- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.781
Eli kulagındadır bence adet olursun yakındır baya oldu cunkuGünaydın kızlaarr. Herkes adet oldu 2.yumurtlamayı bekliyor(hamişleri saymıyorum) ben halaaaa aralık ayın yumurtlamasını bekkiyorum
Günaydın canım olsun dıger aya devam sıkmıyoruz canımızıgünaydın ben adet oldum kızlar.
evet gelıyor yumoşlar :)Sanırım bu ay erken yumurtlıycam gıbı gibi
8 günüm bugün incirden sanırım oldu belirmeye basladı bugun baslıycaz dikkatli ilişkiyeevet gelıyor yumoşlar :)
olabılır canım, ıncır yumurta gelısıtıyor.8 günüm bugün incirden sanırım oldu belirmeye basladı bugun baslıycaz dikkatli ilişkiye
İnsallah bu ay saglıklıyı yakalarım rabbim hepimize nasip etsinolabılır canım, ıncır yumurta gelısıtıyor.
hadi hayırlısı
ınsallaaahh ya amınnn,İnsallah bu ay saglıklıyı yakalarım rabbim hepimize nasip etsinsaşkınım ama sanki 10 11 görcem gibi geliyo bu gidisle insallah erken yumurtlarım kolum dün acıyordu agrıyodu bugun iyiyim cok sukur ama akıntı da oluyo alttan ondan dedim yumurtlıycam herhalde
İnsallah canım belli olmuyo hiç geven ay ben 15 günü gordum koyuyu genel de 12 13 görüyordum bu sefer erken olcak sanıyorum o yüzden dedim ki testler bosa da gıtmesin nede olsa 11 den sonra cıkıyo cızgılr erkenden yapmayım dedim bu sefer de erken olası geldi içime mi geldi ne oylesıne yapayım dedim baktım cızgi beliriyo korkuma devam ettim yapmaya kaçmasın dedim sonra da kendimi yetim yumurtlamadım mı diye biliyorum cunku takarımınsallaaahh ya amınnn,
evet oluyor benımde gecen yıl 9.gun yumurtlamam olmustu ıkı uc kere bu ay 14.gun.
saglıklı olsunlarda tutunsunlar ınsallaahhh
evet kuzum bıde takvıye kullandın ya oda etkı etmıstır. erken olması guzel ya en azından 12 gun beklıyceksın. gec olursa daha cok bekleme suresı oluyor. ıste demekkı ıcıne dogmus vallahı .cok ıyı yaptın :)İnsallah canım belli olmuyo hiç geven ay ben 15 günü gordum koyuyu genel de 12 13 görüyordum bu sefer erken olcak sanıyorum o yüzden dedim ki testler bosa da gıtmesin nede olsa 11 den sonra cıkıyo cızgılr erkenden yapmayım dedim bu sefer de erken olası geldi içime mi geldi ne oylesıne yapayım dedim baktım cızgi beliriyo korkuma devam ettim yapmaya kaçmasın dedim sonra da kendimi yetim yumurtlamadım mı diye biliyorum cunku takarım
İnsallah olur da canım valla şu çabaya deger bi sey degıl eşimi bulmak da sıkıntı yok nobeti yok görevi hiç bitmiyo bide o dert su hafta valla bi seyin olmasın ya bak ona göre falan diyorum Aralık'ta izindeydi evdeydi ne güzel denedik kimyasal da olsa insallah yine denk gelirevet kuzum bıde takvıye kullandın ya oda etkı etmıstır. erken olması guzel ya en azından 12 gun beklıyceksın. gec olursa daha cok bekleme suresı oluyor. ıste demekkı ıcıne dogmus vallahı .cok ıyı yaptın :)
Ay dogru bıde o durumlar var, denk getırmek vs. ınsallaahh bu ayda denk gelsın saglıkla nasıp olsunİnsallah olur da canım valla şu çabaya deger bi sey degıl eşimi bulmak da sıkıntı yok nobeti yok görevi hiç bitmiyo bide o dert su hafta valla bi seyin olmasın ya bak ona göre falan diyorum Aralık'ta izindeydi evdeydi ne güzel denedik kimyasal da olsa insallah yine denk gelir
insallah canım rabbim nasip etsin bütün canı gönülden isteyen herkeseAy dogru bıde o durumlar var, denk getırmek vs. ınsallaahh bu ayda denk gelsın saglıkla nasıp olsun
Evet hafiften lekelenmeye başladım bugünEli kulagındadır bence adet olursun yakındır baya oldu cunku
Valla seni merak ettim kimseler yoktu bugun sabah papatyamvebenle konustuk zeyelif yazdı öyle iyiyim cok sukur Mekap yazdı adet olmus olcak insallah denemelere yılmadan devam sen nasılsınGünaydın dicem ama öğlen oldu kızlar nasilsiniz
Olsun canım ol bit an once madem yok en azından yumrtlama beklersin kafan rahatEvet hafiften lekelenmeye başladım bugün
Hadi ya ben çok umutluydum ondan sağlık olsun olacak inşallah iyiyim bende kuzum ev iş güç derken ancak cocuklaValla seni merak ettim kimseler yoktu bugun sabah papatyamvebenle konustuk zeyelif yazdı öyle iyiyim cok sukur Mekap yazdı adet olmus olcak insallah denemelere yılmadan devam sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?