• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bence bi doktora görün. Cunku bende 1 sene önce aynı sen gibiydm benimde dış gebelik çıktı eğer gitmeseydim o beni öldürücekti içerde. O yuzden bi görün beta hcg yüksek çıkıyo mu ne durumda nedir kesnlkle gitmelisinn bnce
Benimde tehlikeli olabilir mi dış gebelik nasıl oluyor canım ya açar mısın biraz

Benimde tehlikeli olabilir mi dış gebelik nasıl oluyor canım ya açar mısın biraz
Kız dış gebelik dehşetül vahşet bir şey. Kimyasal gebelik çok basit ama dış gebelk varyaaaa offff diyorm mahvetti hayatımı alt üst etti benim. Hani rahimde iki tüp olur o tüplerden embriyo geçer rahime iner kese oluşur ya. Bnm ki sol tüpte içerde kalmış bebek orda büyümeye çalışıyodu tüpüm patlıcaktı iç kanama vs riski çok yüksekti. Ağrılar sancılar aciller mahvetti beni. Ameliyatla tüpü alma derecesine geldk o kadar kötü durumdu. Kanamayla anlaşılfı zten ilk leke geldi ara ara devam etti sonra rengi pembeye döndü derken kese yok ortada ama tüpte bebek görünüyo neyse sonra ağır iğnelerle düşürdüm ama 3 ayımı aldı nerdeyse mahvetti beni ağrıları sancıları wc bile çıkamaz olmuştm

ve bu sırada beta hcg değerim müthiş katlanarak artıyodu 4 tane prof doktor değiştirdm hepsi şoklardaudı. Dış gebelk olupta beta hcg nasıl bu kdar sağlıklı gebelik gibi artar inanamıyoruz diyolardı yani

Kız dış gebelik dehşetül vahşet bir şey. Kimyasal gebelik çok basit ama dış gebelk varyaaaa offff diyorm mahvetti hayatımı alt üst etti benim. Hani rahimde iki tüp olur o tüplerden embriyo geçer rahime iner kese oluşur ya. Bnm ki sol tüpte içerde kalmış bebek orda büyümeye çalışıyodu tüpüm patlıcaktı iç kanama vs riski çok yüksekti. Ağrılar sancılar aciller mahvetti beni. Ameliyatla tüpü alma derecesine geldk o kadar kötü durumdu. Kanamayla anlaşılfı zten ilk leke geldi ara ara devam etti sonra rengi pembeye döndü derken kese yok ortada ama tüpte bebek görünüyo neyse sonra ağır iğnelerle düşürdüm ama 3 ayımı aldı nerdeyse mahvetti beni ağrıları sancıları wc bile çıkamaz olmuştm
Çok geçmiş olsun canım o zaman ya nasipten ötesi olmuyor 🌼

Ben Bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mi kızlar ? 5 Ocak adet tarihi değişti yumurtlamadan dolayı

Oğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldım
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardı
Kan bildiğin kırmızı renkli miydi canim

Ben dun degıl önceki sabah rüya gördüm civciv ölmüş kedi yavrusu örmüş karınca kaplamıştı hayırlara gelsin dedi eşim erkenden uyanmıştım belki gördüm bilmiyorum

20.gun kizlar daha koyulasmis sanki

Eklentiler

• 20211230_154014.webp
    20211230_154014.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 38
Back
X