Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa mi böle oldu canikom
Zaman gecınce silik cıkrdı normal de Bu kadar olmadı bılemedim inan ki oglum da oldu adete 5 gün vardı gebelik cıktı ama daha erken yani adete var daha 27 Ocak adet günüm ne bilim anlayamadım önümüzdeki carsamba deneyim bi daha bakalım 3 gün gecmiş olcak ne olcak daha da yapmam sonra beklerim artık kafamı kurcalamadı degıl anlayamadım

Boşver yapma canım bencede ben bu ay inan yapmicam gecen ay da yaptık kan verdik hep bı stres karar verdim eşime söz verdim bu ay yapmicam olursam zaten olurum ay sonu yani gerek yok canım bu arada sende yumurtlama pik zamanı belirti oluyor mu canım ya bende sadece mide bulantısı yapıyor göğüslerim tabi biraz doluyor ama ağrı falan olmuyor mide bulantısı aşırı 2 gündür pik zamani

Koku hassasıyeti ben de de oluyo onun harici ben de kasık agrısı oluyo ve cinsel istek oluyo öyle akıntı falan olmuyo canım 20 li yaslarımda olurdu uzayan akıntı

Koku hassasıyeti ben de de oluyo onun harici ben de kasık agrısı oluyo ve cinsel istek oluyo öyle akıntı falan olmuyo canım 20 li yaslarımda olurdu uzayan akıntı
Aynen bendede akıntı olmuyor ya bu akıntım oluyor diyenlerde ne bilim kasık ağrım az oluyor bazen çok ama en çok dediğim gibi içten gelen durduk yere mide bulantısı canım benimde

Kızlar benim lh testlerim kafayı yedi sanıyorum idrarı danlatır damlatmaz test salak gibi kaldı kıpkırmızı oldu ekranı ve gecmedi ya bozuk cıktı ya hormonlarım kafayı yedirdi

Eklentiler

• IMG_20220116_095512.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 32
Hemen bi tane daha yaptım bekliyorum suan ya ikinci kez yumurtlayacam yada bebişim tuttu öyle hissediyorum insallah dinimiz amin

Eklentiler

• IMG_20220116_101008.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220116_101330.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
Ne düşünüyorsunuz olmus olma ihtimali geliyo aklıma yumurtlama dan sonra hiç testim bu kadar olmazdı

Aminnn canimm en iyisi bu zatennn. Yıldızımız da artarrr ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…