- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.121
Hayırlısı artık canım nasipGitti bizim spermler bosa ben üstündeyken adam dayanamadı yarım yamalak gittiği kadar artık yatıyorum yine de olcagı varsa olmustur zaten insallah
Hayırlısı artık canım nasip
Senin tekrardan. Pik olacaj gibi oldu neden aceba canım belki hamilelik mi acep yada tekrardan yumurtlama mi kiGitti bizim spermler bosa ben üstündeyken adam dayanamadı yarım yamalak gittiği kadar artık yatıyorum yine de olcagı varsa olmustur zaten insallah
Şom ağzım demi dikkat ederek yapcaz dedim cok dikkatli olduHayırlısı artık canım nasip
Bilmiyorum ki canım inan anlamadım ben de kafamı kurcaladıSenin tekrardan. Pik olacaj gibi oldu neden aceba canım belki hamilelik mi acep yada tekrardan yumurtlama mi ki
İlk defa mi böle oldu canikomBilmiyorum ki canım inan anlamadım ben de kafamı kurcaladı
Zaman gecınce silik cıkrdı normal de Bu kadar olmadı bılemedim inan ki oglum da oldu adete 5 gün vardı gebelik cıktı ama daha erken yani adete var daha 27 Ocak adet günüm ne bilim anlayamadım önümüzdeki carsamba deneyim bi daha bakalım 3 gün gecmiş olcak ne olcak daha da yapmam sonra beklerim artık kafamı kurcalamadı degıl anlayamadımİlk defa mi böle oldu canikom
Boşver yapma canım bencede ben bu ay inan yapmicam gecen ay da yaptık kan verdik hep bı stres karar verdim eşime söz verdim bu ay yapmicam olursam zaten olurum ay sonu yani gerek yok canım bu arada sende yumurtlama pik zamanı belirti oluyor mu canım ya bende sadece mide bulantısı yapıyor göğüslerim tabi biraz doluyor ama ağrı falan olmuyor mide bulantısı aşırı 2 gündür pik zamaniZaman gecınce silik cıkrdı normal de Bu kadar olmadı bılemedim inan ki oglum da oldu adete 5 gün vardı gebelik cıktı ama daha erken yani adete var daha 27 Ocak adet günüm ne bilim anlayamadım önümüzdeki carsamba deneyim bi daha bakalım 3 gün gecmiş olcak ne olcak daha da yapmam sonra beklerim artık kafamı kurcalamadı degıl anlayamadım
Koku hassasıyeti ben de de oluyo onun harici ben de kasık agrısı oluyo ve cinsel istek oluyo öyle akıntı falan olmuyo canım 20 li yaslarımda olurdu uzayan akıntıBoşver yapma canım bencede ben bu ay inan yapmicam gecen ay da yaptık kan verdik hep bı stres karar verdim eşime söz verdim bu ay yapmicam olursam zaten olurum ay sonu yani gerek yok canım bu arada sende yumurtlama pik zamanı belirti oluyor mu canım ya bende sadece mide bulantısı yapıyor göğüslerim tabi biraz doluyor ama ağrı falan olmuyor mide bulantısı aşırı 2 gündür pik zamani
Aynen bendede akıntı olmuyor ya bu akıntım oluyor diyenlerde ne bilim kasık ağrım az oluyor bazen çok ama en çok dediğim gibi içten gelen durduk yere mide bulantısı canım benimdeKoku hassasıyeti ben de de oluyo onun harici ben de kasık agrısı oluyo ve cinsel istek oluyo öyle akıntı falan olmuyo canım 20 li yaslarımda olurdu uzayan akıntı
Aminnn canimm en iyisi bu zatennn. Yıldızımız da artarrr insAminnn emosum ya amin benim hiç kimsenin hiç bor şeyinde aslaaaa ne bilim art niyetli bile düşünmem yani bu yaşıma kadar ne hırslı nede fesat haset olmadım olamam yani yetiştirilme tarzıma merhametime yakışmıyor ama benim yıldızım düşük malesef ondan da kaynaklı ya Allah sonumuzu hayır etsin herkes mutlu sağlıklı olsun
Canım günaydın ama bence ikinciyi yumurtlucan çünkü gebelik için bu kadar erkenden kizarmaz.kimse yok muu
Pazar piki gördüm canım ilk bugun pazar 7 günüCanım günaydın ama bence ikinciyi yumurtlucan çünkü gebelik için bu kadar erkenden kizarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?