Biliyorum sıkıldınız benim konularımdan ama burdan başka anlatacak dertlesecek kimsem yok anlatsam dinlermisiniz bana destek olurmusunuz.. Daha önce bahsettiğim hayatın da biri varken onu benimle aldatmış olan erkek arkadşım.. Diğer kızla konuştum arkamdan kendisini ona affettirmek için iftira atmış benim onun peşini bırakmadığımı başına bela olduğumu onunla ben birlikte olmak istediğimi ben hasta olduğum için bana acıyıp bırakamadığını söylemiş.. on ay boyunca bana kopek gibi asik olduğunu söyleyen adam da ben seni hiç sevmedim sadece hayatında ki kadın için onu sevdiğini benim bi hata olduğumu neden sevdiğini söyledim neden oynadın benimle dedin sen istedin bende yaptım dedi.. başıma bela olma cik hayatımdan dedi bunca yaşadığımiz şeyden sonra .. Ve şuan diğer kadına arkamdan bu lafları soyleyip onu affetmesi için yalvarıyomuş ..sanırım onu tercih etmesi de çok canımı acıtıyo beni sadece kullanmak için hayatına aldı ama onu gerçekten seviyo benim onun hiç bir günahı yok diyo benim günahım neydi peki sevmekten başka..cok canım yaniyo çok.. Ve 31 yaşındayım her anlamda o benim ilkimdi ilk defa öpen oydu beni ilk defa yakinlastığım insan oydu bunu bildiği halde bunu yaptı bana
Son düzenleyen: Moderatör: