• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtlamaya göre 3 Ocak kuzum bugün 9. Günü benimde sabah yaptım negatifti yarından sonra 11. Gün yapcm sende öyle yap daha erken 8. Günü ama işte biliyom insan dayanamıyo içi içine sıgmıyoo
11 de gordum ben silik cızgıyı

Muhtemelen kimyasal gibi geldi oglumda hiç kan falan gormedim gelen giden yok suan aksama sökülürsem zaten kesin kimyasal ondan hemen gitmek istemedim işte
Hımm bekle o zmn canım şnş sökülmz nasip hayırlısı yaa demek sende 11. Gün gördün çizgiyi

Benimde yumurtlamaya göre 3 Ocak kuzum bugün 9. Günü benimde sabah yaptım negatifti yarından sonra 11. Gün yapcm sende öyle yap daha erken 8. Günü ama işte biliyom insan dayanamıyo içi içine sıgmıyoo
Bende 11 i beklim bari

Yani göğsüm çok ağrıyor. Kasıklarım çok ağrıyordu 3 gün önce gece yatamadım hatta. Şuan biraz hafifledi ağrım. Bazen böyle altıma yapmak gibi oluyorum gidiyorum alıntım var sadece.
Benim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemen

Benim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemen
Göğüs agrım yok geçen ay da yoktu doğrusu kaşık bel agrısı da var belim de bazen feci agrıyo normalde bel agrısı yasamam adette

Back
X