- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.301
koyulasıyor demı yaa, aayy hadı hamıs haberı gelsın senden ınsallah yaaaKızlar bugün ki ovulasyon testleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyulasıyor demı yaa, aayy hadı hamıs haberı gelsın senden ınsallah yaaaKızlar bugün ki ovulasyon testleri
Iki gün önceki daha kızarıklık gelmisti bana sankiBenim geçen ay ki gibi pik olcak gibi ama tam pik değil ama kızarcak gibi cıkmıs
Oncekine göre siliklesmis geldi bana da canimkoyulasıyor demı yaa, aayy hadı hamıs haberı gelsın senden ınsallah yaaa
İçinden geldiğinde yap bebek için degıl keyif için kendin mutlaka iste korunmasız ne güzel şu kısmı da cok hosuma gıdıyo eşim zaten hep hazır masallahı varİns canım zaten korunmak akışına bırakırım hoca yumurtlama günü çatlama günü diye düşünmeyin dddi o yüzden raht olurum artikk
lh vucutta degısıyormus ya, bnde bı ovulasyon yapım aksam bakalım herseyı evde bıtırsem rahatlıycamOncekine göre siliklesmis geldi bana da canim
Onun bi zamanı var ya o ara koyu olup tekrar silik oluyo degısıkIki gün önceki daha kızarıklık gelmisti bana sanki
dünkı koyu olan dmmı baya koyuymus evetFarka bakin
Agamm bizimle alay ediyiiiOnun bi zamanı var ya o ara koyu olup tekrar silik oluyo degısık
Dun değil aslında ctesidünkı koyu olan dmmı baya koyuymus evet
Dünki daha koyu evet bugun kontrol çizgisi de net koyu degıl olabilir canımFarka bakin bugün ki tesy mi sıkıntılı acaba kontrol çizgisi de silik cikmis
Bize de qt yapıncalh vucutta degısıyormus ya, bnde bı ovulasyon yapım aksam bakalım herseyı evde bıtırsem rahatlıycam![]()
baya koyu cıkmıs ay valla hamıle bırını bulsan tutup işetcemDun değil aslında ctesi![]()
Nasip canım arrtik bakslimmİçinden geldiğinde yap bebek için degıl keyif için kendin mutlaka iste korunmasız ne güzel şu kısmı da cok hosuma gıdıyo eşim zaten hep hazır masallahı var![]()
![]()
tm kuzum aksam yaparım atarımBize de qt yapınca
Elimde bitane kaldı onu da regl olmazsam adet günü yapcamOglumda baya hcg artınca yapmıstım ben denemek için patyacak gibi mor cıkmıstı kopkoyumaviss_34
Tekrar yumurtlama olabilir miDünki daha koyu evet bugun kontrol çizgisi de net koyu degıl olabilir canım
O nadir olan biseymiş okudugum kadarıyla canımElimde bitane kaldı onu da regl olmazsam adet günü yapcam
Aynen netlesince dene benim elimde vardı baya kese falan gormustum yaptım kopkoyuydu mor hiç öyle kalın görmemiştim o çizgiyi insanın da yapası geliyomeraktan
Tekrar yumurtlama olabilir mi
Olduysa da dünü degerlendirmedim valla hayirlisiO nadir olan biseymiş okudugum kadarıyla canım
Hayırlısı olsun canım ama testin de bariz var tabi olmasa oyle cıkmazOlduysa da dünü degerlendirmedim valla hayirlisi![]()