Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım bu ay erken yumurtlıycam gıbı gibi

Eklentiler

• IMG_20220106_111506.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 31
Bugün ne kadar sessizsiniz kızlar kimse yok mu ben mi sık baktım acaba

olabılır canım, ıncır yumurta gelısıtıyor.
hadi hayırlısı
İnsallah bu ay saglıklıyı yakalarım rabbim hepimize nasip etsin saşkınım ama sanki 10 11 görcem gibi geliyo bu gidisle insallah erken yumurtlarım kolum dün acıyordu agrıyodu bugun iyiyim cok sukur ama akıntı da oluyo alttan ondan dedim yumurtlıycam herhalde

ınsallaaahh ya amınnn,
evet oluyor benımde gecen yıl 9.gun yumurtlamam olmustu ıkı uc kere bu ay 14.gun.
saglıklı olsunlarda tutunsunlar ınsallaahhh

ınsallaaahh ya amınnn,
evet oluyor benımde gecen yıl 9.gun yumurtlamam olmustu ıkı uc kere bu ay 14.gun.
saglıklı olsunlarda tutunsunlar ınsallaahhh
İnsallah canım belli olmuyo hiç geven ay ben 15 günü gordum koyuyu genel de 12 13 görüyordum bu sefer erken olcak sanıyorum o yüzden dedim ki testler bosa da gıtmesin nede olsa 11 den sonra cıkıyo cızgılr erkenden yapmayım dedim bu sefer de erken olası geldi içime mi geldi ne oylesıne yapayım dedim baktım cızgi beliriyo korkuma devam ettim yapmaya kaçmasın dedim sonra da kendimi yetim yumurtlamadım mı diye biliyorum cunku takarım

evet kuzum bıde takvıye kullandın ya oda etkı etmıstır. erken olması guzel ya en azından 12 gun beklıyceksın. gec olursa daha cok bekleme suresı oluyor. ıste demekkı ıcıne dogmus vallahı .cok ıyı yaptın :)

İnsallah olur da canım valla şu çabaya deger bi sey degıl eşimi bulmak da sıkıntı yok nobeti yok görevi hiç bitmiyo bide o dert su hafta valla bi seyin olmasın ya bak ona göre falan diyorum Aralık'ta izindeydi evdeydi ne güzel denedik kimyasal da olsa insallah yine denk gelir

Ay dogru bıde o durumlar var, denk getırmek vs. ınsallaahh bu ayda denk gelsın saglıkla nasıp olsun

Günaydın dicem ama öğlen oldu kızlar nasilsiniz
Valla seni merak ettim kimseler yoktu bugun sabah papatyamvebenle konustuk zeyelif yazdı öyle iyiyim cok sukur Mekap yazdı adet olmus olcak insallah denemelere yılmadan devam sen nasılsın

Valla seni merak ettim kimseler yoktu bugun sabah papatyamvebenle konustuk zeyelif yazdı öyle iyiyim cok sukur Mekap yazdı adet olmus olcak insallah denemelere yılmadan devam sen nasılsın
Hadi ya ben çok umutluydum ondan sağlık olsun olacak inşallah iyiyim bende kuzum ev iş güç derken ancak cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…