- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
Genelde bunu eşinin büyük borçları olmayan ve kendisine harcamaasina izin vermeyen kadınlar bu durumdan muzdarip yoksa ev borcu araba borcu fazlaysa borcu herkes ortaklaşa oder. Ayrıca öyle tipler var ki sırf araba sevdasından devamlı araba değiştiren kadının çalıştığı paraya devamlı el koyan ve kıyafet falan almasına karışan bı tanıdığım var.. ama sizin eşinizin davranışları güzel borcumuz var diye kisitlamamasi guzelBurda bir kac gundur denk gelen konulara bakınca Kendımı ve esımı sorduladim ben mi yanlıs yapıyorum bizde mi hata var diye. Konu su kadınların maasını ne yaptıkları. Yazanlar olmus esim benden para istiyor su kadar veriyorum vermek zorunda degilim VS diye. Simdi ben kendi ev durumumuzu anlatınca yorumlamanızı ıstıyorum. Oncelıkle bizim esimle maas ayrımımız yok ikimiz de aynı meslekteyız maasımız arasındaki fark 2 bıne yakın esim daha fazla alıyor ailelere olan Bı katkımız yok ne kazanırsak eve ve borclarımıza gidiyor bazıları demıs ki erkek n gorevı kadın neden para versin tamam o durumda acaba kadınlar parayı ne yapıyor merak ediyorum ev ve araba aldık 2 ayrı kredımız var cocugumuzun bakıcısı var yani giden para toplam ne kadarsa senden benden harcandı olarak degil toplu bir sekılde odenıyor ben ıstedıgım her seyı alırım kısmam kendimden cocugum dan ev isleri de ortak islerim ız arasında yanı tek sorumlu ben degılım cocuk bakımı da aynı gece kızım tuvalete kalksa babası yanında gider sırtı terlese o degıstırrı genelde bebekken de oyleydı bez degıstırme genelde o yapardı tabi o yaparken ben yan gelip yatmadım kime ne dustuyse o onu yapar aslında. Konuya donecek olursam calisan kadınlar eslerınuze para vermiyorsanız nasıl harcama yapıyorsunuz merak ediyorum
Olması gereken aile ve evlilik budur senin paran benim param girerse zaten nerde kaldı evlilik bize birer misyonda yüklüyor somluluklar eş olabilmek iyi insani ilişkiler kurabilmek ve saygı bunlar varsa zemin zaten sağlam kendinizi hiç sorgulamayın olması gerekeni zaten yapıyorsunuz ve yaşıyorsunuz mutluluğunuz daim olsun buraya birde maşşallah bırakmak istedimBurda bir kac gundur denk gelen konulara bakınca Kendımı ve esımı sorduladim ben mi yanlıs yapıyorum bizde mi hata var diye. Konu su kadınların maasını ne yaptıkları. Yazanlar olmus esim benden para istiyor su kadar veriyorum vermek zorunda degilim VS diye. Simdi ben kendi ev durumumuzu anlatınca yorumlamanızı ıstıyorum. Oncelıkle bizim esimle maas ayrımımız yok ikimiz de aynı meslekteyız maasımız arasındaki fark 2 bıne yakın esim daha fazla alıyor ailelere olan Bı katkımız yok ne kazanırsak eve ve borclarımıza gidiyor bazıları demıs ki erkek n gorevı kadın neden para versin tamam o durumda acaba kadınlar parayı ne yapıyor merak ediyorum ev ve araba aldık 2 ayrı kredımız var cocugumuzun bakıcısı var yani giden para toplam ne kadarsa senden benden harcandı olarak degil toplu bir sekılde odenıyor ben ıstedıgım her seyı alırım kısmam kendimden cocugum dan ev isleri de ortak islerim ız arasında yanı tek sorumlu ben degılım cocuk bakımı da aynı gece kızım tuvalete kalksa babası yanında gider sırtı terlese o degıstırrı genelde bebekken de oyleydı bez degıstırme genelde o yapardı tabi o yaparken ben yan gelip yatmadım kime ne dustuyse o onu yapar aslında. Konuya donecek olursam calisan kadınlar eslerınuze para vermiyorsanız nasıl harcama yapıyorsunuz merak ediyorum
Ben tam tersini düşünüyorum. Arada kalan kadınlar bu çileyi çekiyor. Eskiden erkekler hiç iş yapmazdı, artık çoğu iş yapıyor. Yapmazsa kapı orada diye gösteriyor elinde mesleği olan kadın. Paşa paşa yola gelecekler. Ben bir sonraki jenerasyondan çok umutluyum.Madem siz de evi geçindireceksiniz seninle niye evlendiniz o zaman.
Mantığa bak.
Sizin anlattığınız olay kadına zulümdür.
Çoğu kadın da bu şekilde yaşıyor. Kadının çalışması ekonomik özgürlük sağlamadı aksine erkeklere yaradı.
Ben çalışmıyorum ama yeri gelince restimi de çekiyorum.Ben tam tersini düşünüyorum. Arada kalan kadınlar bu çileyi çekiyor. Eskiden erkekler hiç iş yapmazdı, artık çoğu iş yapıyor. Yapmazsa kapı orada diye gösteriyor elinde mesleği olan kadın. Paşa paşa yola gelecekler. Ben bir sonraki jenerasyondan çok umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?