• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdim evet 2 çıktı ben normal muayene için önceden almıştım adet olursam hormon testi vs bakılsın diye ama adet de olmadım genel muayene tahlil vs
Anladııım. İnşallah artmıştır ve gebelik oluşmuştur, hayırlısı olsun🤲 bende de gebelik olmazsa adet zamanı dr gidicem hormon testi için

Canım belli oluyir cizgin önemli olan gzuel ilerlemesi bak bize çıktı ama bakalım hastaneye gideceğim bende ne der dr bakım bı hayırlı olan neyse o yüzden olsun canım hakkımızda senin içinde hepimiz içinde insAllah bebisin seninledir❤️❤️❤️
Sennn ne zmndı adetin canm inşallah güzle haberler alırsın 🤲🏻

Sizden daha cok gidiyorumdur emin olun daha fazla mesgul etmeyin lütfen takip etmeye bilirsiniz yorum yapmaya bilirsiniz uzatmanızın da lüzümü yok
Yoruo
Üzgün bir kadına böyle davranmak da ne bilim..
Ya saçma sapan konuşup durmayın neye göre üzgün hepimiz istiyoruz bebek üzgün kadının konuşma tarzına bak bı

Yok dimi kızlar

Eklentiler

• 5040975C-0713-4037-A446-C4788F8E1424.webp
    5040975C-0713-4037-A446-C4788F8E1424.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Üzgün bir kadına böyle davranmak da ne bilim..
Canım konuyu baştan takip etmiyosun sanırım. Kimyasal falan geçirmiyo tamamen kafasından uydurmasyon inandığı şeyi buraya kimyasal geçiriyorum diyip yorumluyo. Ne doktora gitti ne hastaneye adım atıp sorguladı. Sence ne kadar mantıklı? Yoksa bizene kimyasalsa da geçmiş olsun üzülme der geçeriz bi de onu düşündüğümüz için bak baska bişey olablirde doktora git diyoruz yok ben biliyorım diyo siz ne bilceksiniz kesin sesinizi diyo sanki biz kendimiz için bişey istedik bizene? İster kimyasal ister normal ne geçiriyosa kendine bize bişey yok. Sadcee cahilce davranışlar o kadar , bizi salak yerine koymasınlar derdim o..

Günaydın. Ben dayanamadım. Labliuq test

Eklentiler

• 158C7AB0-5875-42B3-8531-9F1A3C313B2D.webp
    158C7AB0-5875-42B3-8531-9F1A3C313B2D.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar sakin olun ya nedir bu stres biraz alttan almayı bilsek ne güzel olur. Gerilmiş demek ki kadın üstüne gitmeyin

Ayy çok sevindim yaa. Benimde çakması yakındır o halde. :) ne zaman yumurtlama ve çatlama oldu
İnşallah vardır saglıklıdır geçen ay gibi kimyasal olmaz inşallah canım ben çok sevinemiyom o yüzden 🤲🏻
20. Gün pikti 21de çatladı 26sında yine pikti

Eklentiler

• 8E597838-C6A5-42D2-A2AC-5D1FADDA4AC8.webp
    8E597838-C6A5-42D2-A2AC-5D1FADDA4AC8.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 47
Back
X