- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.161
Valla bide pazar gezdim şu halde temizlik promosyonBenim de aynen öyleydi belim karnım kopuyordu canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bide pazar gezdim şu halde temizlik promosyonBenim de aynen öyleydi belim karnım kopuyordu canim
Bende anama geldim temizlik yaptım şuan benim de belim kopuyor değişik ya sanki belimle popomjn ortası ağrıyor bu arada gittim gene erken gebelik testi aldım netten 10 liraya aldığım teste 25 lira verdim temizinden eşim duymasınValla bide pazar gezdim şu halde temizlik promosyon![]()
Merhaba canım, keçiboynuzunu kaynat her gün sabah akşam içsin , keçiboynuzu pekmezi, muz bitter çikolata ve fındık yesin her gün .inşallah artarMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım1 senedir bebek düşünüyoruz 2 ay yumurta takibi yapıldı letu ve ovritle kullandım ancak daha sonra eşim test yaptırdı ve eşimde sperm azlığı çıktı başka bir doktora gittik 3 hafta sonra 7 günlük test istedi eşimden, bende hiç bir problem olmadığını söyledi. Neler yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz
![]()
Kuzu çatlaması 24 veya 36saat sonra oluyor normal koyu çıkması, yarını değerlendirSimdi ki hala koyu
Yemek yedim corba falan içtim 2 bardak da çay içtim aynen yarın bence iyi olcak atesim de var suan yüzüm yanıyo vallaKuzu çatlaması 24 veya 36saat sonra oluyor normal koyu çıkması, yarını değerlendir![]()
Bak pazarda gorememişim bunu şimdi gordum nette daha uygun eczane daha beter yoluyo adamı prodüktör early mi cok hassas test o canımBende anama geldim temizlik yaptım şuan benim de belim kopuyor değişik ya sanki belimle popomjn ortası ağrıyor bu arada gittim gene erken gebelik testi aldım netten 10 liraya aldığım teste 25 lira verdim temizinden eşim duymasın![]()
Evet ateş oluyirmua yumurtlama zamaniYemek yedim corba falan içtim 2 bardak da çay içtim aynen yarın bence iyi olcak atesim de var suan yüzüm yanıyo valla
Sımdı fark ediyorum normal de olur muydu bilmem yanaklarım pespembe vallaEvet ateş oluyirmua yumurtlama zamani
Sımdı fark ediyorum normal de olur muydu bilmem yanaklarım pespembe valla
İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsinOlsun olsun sonucunda bebiş te gelsin
Bundan bebisimBak pazarda gorememişim bunu şimdi gordum nette daha uygun eczane daha beter yoluyo adamı prodüktör early mi cok hassas test o canım
Benimkide gelcek bundan bir gelseydi hemen yapımBundan bebisim
Yarin sabah kopuyoruzBenimkide gelcek bundan bir gelseydi hemen yapım![]()
İnşallah pozitif olur kuzummYarin sabah kopuyoruznegatiflerle
Insallah bakalim canimcimİnşallah pozitif olur kuzumm