• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bidahakine kaset alıcam bana bu, zor geliyor
Aynen sitrip anlamıyorum ben pek yada labaquik bildiğim için ne bilim
Bu arada bende yumurtlama gününü tahmin bile edemediğim için adetin son gün yaptım direkt ertesi gün de başlamış oldum
Düzensizse oyle mantıklı olan benim standart olunca testlerde bosa gıtmesin dedim
sorun oldugunu sanmıyorum canım telas yapma herzaman degısır yumurtlama gunlerı, takıp et kacırma yumurtlamayı
Sımdı cidden oylesine yaptım ama sasırdım daha 6 gün için cızgının belirmesine genel de 11 den sonra olur 12 13 pik olur gecen ay 15 koyuydu o ara oluyo degısır tabi yumurtlama bılıyorum canım adet sonrası hemen sasırdım yani ne bilim

Aynen sitrip anlamıyorum ben pek yada labaquik bildiğim için ne bilim

Düzensizse oyle mantıklı olan benim standart olunca testlerde bosa gıtmesin dedim

Sımdı cidden oylesine yaptım ama sasırdım daha 6 gün için cızgının belirmesine genel de 11 den sonra olur 12 13 pik olur gecen ay 15 koyuydu o ara oluyo degısır tabi yumurtlama bılıyorum canım adet sonrası hemen sasırdım yani ne bilim
haklısın canım ınsan 11 olur dıye dusundugu ıcın cıkınca cızgı sasırmıssındır :) bnde bugun aksam yıne yapcam bakalım sılıklesıtyse artık ya yumurtladım ve gectı yada buyumedıler bu ay . bılemedım

haklısın canım ınsan 11 olur dıye dusundugu ıcın cıkınca cızgı sasırmıssındır :) bnde bugun aksam yıne yapcam bakalım sılıklesıtyse artık ya yumurtladım ve gectı yada buyumedıler bu ay . bılemedım
İnsallah gorursun koyuyu canım

İnsallah koyu olur sen ilişki yasıyosan kacırmıs olmuyosun zaten ben de oyle yapıyorum illa koyu olsun yapalım dıye bekleme zaten
aynen canım adet bıttı basladık hemen bır gun arayla devam edıyoruz hıc ara vermedık, koyulasmasını beklemedım.
ınsallah bu ay gelır bebıslerımız ya

Canim ya bugun adetin 21. Günü progestrron hormonuna bakildi.sonuc simdi cikti. 5.38 nasıl sence
Yumurtlama gununden eminsen yumrtlama gunu üstüne 7 gün ekle 7 veya 8 günü progesteron hormonu baktırman lazım doktorlar düz hesap 21 gün diyo 28 gün döngüsu olanlar için hep 21 gün bakılır dıyolar ama herkez aynı zaman yumurtlama gormuyo açıklayabıldım mi bilemedim

Ben bilmiyorim ne zmn yumurtladigimi.21.gun gel dediler gittim.progestron ve smear testi yapti.
Anladım canım benim belki yeni yükselmeye başladı ben yumurtalamadan 2 günü gıttıgımde 4 cıkmıstı 7 günü gittiğimde 9.7 çıkmıstı farka bak

Yumurtlama gununden eminsen yumrtlama gunu üstüne 7 gün ekle 7 veya 8 günü progesteron hormonu baktırman lazım doktorlar düz hesap 21 gün diyo 28 gün döngüsu olanlar için hep 21 gün bakılır dıyolar ama herkez aynı zaman yumurtlama gormuyo açıklayabıldım mi bilemedim
Test bu ay alirim canim.havucta cok yemistim halbuki 🥺

Senindemi 10 ti ocakti adetin. keske konussada soylese yumurtanız hazir diye .🤦‍♀️
Yok canım 2 adet dönemi önce baktırmıstım kızlar bana da tam pik degıl demislerdi teste emin olmak için gittim yumurtlama gununu bilince yani yumurtlamısım ve catlamış ama olmadı o ay sonra bi daha hiç gırmedim progesteron islerine bu donem zaten biliyonuz kimyasal oldu insallah bu ay saglıklısını yakalarız rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlerin hormonların normalse incir kaynat iç adet dönemi nde basla yumurtan güzel olur ama prolaktın hormonun normalse yoksa önermiyolar

Rabbim kullanmayı nasip eder insallah bi hevesliyim sormayın 🤗

Eklentiler

• IMG_20220104_164158.webp
    IMG_20220104_164158.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 35
Back
X