Burdan başka dertleşecek yerim yok..

Bi harekete geç yani aklın başına hiç mi gelmedi bu sene sınava girdin mi
Onlar bitsin birine dahakayit olurum o süreçte de bazen merkezi atama oluyor hastanelere vs güvenlikçi vs onlardan şansımı da denerim ama evlilik olursa ileride bunlar yatar insanlar nasıl yürütuyor bilmiyorum ki ben bu zamana kadar kendime ettim sürekli laf yemektense insan olsam calisirdim o kadar para sıkıntısı çektim insan az utanır her şeyi geçtim evlilik diyorum sanki param var çeyizi var başımda biri var da

Onlar bitsin birine dahakayit olurum o süreçte de bazen merkezi atama oluyor hastanelere vs güvenlikçi vs onlardan şansımı da denerim ama evlilik olursa ileride bunlar yatar insanlar nasıl yürütuyor bilmiyorum ki ben bu zamana kadar kendime ettim sürekli laf yemektense insan olsam calisirdim o kadar para sıkıntısı çektim insan az utanır her şeyi geçtim evlilik diyorum sanki param var çeyizi var başımda biri var da
O zaman sınırı çek sevgilinle tanıştırma. Açıktan zatturu zatturi bölüm okumakla olmuyor otur kpss çalış polis alımı çalış önceliğin bu olsun git bi işe gir eylül ekim çık kenarda paran olur kütüphaneye dershaneye git

İnatlaşma oldu o beni baskıladikca ben okuldan uzakkastim emek vermedim bana hiçbir zaman guvenmedi bana hiçbir zaman güçlü olabileceğimi gostermedi hep pısırık yetiştirdi oraya gitme buraya gitme şunu yapma bunu etme diye geçirdi hayatımı ya biraz salsaydi biraz kendi halime bıraksaydı çok şey istemedim çok mu şey istedim? Ya onu yapma şunu yapma bunu yapma arkadaşın düğününde taktığım paraya bile takılıyor 400 düğünde tadacaktır takamadim 200 nisanda vermiştim toplasan 600 ne ki benim en yakın arkadaşım ileride gelmez diyor ya gelmesin ben onun bana yaptıklarını da biliyorum bana bonkör davranmasını da sanki kaç kere düğüne gittim ki kaç kere para taktım ki onu yapma bunu etme şunu etme
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Tr de kaç anne çocuğunu rahat bırakıyor ki sanki sen sadece sana özel bir durum sanıyorsun bunu ? Aklı olan kendi özgürlüğünü istiyorsa çalışıp çabalayıp alıyor onu .ayakları üstünde duruyor. Sen bunu yapmayıp suçu da annene atıyorsun. Sonuçta hayat senin hayatın ve önünde uzun yıllar var . Zıtlaşacağına madem okul konusunda destek veriyor değerlendirseydin fırsatı.. Bu arada kaç yaşındayım mesleğim var çalışıyorum evliyim kuzenimin düğününde takacağım takıya laf ediyor annem . Bence saçma sapan şeylere takılıp her şeyi dramatize edeceğine gerçekleri gör .

Hayır 25yasindayim tek koşul okumak mı sadece o kısma neden odaklandınız bana yaptığı baskı kontrolculuk bunlar psikolojik şiddet değil mi bana bakması her zaman evet diyeceğim anlamına mi geliyor o sebepten baktıkysaa neden baktı
Eğer kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan evlenirseniz o zaman da kocanız bakacak size. Yarın öbür gün kocanızla mutlu olmazsanız yine annenize döneceksiniz. Mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlenin derim.

O zaman sınırı çek sevgilinle tanıştırma. Açıktan zatturu zatturi bölüm okumakla olmuyor otur kpss çalış polis alımı çalış önceliğin bu olsun git bi işe gir eylül ekim çık kenarda paran olur kütüphaneye dershaneye git
Polislik bemi almaz kaşımda çocukluktan kalma iz var kamburum anksiyeye ve depresyon ilacı kullandım 3 sene panik atak ilacı

Hayal dünyasında yaşıyorsun. Tr de kaç anne çocuğunu rahat bırakıyor ki sanki sen sadece sana özel bir durum sanıyorsun bunu ? Aklı olan kendi özgürlüğünü istiyorsa çalışıp çabalayıp alıyor onu .ayakları üstünde duruyor. Sen bunu yapmayıp suçu da annene atıyorsun. Sonuçta hayat senin hayatın ve önünde uzun yıllar var . Zıtlaşacağına madem okul konusunda destek veriyor değerlendirseydin fırsatı.. Bu arada kaç yaşındayım mesleğim var çalışıyorum evliyim kuzenimin düğününde takacağım takıya laf ediyor annem . Bence saçma sapan şeylere takılıp her şeyi dramatize edeceğine gerçekleri gör .
Orası öyle kimi çalışıyor kimi okuyor ailesinind3n laf yemiyor ki zaten elin para görüyorsa kimse laf edemiyor aynı şey yine bizim evden başkalarının başına da geldi 3 kız kardeş onlar çalışıyordu para kazanıyordu o yüzden bizimkiler ufak bir laf dahi söylemiyorlardi eve destek oluyorlar diye birisi kaçarak evlendi affettiler 3 kız kardeş evlendi evden çıktı birinin eş adayına bana yaptıkları gibi muamele yapmadılar ya da arkadaşları geliyordu eve kalıyorlardi hiç asla beğenmedim etmedim dediklerini duymadım gayet hoş karsiliyorlardi onlar sanki dört dörtlük insanlar miydi yooo ama onlar çalıştıkları için ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkmıyordu onlara karşı eve geç geliyorlardi ses çıkmıyordu arkadaşlarinda kalıyorlardi çünkü elleri para görüyordu tek farkımız oydu o yüzden herkes aynı şeyi görmüyor onlara yapılan muameleyle bana yapılan muamele bir değil onların hiçbir seylerine karismazlardidunyanin eşyasını almışlardır gençken şimdi ben aldığım bir parçanın hesabını veriyorum

Eğer kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan evlenirseniz o zaman da kocanız bakacak size. Yarın öbür gün kocanızla mutlu olmazsanız yine annenize döneceksiniz. Mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlenin derim.
Allah korusun ama elimden geldikçe arastiricam memurluğu temizlikçi bile olsa memurluktan şansımı deniycem inşallah

Back
X