- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.801
Ayyy hadi inşallah normal de 14 gün mü yumurtlama oluyorduErken yumurtlarım gibi geliyo akıntı geliyo ha biremaviss_34 insallah erken yumurtlama görürüm
Zor oluyo cocukla demi ben de sımdı yatırdım ögle uykusuna sıpamıHadi ya ben çok umutluydum ondan sağlık olsun olacak inşallah iyiyim bende kuzum ev iş güç derken ancak cocukla
12 13 erken oldugunda 11 geç oldugunda 15Ayyy hadi inşallah normal de 14 gün mü yumurtlama oluyordu
Hemde ne zor oluyor canim koltuk tepelerinde geziyor düşe kalka büyüyor işte hadi erken olacak inşallahZor oluyo cocukla demi ben de sımdı yatırdım ögle uykusuna sıpamı
12 13 erken oldugunda 11 geç oldugunda 15her ay farklı valla
canım senın bat ne zaman? sankı sen pık gormustun dımı yanlıs hatırlamıyorumKoyulasmaya başladı üstteki 4 Ocak alttaki de bugününovulasyon bitirmeden rahat edemicem galiba
Evet canim gördüm 7 gün sonra bat tarihimcanım senın bat ne zaman? sankı sen pık gormustun dımı yanlıs hatırlamıyorum
Sen sali gunu smear testi yaptirdim. Hala kahverengi leke geliyor ya. NormalmiKızlar koşuuuunmaviss_34 OKYANUS302 @35kvk kahve rengi bir akıntım olmuş bu ne demek. Çamaşırıma 3-4 damla var
ay hadı ınsallaahahh gebelık haberı verırsın bıze . benımde 16 yada 15ocakEvet canim gördüm 7 gün sonra bat tarihim
Ben gibi oldun inan ki meraktan ama yapma ya bosa gıdıyo geç ogrensen daha iyiKoyulasmaya başladı üstteki 4 Ocak alttaki de bugününovulasyon bitirmeden rahat edemicem galiba
Normal canım kesilir yakındır benim de iki gün geldi kahve leke demiSen sali gunu smear testi yaptirdim. Hala kahverengi leke geliyor ya. Normalmi
Az kalmıs sayılır canım hayırlı haberler insallahay hadı ınsallaahahh gebelık haberı verırsın bıze . benımde 16 yada 15ocak
insallah canim nasip kısmet artıkay hadı ınsallaahahh gebelık haberı verırsın bıze . benımde 16 yada 15ocak
Evet kahve ve acik kan rengiBen gibi oldun inan ki meraktan ama yapma ya bosa gıdıyo geç ogrensen daha iyi
Normal canım kesilir yakındır benim de iki gün geldi kahve leke demi
ınsallaahh tatlım hepımız hayırlı haberler alalım,kavusalım bebıslerımızeAz kalmıs sayılır canım hayırlı haberler insallah
Diyorum ki oğlum da nasıl durabilmisim 3 gün gecikince yapmıştım şok şok şokBen gibi oldun inan ki meraktan ama yapma ya bosa gıdıyo geç ogrensen daha iyi
Normal canım kesilir yakındır benim de iki gün geldi kahve leke demi
valla ınsan dayanamıyoryaaa, bende sımdeı 5 gun kala baslarım durtuyolar benıdeDiyorum ki oğlum da nasıl durabilmisim 3 gün gecikince yapmıştım şok şok şok
Aynen haftasonunu iple çekiyorum elimde 5 tane gebelik testim var hepsini yapıp bitirmem lazimvalla ınsan dayanamıyoryaaa, bende sımdeı 5 gun kala baslarım durtuyolar benıde
ay kendımı gordum vallaa, benımde ıkı tane var haftaya basladım bnde yapmıycam dıyorum ama duramıyorum , internettende alırım sanırım ıkı tane yetmezAynen haftasonunu iple çekiyorum elimde 5 tane gebelik testim var hepsini yapıp bitirmem lazim
Gecen gün bitane yaptım hatta kuruma çizgisi gibi bi çizgi olusmustuay kendımı gordum vallaa, benımde ıkı tane var haftaya basladım bnde yapmıycam dıyorum ama duramıyorum , internettende alırım sanırım ıkı tane yetmez
maşallaaah erken baslamıssın :) bnde 4gun kala falan baslarımGecen gün bitane yaptım hatta kuruma çizgisi gibi bi çizgi olusmustu
Hepsi meraktanmaşallaaah erken baslamıssın :) bnde 4gun kala falan baslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?