• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana dua et canım acılısı yaptık bu gece 😅 bundan sonra artık yaparız bugun dikkat etmedim gercı daha yeni bitti cunku de insallah benim de arasız olur
Aralıksız olmasada olcagı varsa olur ya Allah izin verrse kuzum ayaklrnı kaldırynmu ilişkiden sonra ben bu iki kez kaldıgımda hep beş dk fazla kaldırmıyodum önceki aylar sogukta yarım saat tutuyodum valla donuyodum

Tmm canım sağol ben çok öksürüyorum bsy de içemiyom devamlı limonlu su günde iki bardak zararı olmaz herhalde demi işe de gitmedim öksürmekten çiğerlrm çıkck

Aralıksız olmasada olcagı varsa olur ya Allah izin verrse kuzum ayaklrnı kaldırynmu ilişkiden sonra ben bu iki kez kaldıgımda hep beş dk fazla kaldırmıyodum önceki aylar sogukta yarım saat tutuyodum valla donuyodum
İnsallah bakalım bu ay yumurtam güzel olur ınsallah ben diz dirsek pozisyonun da yapıyorum oyle bekliyorum yarım saat artık dizlerim uyusuyo sonra uzanıp dönüyorum uyuyorum gece yapınca sımdı hep gece olacak cunku adam calısıyo gecen ay hep öğlen yaptık ben testleri 11 gibi yapıyodum sımdı gorunce geceden devam 😅

Bu arada limonlu sudan bısey olmaz ilaç icme bitki cayi içme ıhlamur bi bardak bısey demıyo doktor onun harici bısey olmaz 35kvk 35kvk

Aralık grubunda biri gecen ay kimyasal gebelik geçirmis sımdı yine hamile 6 gün gecikmiş kimyasal arkası oluyo hemen rahim alışınca sanırım 35kvk 35kvk insallah aynı akıbet yakın zaman da basıma gelir 😂

Aralık grubunda biri gecen ay kimyasal gebelik geçirmis sımdı yine hamile 6 gün gecikmiş kimyasal arkası oluyo hemen rahim alışınca sanırım 35kvk 35kvk insallah aynı akıbet yakın zaman da basıma gelir 😂
Amin canım inşallah sağlıkocagına rapor almaya gittim işe gidemedim bi daha kan aldılar gebelik için burda salı günü kan günüymüş bakalım 🙏

Back
X