Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aayyy evet sorma canim öyle oluyor valla bu sefer ki gittiğim devlet hastanesi söylemez bence kendi doktoruma sonraki hafta gidicem o kesin söylüyor oğlum 13 de soylemisti ohh kahvaltı hazır yarasin ikinize de
Hayırlısıyla ögren benim içimden gecen kız bebek bana yaz mutlaka

Aynen bende içemiyom fazla içmiyodum zaten sadece kahvaltı bide misafir gelirse onlarla işte uğraşıyom canım işte napim sen nasılsın nasıl gidio sıkıntıyım demi maviss_34

Aynen bende içemiyom fazla içmiyodum zaten sadece kahvaltı bide misafir gelirse onlarla işte uğraşıyom canım işte napim sen nasılsın nasıl gidio sıkıntıyım demi maviss_34
Yok canim hersey yolunda mı öğreneceğiz bugün sen ne zaman gidiyorsun onu merak ettim

Kızlar adetim dün bitti dün yapmaya başladım saat 12.25 te yapıyorum her gün

Eklentiler

• IMG_20220228_122952.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba. Ben cuma günü kadın doğuma gittim alttan muayene etti yumurta gözükmüyor çatlamış sanırım dedi. Ama benim dün beyaz uzun bir akıntım oldu yapışkan şeffaf. Sizce neden böyle oluyor. Günlerim şöyle değerlendirilenler kalpli. Hatta erken yumurtladım sanırım adetime daha var

Eklentiler

• 01FEBE2C-2595-4765-BE9E-6169FF900532.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
İlişki günlerin güzel olmus canım doktor rahim içinde sıvı görmese catlamıs demezdi demekki gördü umarım döllenme de olmustur aynı zaman da sen içini ferah tut insallah nasip olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…