- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa var işte ne güzel. Bak korkma sen rahat olAcile gittim kan baktı başka bsy çıkmadı bu da sonucum kızlar![]()
Çok şükür canım sevindim adınaAcile gittim kan baktı başka bsy çıkmadı bu da sonucum kızlar![]()
Daha iyiyim canım sağol vermedi bi kan baktı gönderdi bi özel yaniSuan nasılsın vermedi mi ilaç falann
Vermedim hiç bugün verdim güzel galiba düşük değil diye düşünüyorum ama yine de sonra belli olurDaha önce kan verdin mi? 96 çıkmış güzel güzel artsın inşallah
Baksa da göremez ki 3000 üstü kese gözüküyo canım adet günün gececek baya beta yükselecek anca 1.500 de vajinal ultrason da gozukur keseDaha iyiyim canım sağol vermedi bi kan baktı gönderdi bi özel yani
Nasıl verm canım çok uzak daha yeni geldim eşimde gecede olcak vermcim bidaha salı direk doktora gitçem96 cıkmıs degerin korkma katlanarak artsın insallah yarın degıl öbür gün yine ver aynı yerde aynı saatlerde yaklaşık olarak 192 cıkması lazım35kvk
Hiç kalmadı elimde ya keske kalsaydı yapardım belli olurdu demiBugündü adet günün demi bide benim ovulasyon yapsana bi degerin yüksek koyu mu cıkcak ovulasyon testi![]()
35kvk
Sağol kuzumÇok şükür canım sevindim adına![]()
Yoğun değil ama sıvı seklde şeffaf canım35kvk bi şey sorucam akıntın ne durumda ?
Keske bi tane bari kalaydı olurduHiç kalmadı elimde ya keske kalsaydı yapardım belli olurdu demi![]()
Yarın mı yoksa haftaya salı mıNasıl verm canım çok uzak daha yeni geldim eşimde gecede olcak vermcim bidaha salı direk doktora gitçem
Haftaya canımYarın mı yoksa haftaya salı mı
İnşallah canım çoksa o kdr görünür de1536 salıya betan vajinalden bakarsa haftaya salı vajinalde kese gozukur35kvk
Allah sizede nasip etsin inşallah arkadaşlar en Kısa zamanda hayırlısıylaBu en dusuk belki daha cok artabilir Allah sag Salim kucagına almayı nasip etsin ınsallah darısı bütün bekleyenlere içinde de banadiyim
35kvk