Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz evdeyiz canım sıcacık evimiz dışarıda olanlar dışarıda çalışmak zorunda olanlar Allah yar ve yardımcılari olsun halimize şükür
Amin canım valla aynı duayı ben de yapıyorum hayvanlara da acıyorum
Adet oana daha çok var canimm ikinci yumurtlama olabilir degerlendiriyordun zaten sıkıntı olmaz
Dün ki faciaydı dikkat ederek yapcaz dedim ya bosa gitti yine de yattım

Carsamba günü bi daha yapcam ovulasyon bakalım ne cıkcak en azından 3 gün gecsın

Silinmiş kızlar dün belirgindi şimdi dün zaten değerlendirdik bu gün yapmim mi yarın mi

Kaça aldın canım fiyatlar yüksek oldu bunlardada
200 e aldı eşim Trendyol dan Alms valla attım sımdı esime bugun yaptığım testi nede olsa geçti diyodu dün ben kızmıyım diye bak cok gecmış dedim bilemiyorum artık şaşırdım yazmıs yarın yine yapalım dikkat ederek dedim artık kızmadı test mi yaptın diye bi tepki vermedi

Sende az kullan kizzz bak pahalı bayağı ama önemli tabi tekrar pik olursa diye sen devam et yapmaya değerlendire degrrlendire yap artık canım sende hayırla sonuçlanır inşAllah

Sende az kullan kizzz bak pahalı bayağı ama önemli tabi tekrar pik olursa diye sen devam et yapmaya değerlendire degrrlendire yap artık canım sende hayırla sonuçlanır inşAllah
Çarşamba son bi tane daha yapcam canım bi daha yapmam ovulasyon sonra gebelik testi insallah pahalı tabi adam kızıyo bosa verme diye bugun bi sey demedi hayret

Yarın yaparız bizde artık carsamba bakarım ovulasyon koyu mu cıkcak silik mi sımdı su 7 gün gecmez sevmiyom hiç bekleme olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…