Letu

Merhaba merak ettim gebelik oldu mu? Banada doktorum letu verdi ama akşamları iki tane icmemi söyledi bugün başladım

Merhaba banada dün verdi doktor bugün 5. Gün başladım günde 2 tane içeceğim sabah akşam sizinde öyle miydi?
Merhaba evet ama bana akşamları iki tane iç demişti reglimin 3.gunu başladım beş gün içtim şuan Yumurtlama donemindeyim ovulasyon takibide yapıyorum

İnşallah sizinde hepimizin 😓♥️ yeniden doktora gittikten sonra banada bilgi verebilir misin? Bana günaşırı ilerlememi söyledi doktor iki yumurtadan birinden umutluyum dedi 12-14mm demişti
24 temmuzda çağırdı beni iğne falan demedi ama bazı arkadaşlar iğne vurundum yazmış sizi de çağırdı mı doktor yumurtlama gününüzde

24 temmuzda çağırdı beni iğne falan demedi ama bazı arkadaşlar iğne vurundum yazmış sizi de çağırdı mı doktor yumurtlama gününüzde
Yeniden çağırmış ya o zaman dicek.. ben yumurtlama döneminde gitmedim beni erken çağırdı reglimin 3.gunu başladım ilaca. 8.günü çağırdı ve iki tane yumurtan var diyerek boyutlarını söyledi iğne yapacak olsam birden fazla küçük küçük yumurtaların da var o yüzden iğne yapmicam gibi konuştu günaşırı ilişki ile regl olana kadar devam et dedi .

Back
X