- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.161
Aynnen canimm ins yerleşmesine yarın pik olur bu. Eğer pik görürsen gebelikte yap bakalımValla cok saskınım geven pazar ilk piki gordum bugun tam 7 gün pik gormenın üstüne ne bilim ya yumurtlıycam ya yumurtam yerlesmeye gıdıyo baska ihtimal yok
Doğrudur canım yaAnk soğuğu gibi yokktur
Aynnen ayazı yiyip duruyoz burdaaaDoğrudur canım yaKarda yağmadı zaten
Biz evdeyiz canım sıcacık evimiz dışarıda olanlar dışarıda çalışmak zorunda olanlar Allah yar ve yardımcılari olsun halimize şükürAynnen ayazı yiyip duruyoz burdaaa
Amin canım valla aynı duayı ben de yapıyorum hayvanlara da acıyorumBiz evdeyiz canım sıcacık evimiz dışarıda olanlar dışarıda çalışmak zorunda olanlar Allah yar ve yardımcılari olsun halimize şükür
Dün ki faciaydıAdet oana daha çok var canimm ikinci yumurtlama olabilir degerlendiriyordun zaten sıkıntı olmaz
Aynnen canimm bizde evdeyizz bugunBiz evdeyiz canım sıcacık evimiz dışarıda olanlar dışarıda çalışmak zorunda olanlar Allah yar ve yardımcılari olsun halimize şükür
Aynen canım bencede öle yap sen bakalım nasıl çıkacakCarsamba günü bi daha yapcam ovulasyon bakalım ne cıkcak en azından 3 gün gecsın
Dün yapmadıysan bugun yap canımSilinmiş kızlar dün belirgindi şimdi dün zaten değerlendirdik bu gün yapmim mi yarın mi
Eki Görüntüle 2989406
Yaptık dün akşama doğruDün yapmadıysan bugun yap canım
Kaça aldın canım
Silinmiş canimm iki üç güne bı rutin yap yine değerlendirin benceSilinmiş kızlar dün belirgindi şimdi dün zaten değerlendirdik bu gün yapmim mi yarın mi
Eki Görüntüle 2989406
200 e aldı eşim Trendyol dan Alms valla attım sımdı esime bugun yaptığım testi nede olsa geçti diyodu dün ben kızmıyım diye bak cok gecmış dedim bilemiyorum artık şaşırdım yazmısKaça aldın canımfiyatlar yüksek oldu bunlardada
Tmm canim saolSilinmiş canimm iki üç güne bı rutin yap yine değerlendirin bence
Sende az kullan kizzz bak pahalı bayağı200 e aldı eşim Trendyol dan Alms valla attım sımdı esime bugun yaptığım testi nede olsa geçti diyodu dün ben kızmıyım diye bak cok gecmış dedim bilemiyorum artık şaşırdım yazmısyarın yine yapalım dikkat ederek dedim artık kızmadı test mi yaptın diye bi tepki vermedi
Çarşamba son bi tane daha yapcam canım bi daha yapmam ovulasyon sonra gebelik testi insallahSende az kullan kizzz bak pahalı bayağıama önemli tabi tekrar pik olursa diye sen devam et yapmaya değerlendire degrrlendire yap artık canım sende hayırla sonuçlanır inşAllah
Yarın yaparız bizde artık carsamba bakarım ovulasyon koyu mu cıkcak silik mi sımdı su 7 gün gecmezSende az kullan kizzz bak pahalı bayağıama önemli tabi tekrar pik olursa diye sen devam et yapmaya değerlendire degrrlendire yap artık canım sende hayırla sonuçlanır inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?