- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.861
Kan verecek misin tekrardan canimSormaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verecek misin tekrardan canimSormaaaaa![]()
Yarın randevum var ya gideyim bakayım ne der sabah randevum var canımKan verecek misin tekrardan canim
Guzel haberlerle dön insallah canim kacta randevuYarın randevum var ya gideyim bakayım ne der sabah randevum var canım
Atlamış olabilir misin canim25.gün![]()
Olabilir. Yeterince koyulaşmamış ama yumurtlamış olabilirim testlere de yüzde 100 güvenilmez sanırım. bilemiyorum artık adeti beklemek lazımAtlamış olabilir misin canim
Belirti var mı canim normal de birinde adet gününOlabilir. Yeterince koyulaşmamış ama yumurtlamış olabilirim testlere de yüzde 100 güvenilmez sanırım. bilemiyorum artık adeti beklemek lazım
Akıntım varmış gibi bir ıslaklık kasık ağrısı çok fena arada hafiflesede. Şişkinlik falan klasik adet öncesi hallerBelirti var mı canim normal de birinde adet günün
10 canım insAllahGuzel haberlerle dön insallah canim kacta randevu
Test mi yapsan acaba canimAkıntım varmış gibi bir ıslaklık kasık ağrısı çok fena arada hafiflesede. Şişkinlik falan klasik adet öncesi hallerdün lekeleniyorum sandım ama öyle bit şey olmadı daha doğrusu devamı gelmedi
Gündüz yaptımTest mi yapsan acaba canim
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer aya yaa kıyamam nasıl duygu biliyomKızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin![]()
Evet canım var valla goruyorumBenim bugünkü testim kızlar sanki incecik bsy gördüm gibi pek belli değildi fotoda efekt uyguladım sizce?
Rabbim ne büyük inan ki cok sevindim insallah saglıklı bak bu sefer var varBenim bugünkü testim kızlar sanki incecik bsy gördüm gibi pek belli değildi fotoda efekt uyguladım sizce?
Ben de ağlayamadım bile biliyorum sağlıklıyım olmasam kürtaj olsan daha mı iyi yeni söküldüm agrın olmus muydu belim kopuyo agrılıQUOTE="35kvk, post: 70406420, member: 1006367"]
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer aya yaa kıyamam nasıl duygu biliyom
Sıkma canını kuzum hayırlısı olsun.Kızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin![]()