Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadın 😂
Hahaahhw 😂😂valla öyle yaaa çok pahalıbende orkid kullanıyorum bu ay almıştım alısverste belki son olur diye ama aylar sonra kullancm 🤗🤗🤗

Öyle canım valla onlar da pahalı bitti mi bi daha al diyemem cunku ilk aldığını cok hoyrat kullandım 🙄🙈

Artık test yapsan cıkar canım varsa ovulasyon da pik olcak gibi koyu cıkması gerekiyo yada kopkoyu cıkıyo hcg yükseldikce hayırlısı olsun hakkında canım ama sabah ilk idrarla test yap ve bak 🥰
Çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız 🥰 Allah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Bebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirim🥰 vesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem 😍🥰 bugün 11.gun bata 3 var

Eklentiler

• 20220111_081021.webp
    20220111_081021.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • 20220111_080926.webp
    20220111_080926.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
Bebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirim🥰 vesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem 😍🥰 bugün 11.gun bata 3 var
Günaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettim 🥰🥰 doktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa🤲🏻🤲🏻

Günaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettim 🥰🥰 doktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa🤲🏻🤲🏻
Hic sorma resmen içime doğmuş olmazsa da devrederm diyordum hep nasip işte çok şükür bugünümüzee ayyy çok heyecanli ya ilk doktor randevusu dimi şuan kaç haftalık oldun gebelik takvimi yapsana kiz anlayak ordan

yaaaaa nasıl sevındım nasıllll
kuzum benımmm
hemen kan ver:KK200::anneadayı::nazar:

ınsallahh kuzum bızede haber ver, :KK200::anneadayı:

Sen basıl oldun canım akıntın mi var adetine ne kaldı
İyiyim canım çok şükür herşeyin iyi çıktı. Büyük bı kontrolden geçtim desem yeridir 😀. Canım kanda Pzt pik görüldü salı hsg cekildim Çarşamba ilişki oldu. CMT günü beyaz akıntım basladi. Bariz beyaz yanii. Normalde adetten dört gün önce başlardı şeffaf beyaz karışımı akıntım. Şimdi böyle başlayınca şaşırdım adete 8 gün var daha

Çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız 🥰 Allah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Amşn canım aminn 🥰
Ahan da demistim 🥰🎉🎊🎉🥳hayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini 😂 ınsallah arkadan ben de geleyim
İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel

Hic sorma resmen içime doğmuş olmazsa da devrederm diyordum hep nasip işte çok şükür bugünümüzee ayyy çok heyecanli ya ilk doktor randevusu dimi şuan kaç haftalık oldun gebelik takvimi yapsana kiz anlayak ordan
Beş haftalık canım

İyiyim canım çok şükür herşeyin iyi çıktı. Büyük bı kontrolden geçtim desem yeridir 😀. Canım kanda Pzt pik görüldü salı hsg cekildim Çarşamba ilişki oldu. CMT günü beyaz akıntım basladi. Bariz beyaz yanii. Normalde adetten dört gün önce başlardı şeffaf beyaz karışımı akıntım. Şimdi böyle başlayınca şaşırdım adete 8 gün var daha
Beyaz akıntı işaret canım benim süt kesiği gibiydi geçen ay kaldıgımda inşallah vardır sende de 🥰🤲🏻🤲🏻

Back
X