• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı helal olsun ben 5 gün kala başlıyorum 😂 dayanamıyorum.
Belirtin varmı
canım bir şeyler var gibi ama diyorum güvenme bu belirtilere diye bir ses yükseliyor içimden çok yaptım gebelik testlerini de ondan sabır dedim bu sabah testi çekmeceden alırken eşim görmüş sakın dedi tamam diyip bıraktım :63:

R
canım bir şeyler var gibi ama diyorum güvenme bu belirtilere diye bir ses yükseliyor içimden çok yaptım gebelik testlerini de ondan sabır dedim bu sabah testi çekmeceden alırken eşim görmüş sakın dedi tamam diyip bıraktım :63:
😂😂Ayyy haklısın ya bende önceden çok daha erken başlıyordum.
İnşallah bebiş vardır yaa

Yaaaaa yaramazlık yaparken yakalanan çocuk gibi olmuş 🙈😅😅

heyecanla bekliyoruz sonuçları bata kaldı 2 gün benim suskunluk ondan :KK48:
Hiç yazmadın buraya yeni üyesin sanırım hosgeldin 🥰insallah vardır bebiş
Bende normal de girip bakıp çıkıyorum dizim var bugün 😅
İyi seyirler canım valla yeni yıl seyıne baktığım tüm diziler tatilde sıkılıyorum inan ki
Napıyonz kızlarr ovülasyonlarnz nasıl ? OKYANUS302 OKYANUS302 pik oldumu? 🥰🥰🥰🥰 olmadı canım benim pik bu gece calıscaz ama basladık artık persembe gece yapmıstık cumartesi gece pazartesi 12 günü eşim evde Allah nasip ederse insallah gorursem yapıcaz bekleme süresi olsun istedim bu sefer

Anca olur ya canım bekle baakm iyi sevindim adıına canım ☺️
10 gün bugun genel de 12 13 oluyo benim çalısmaya basladık bakalım 🥰 sabahları ovulasyon yapıyorum 11 gibi bazen 11 e dogru iste ona gore planlıyorum bakalım insallah onun evde olması da rahatlatıyo beni inan ki adam olmayınca pik gormenın de anlamı olmuyo modum dusuyo yok gorev yok mesai geldi mi de geç oluyo denk gelmiyo bu sefer

Yumurtlamadan sonramı yine koyu benmde öyleydi hamile oldum inşallah sendede vardır var öı fotosun canım
Canmm çok çok koyu değil yumurtuyo muyum Dicem ama adet yaklaştı , bu ay çok değişik oldu ya iki ocakta da böyle çıkmıştı sonra siliklesti. Keşke öyle olsa 🤍, senin nasıl çıkmıştı adete kaç gün vardı. Tekli olan bugün yaptığım test.

Eklentiler

• IMG_20220108_174942.webp
    IMG_20220108_174942.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220108_155914.webp
    IMG_20220108_155914.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X