- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.601
Ne bilim 6 gün oglumu 9 günü yumurtlamstım ama 26 yasındaydımkız nıye erken olsun :) sabıt bır yumurtlama gunu olmuyor kı demekkı gelısımı guzel yumurtacıkların

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim 6 gün oglumu 9 günü yumurtlamstım ama 26 yasındaydımkız nıye erken olsun :) sabıt bır yumurtlama gunu olmuyor kı demekkı gelısımı guzel yumurtacıkların
sorun oldugunu sanmıyorum canım telas yapma herzaman degısır yumurtlama gunlerı, takıp et kacırma yumurtlamayıNe bilim 6 gün oglumu 9 günü yumurtlamstım ama 26 yasındaydım![]()
Aynen sitrip anlamıyorum ben pek yada labaquik bildiğim için ne bilimBende bidahakine kaset alıcam bana bu, zor geliyor
Düzensizse oyle mantıklı olan benim standart olunca testlerde bosa gıtmesin dedimBu arada bende yumurtlama gününü tahmin bile edemediğim için adetin son gün yaptım direkt ertesi gün de başlamış oldum
Sımdı cidden oylesine yaptım ama sasırdım daha 6 gün için cızgının belirmesine genel de 11 den sonra olur 12 13 pik olur gecen ay 15 koyuydu o ara oluyo degısır tabi yumurtlama bılıyorum canım adet sonrası hemen sasırdım yani ne bilimsorun oldugunu sanmıyorum canım telas yapma herzaman degısır yumurtlama gunlerı, takıp et kacırma yumurtlamayı
haklısın canım ınsan 11 olur dıye dusundugu ıcın cıkınca cızgı sasırmıssındır :) bnde bugun aksam yıne yapcam bakalım sılıklesıtyse artık ya yumurtladım ve gectı yada buyumedıler bu ay . bılemedımAynen sitrip anlamıyorum ben pek yada labaquik bildiğim için ne bilim
Düzensizse oyle mantıklı olan benim standart olunca testlerde bosa gıtmesin dedim
Sımdı cidden oylesine yaptım ama sasırdım daha 6 gün için cızgının belirmesine genel de 11 den sonra olur 12 13 pik olur gecen ay 15 koyuydu o ara oluyo degısır tabi yumurtlama bılıyorum canım adet sonrası hemen sasırdım yani ne bilim
İnsallah gorursun koyuyu canımhaklısın canım ınsan 11 olur dıye dusundugu ıcın cıkınca cızgı sasırmıssındır :) bnde bugun aksam yıne yapcam bakalım sılıklesıtyse artık ya yumurtladım ve gectı yada buyumedıler bu ay . bılemedım
ınsallahh canım ama sanmıyorum dun baya siliktiİnsallah gorursun koyuyu canım
Canim ya bugun adetin 21. Günü progestrron hormonuna bakildi.sonuc simdi cikti. 5.38 nasıl senceBelki yansıyacak kadar buyumedi yumurtan
İnsallah koyu olur sen ilişki yasıyosan kacırmıs olmuyosun zaten ben de oyle yapıyorum illa koyu olsun yapalım dıye bekleme zatenınsallahh canım ama sanmıyorum dun baya silikti
Yumurtlama olmus ama kaliteli degıl sen emin misin yumurtlama gününden ne zaman oldu yumurtlamanCanim ya bugun adetin 21. Günü progestrron hormonuna bakildi.sonuc simdi cikti. 5.38 nasıl sence
aynen canım adet bıttı basladık hemen bır gun arayla devam edıyoruz hıc ara vermedık, koyulasmasını beklemedım.İnsallah koyu olur sen ilişki yasıyosan kacırmıs olmuyosun zaten ben de oyle yapıyorum illa koyu olsun yapalım dıye bekleme zaten
O zaman sıkıntı yok bu işler belli olmuyoraynen canım adet bıttı basladık hemen bır gun arayla devam edıyoruz hıc ara vermedık, koyulasmasını beklemedım.
ınsallah bu ay gelır bebıslerımız ya
aynen canım yaa, nasıp gercekten ınsallah olur bu ay. dun zaten tepeye dıktık ayakları cok komıktı ılerı dogru gıtsınler dıye :)O zaman sıkıntı yok bu işler belli olmuyorinsallah olur
Ben bilmiyorim ne zmn yumurtladigimi.21.gun gel dediler gittim.progestron ve smear testi yapti.Yumurtlama olmus ama kaliteli degıl sen emin misin yumurtlama gününden ne zaman oldu yumurtlaman
Yumurtlama gununden eminsen yumrtlama gunu üstüne 7 gün ekle 7 veya 8 günü progesteron hormonu baktırman lazım doktorlar düz hesap 21 gün diyo 28 gün döngüsu olanlar için hep 21 gün bakılır dıyolar ama herkez aynı zaman yumurtlama gormuyo açıklayabıldım mi bilemedimCanim ya bugun adetin 21. Günü progestrron hormonuna bakildi.sonuc simdi cikti. 5.38 nasıl sence
Anladım canım benim belki yeni yükselmeye başladı ben yumurtalamadan 2 günü gıttıgımde 4 cıkmıstı 7 günü gittiğimde 9.7 çıkmıstı farka bakBen bilmiyorim ne zmn yumurtladigimi.21.gun gel dediler gittim.progestron ve smear testi yapti.
Test bu ay alirim canim.havucta cok yemistim halbukiYumurtlama gununden eminsen yumrtlama gunu üstüne 7 gün ekle 7 veya 8 günü progesteron hormonu baktırman lazım doktorlar düz hesap 21 gün diyo 28 gün döngüsu olanlar için hep 21 gün bakılır dıyolar ama herkez aynı zaman yumurtlama gormuyo açıklayabıldım mi bilemedim
Ovulasyon testi mutlaka dene gozun göre göre ben dogruluklarına inanıyorum beni hiç yanıltmadılarTest bu ay alirim canim.havucta cok yemistim halbuki![]()
Senindemi 10 ti ocakti adetin. keske konussada soylese yumurtanız hazir diye .Anladım canım benim belki yeni yükselmeye başladı ben yumurtalamadan 2 günü gıttıgımde 4 cıkmıstı 7 günü gittiğimde 9.7 çıkmıstı farka bak
Yok canım 2 adet dönemi önce baktırmıstım kızlar bana da tam pik degıl demislerdi teste emin olmak için gittim yumurtlama gununu bilince yani yumurtlamısım ve catlamış ama olmadı o ay sonra bi daha hiç gırmedim progesteron islerine bu donem zaten biliyonuz kimyasal oldu insallah bu ay saglıklısını yakalarız rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlerin hormonların normalse incir kaynat iç adet dönemi nde basla yumurtan güzel olur ama prolaktın hormonun normalse yoksa önermiyolarSenindemi 10 ti ocakti adetin. keske konussada soylese yumurtanız hazir diye .![]()