• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25.gün 😔

Eklentiler

• IMG_20211230_192013.webp
    IMG_20211230_192013.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu zamana kadar böyle

Eklentiler

• IMG_20211230_193122.webp
    IMG_20211230_193122.webp
    17 KB · Görüntüleme: 55
Belirti var mı canim normal de birinde adet günün
Akıntım varmış gibi bir ıslaklık kasık ağrısı çok fena arada hafiflesede. Şişkinlik falan klasik adet öncesi haller🤷‍♀️dün lekeleniyorum sandım ama öyle bit şey olmadı daha doğrusu devamı gelmedi

Akıntım varmış gibi bir ıslaklık kasık ağrısı çok fena arada hafiflesede. Şişkinlik falan klasik adet öncesi haller🤷‍♀️dün lekeleniyorum sandım ama öyle bit şey olmadı daha doğrusu devamı gelmedi
Test mi yapsan acaba canim

Test mi yapsan acaba canim
Gündüz yaptım 🙂 sabah ilk değil ama 6 7 saatlik beklemiş 2.idrarla 😂 yaptım elimde test vardı merakımdan yaptım. Kaset test idi. Benim yolum uzun ya karnımda rahim civarında garip şryler hissetmesem hiç ümitlenmicem de işte. Testlere bakarsan da hiç yumurtlamadım

Kızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin 🤲

Kızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin 🤲
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer aya yaa kıyamam nasıl duygu biliyom

Benim bugünkü testim kızlar sanki incecik bsy gördüm gibi pek belli değildi fotoda efekt uyguladım sizce?

Eklentiler

• 15D7A8EB-8AEA-4E78-8296-3620D86A9F48.webp
    15D7A8EB-8AEA-4E78-8296-3620D86A9F48.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 50
QUOTE="35kvk, post: 70406420, member: 1006367"]
[/QUOTE]
Ben de ağlayamadım bile biliyorum sağlıklıyım olmasam kürtaj olsan daha mı iyi yeni söküldüm agrın olmus muydu belim kopuyo agrılı

QUOTE="35kvk, post: 70406420, member: 1006367"]
Ben de ağlayamadım bile biliyorum sağlıklıyım olmasam kürtaj olsan daha mı iyi yeni söküldüm agrın olmus muydu belim kopuyo agrılı
[/QUOTE]
Çalışıyordum o gün öğleden sonra feci ağrım oldu izin de alamadım eve gider gitmez yattım belimde ağrıyodu ama karnım daha çok adetken izin bile alıyodum agrıdan ondan daha beterdi yani

Sıkma canını kuzum hayırlısı olsun.
Dediğin gibi kimyasaldan sonra kalma şansın daha yüksek

Back
X