddetin azı çoğu olmaz, geçen hafta da açtın aynı benzer erkeğe vurur gibi vurdu dedin.

Buraları okuyan genç insanlar var. Ne kötü örneksiniz? Ne kişilik yoksunluğu bu? Dayak yemiş az yemiş yok şiddetli vurmuş.

Hayvana vursan hayvan geri dönmez be! Güvenmez bir kere.

Ne sevgisi bu? Dayak sevgisi sadistlerde var sado mazoşist ilişki, belki denersiniz de umarım bir daha yazmazsınız biz de toplum da kurtulur bu saçmalıklardan.

Konu gerçek olsaydı adam siz karşılık veriyorsunuz iyice dövemiyorum diye ayrılmak istiyordur diyecektim. Bence siz böyle durun iyice dövsün belki daha bağlanırsınız birbirinize

Evet bıraktırdı ama hiç paraya muhtaç etmedi çalışmama çok karşıydı
Peki neden başka şehre otele gittiniz?
Bari aynı şehirde gitseydiniz kolunuzdan tutmamış ama otelleri gezerek sizi bulabilirdi öylesi daha romantik olurdu.
O hakkını elinden almışsınız cık cık.
Hiç gitmeyi istemeyen birinin davranışı değil bu.
Çalışmanıza karşı biriyle evlenmenizi de kınıyorum ayrıca.

Asabi olduğu herkesçe bilinen bir eşin var ve siz şehir değiştirip otelde kaldınız öyle mi? Üstelik sırf zevkine, canı istedi diye her gün kadın katledilen ülkemizde? Bu ne cesaret böyle? Siz birinin yanına gitmediğinizden emin siniz dimi ? O çok asabi eşiniz de ima etmiş zira. Dayak olayına da hiç inanmadım nedense...
Siz.bilirsiniz.. kimseyi inandırmak değil maksadım yaşanan herşeyi en baştan tek kalemde anlatamam herhalde yorumlara göre cevap veriyorum işte

Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Insanlarla dalga geçince elinize ne geçiyor? Eğleniyor musunuz?

Erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorum
Esiniz de erkek oldugu icin konusmayip terk ediyorsunuz anladim simdi😊

esiniz sizi dovuyor ama cok sert dovmedigi icin sorun etmiyorsunuz, cok sert olmayan siddete bicakla savunma yapıyorsunuz.

sizi bir kac kere doven esinizi terk ederken gelip sizi durdurmasini istiyorsunuz gitmemeniz icin, ama esiniz size para veriyor😁
Cok guzel hikaye.

Oha çüş diyecem ben de sana sen yapmış olabilirsin ben marketteki kasiyer erkekse kolay gelsin bile demiyorum eşime ihanet etmek mi. Rabb'im canımı alsın o güne düşürmesin ne kadar çirkin bir sui zan bu böyle
marketteki kasiyere kolay gelsin demek insanlık gereğidir hangi kafanın ürünü bunlar iyi misiniz??

Kasiyere niye kolay gelsin demiyorsunuz, yabani misiniz😂her erkege o gözle mi bakiyor sunuz?sizin mesajiniz o yönde, ne yazdiginiza tekrar bakin, oyle anlasiliyor.
Canim kendi sehrinde o sebepten resepsiyonda hep erkekler var diye kalmamıs 😀 sehir sehir resepsiyonda kadin aramis bence gurur duydum 😄

Ya gerçek olamazsınız ne zevk alıyorsunuz bu saatte milleti üzmekten, huzursuz etmekten?

Elini kaldırsa şiddettir ya. Böyle şiddetin azı çoğu olmaz, geçen hafta da açtın aynı benzer erkeğe vurur gibi vurdu dedin.

Buraları okuyan genç insanlar var. Ne kötü örneksiniz? Ne kişilik yoksunluğu bu? Dayak yemiş az yemiş yok şiddetli vurmuş.

Ne sevgisi bu? Dayak sevgisi sadistlerde var sado mazoşist ilişki, belki denersiniz de umarım bir daha yazmazsınız biz de toplum da kurtulur bu saçmalıklardan.

Konu gerçek olsaydı adam siz karşılık veriyorsunuz iyice dövemiyorum diye ayrılmak istiyordur diyecektim. Bence siz böyle durun iyice dövsün belki daha bağlanırsınız birbirinize
Yanlışınız var ben ilk kez bu siteye girdim

Peki neden başka şehre otele gittiniz?
Bari aynı şehirde gitseydiniz kolunuzdan tutmamış ama otelleri gezerek sizi bulabilirdi öylesi daha romantik olurdu.
O hakkını elinden almışsınız cık cık.
Hiç gitmeyi istemeyen birinin davranışı değil bu.
Çalışmanıza karşı biriyle evlenmenizi de kınıyorum ayrıca.
Yaşadığım yer onbin nüfuslu küçük bir yer otel yok

Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Hayir gittin kal yani bikac gun,tipis tipis geri kendin niye geliyorsun ablacim🤦

Hayır ama onu seviyorum bir de doverken de ağzımı burnumu kıracak gibi değil kendini savunurken de böyle savunuyor. Ama şuan ki benim asıl pişmanlığım başka bir şehre gitmiş olmam ve bir gece yalnız kalmış olmam bana hiç yakışmayan bir şey yaptım çok pişmanım bunun için ne yapabilirim diye düşünüyorum
Hanımefendi ne demek ağzımı burnumu kıracak gibi dövmüyor? Sizi ringe mi davet etmesi lazım dayak yediğinizi anlamanız için? Böyle evlilik toparlanır mı hiç? Ben size böyle bir evliliğim olduğunu söylesem bana ne tavsiye verirdiniz?

Yaşadığım yer onbin nüfuslu küçük bir yer otel yok
Yok artık hiç de inanmam.
Geçen Anadoluda on bin nüfuslu yere gittim üç otel vardı apartmandan bozma.
Oluyor her türlü sanki ya.
Ama öyle küçük yerde gitmemek daha mantıklı iyi yapmışsınız🧿
Bir kere atanmışsınız yine atanırsınız boşverin.
Zaten siz atanana kadar en az bir sene geçer eşinizle aynı evde kalırken yumuşar o ya onu da dert etmeyin.
Dert yok tasa yok siz böyle devam bence

Hoş geldin ergen pardon Belgin! Allah seni ne etmesin. Millet üzüntüden öldü

Konu gerçek olsaydı adam siz karşılık veriyorsunuz iyice dövemiyorum diye ayrılmak istiyordur diyecektim. Bence siz böyle durun iyice dövsün belki daha bağlanırsınız birbiri

Yok artık hiç de inanmam.
Geçen Anadoluda on bin nüfuslu yere gittim üç otel vardı apartmandan bozma.
Oluyor her türlü sanki ya.
Ama öyle küçük yerde gitmemek daha mantıklı iyi yapmışsınız🧿
Bir kere atanmışsınız yine atanırsınız boşverin.
Zaten siz atanana kadar en az bir sene geçer eşinizle aynı evde kalırken yumuşar o ya onu da dert etmeyin.
Dert yok tasa yok siz böyle devam bence
Doğrudur burda yok ama internetten benim için araştırın bulursanız bana da haber verin

Ya varya ben senin bütün yorumlarına denk geliyorum resmen hastayım yorumlarına 😍 her yazdığına oh ne güzel yazmış diyorum her seferinde.

Back
X