- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #7.321
Hayırlısıyla ögren benim içimden gecen kız bebek bana yaz mutlakaAayyy evet sorma canim öyle oluyor valla bu sefer ki gittiğim devlet hastanesi söylemez bence kendi doktoruma sonraki hafta gidicem o kesin söylüyor oğlum 13 de soylemistiohh kahvaltı hazır yarasin ikinize de
Doktora bu hafta mı gidecekti acaba❤Ne yapsın oda ugrasıyo iş güç misafiri gelecekti hazırlık yapıyordu yeni
Yazarim canimHayırlısıyla ögren benim içimden gecen kız bebek bana yaz mutlaka
Evet canım yarın ikili test olcam inşallah sen ne zmn gitceksn sen de olursn benm arkadmdanDoktora bu hafta mı gidecekti acaba❤
Yok canim hersey yolunda mı öğreneceğiz bugün sen ne zaman gidiyorsun onu merak ettimAynen bende içemiyom fazla içmiyodum zaten sadece kahvaltı bide misafir gelirse onlarla işte uğraşıyom canım işte napim sen nasılsın nasıl gidio sıkıntıyım demimaviss_34
Bugun gidicem ama bugün yapmaz sanırım canimEvet canım yarın ikili test olcam inşallah sen ne zmn gitceksn sen de olursn benm arkadmdan
Yapcak olsa bugün söylerdi belki haftaya yapar benmki söyledi çünkü yarın gidiyorum bende bakalım ne dicekYok canim hersey yolunda mı öğreneceğiz bugün sen ne zaman gidiyorsun onu merak ettim
Kız hissediyorum onunkini bakalım dogru tahmin etmiş miyimİnşallah canım bakalm mavişin ne olcak kız mı erkek mi
Hadi bakalım hayırlısı olsunKızlar adetim dün bitti dün yapmaya başladım saat 12.25 te yapıyorum her gün
Sence yarın pik görür müyüm?Hadi bakalım hayırlısı olsunbelirgin çıkmaya baslamıs iyi yapıyorsun
Görürsün canım kızarmış demekki adetten sonra oluyo yumurtan ilişkiye baslaSence yarın pik görür müyüm?
İlişki günlerin güzel olmus canım doktor rahim içinde sıvı görmese catlamıs demezdi demekki gördü umarım döllenme de olmustur aynı zaman da sen içini ferah tut insallah nasip olcakKızlar merhaba. Ben cuma günü kadın doğuma gittim alttan muayene etti yumurta gözükmüyor çatlamış sanırım dedi. Ama benim dün beyaz uzun bir akıntım oldu yapışkan şeffaf. Sizce neden böyle oluyor. Günlerim şöyle değerlendirilenler kalpli. Hatta erken yumurtladım sanırım adetime daha var
İnşallahİlişki günlerin güzel olmus canım doktor rahim içinde sıvı görmese catlamıs demezdi demekki gördü umarım döllenme de olmustur aynı zaman da sen içini ferah tut insallah nasip olcak
Bugünü değerlendireyim mi yani canımGörürsün canım kızarmış demekki adetten sonra oluyo yumurtan ilişkiye baslainsallah nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?