- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Diyorum ya çalışsa da eline çok para kalmıyor kimsenin . Yeri gelir ben eşime veririm yeri gelir o beni idare eder . Ev bu şekilde geçiniyor . Masraflar bölüşülüyo fatura kira kredi mutfak masrafı ve sayamadığım daha bir çok masraf ...Çalışınca da kreş parası kıyafet parası derken yine bir şey kalmıyor. İnan ki ben çalışmıyorum şu an daha rahat ettim. Çalışırken daha zor yetiyordu. Birde işi bırakınca eşim ailesinden haklarını daha çok almaya başladı sanırım biraz da ondan.
Ooff of gerçekten bazen çok zor oluyor yetiştirmek. Çalışınca dışarda da yemek yeniyor sıklıkla ayrıca temizlik yetişmiyor vs. Hepsi artı ücret. Çocuk okula gidince özel ders alması gerekir ben çalışsam mesela. Evde olduğumda ben hallederim. Yani ilkokulu ona Harika bitittirebilirim. Çalışırsam bu çok zor. Artı yine bir masraf. Sadece okula gidip gelmesi yeterli olmaz çünkü. Tekrar işe başlamak da istiyorum çok sıkıldım evde .Diyorum ya çalışsa da eline çok para kalmıyor kimsenin . Yeri gelir ben eşime veririm yeri gelir o beni idare eder . Ev bu şekilde geçiniyor . Masraflar bölüşülüyo fatura kira kredi mutfak masrafı ve sayamadığım daha bir çok masraf ...
Teşekkür ederimmerhaba , hayır kanamam olmadı sadece agrım sancım halsızlıgım vardı okadar
Madem siz de evi geçindireceksiniz seninle niye evlendiniz o zamanBacım olay bu zaten. Bak benim basımdan Bi evlilik gecti. Çıcugum yok. 2 bucuk sene boyunca ctesi günü temizlik yaparım, eş kişisi o gün arkadaslarıyla dısarı cıkar, eve akşam yemek saati gelir. İşten geliriz aynı saatlerde o oturma odasına uyumaya gider ben mutfaga, yemeği yapar uyandırırım sofraya yüzünü yıkayıp oturur, yemek bitince de tabagı alır tezgaha koyup gider. Bulaşık bende, camasır bende, temizlik bende, bide üstüne alır karsıma yardım et diye konusurum, ben yemeğimi kendim yapacaksa camasırımı kendim yıkayacaksam seni neden aldım der. Ben bu kadar işin üstüne kıçımı aksam 9da anca koltuga koyarım hadi kalk ablama gidelim yada caya cagıralım der veee bir de ayın 15inde bütün paramı eve verip kadının parası erkeğin pa3adı birdir der. Ve ben artık kendimi eşşek GB hissediyordum. Madem evde bu işler kadınınsa evi gecindşrmek tr senin görevin ozaman ben vermiyorum maaşımı derdim al sana kavfa kıyamet. Yoksa tabiiki eşlerin parası ortaktır ama madem gelirler ortaksa o evdeki işler de ortaktır. Kadının benim param muhabbeti yapması işte tam da burdan cıkıyot
Çalışsak bi dert çalışmasak bi dert ...Ooff of gerçekten bazen çok zor oluyor yetiştirmek. Çalışınca dışarda da yemek yeniyor sıklıkla ayrıca temizlik yetişmiyor vs. Hepsi artı ücret. Çocuk okula gidince özel ders alması gerekir ben çalışsam mesela. Evde olduğumda ben hallederim. Yani ilkokulu ona Harika bitittirebilirim. Çalışırsam bu çok zor. Artı yine bir masraf. Sadece okula gidip gelmesi yeterli olmaz çünkü. Tekrar işe başlamak da istiyorum çok sıkıldım evde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?